Interieur Lifestyle

Mommy Monday winactie een persoonlijke slinger

19 juni 2017
Win-een-persoonlijke-slinger-GoodGirlsCompany

Het leven is een feestje, maar je moet wel je eigen slingers ophangen. Om je daarmee een handje te helpen, maak je deze Mommy Monday kans op een persoonlijke slinger.

Er was een tijd waarin slingers alleen gebruikt werden op verjaardagen. Okay, misschien bij eventuele andere bijzondere gebeurtenissen. Gelukkig zijn die tijden over. Steeds vaker zie je dat slingers permanent deel uitmaken van het interieur. En als ik eerlijk ben, vind ik dat altijd wel leuk. Het fleurt een interieur op en geeft een speels effect.

verjaardag-meisje-GoodGirlsCompany

Feestartikelen in je interieur

Je hebt slingers en je hebt slingers. Tegenwoordig is er een stuk meer variatie dan de vlaggetjes in welbekende regenboogkleuren. Zo zijn de tassel slingers onwijs leuk om te gebruiken op een babyshower. Maar door hun veelzijdigheid kan je ze ook gebruiken voor een bruiloft. Of op de achtergrond bij een fotoshoot of de tafel met hapjes.

Op Pinterest en Instagram tref lekker veel inspiratie aan om feestartikelen te gebruiken in je interieur. Dus zelfs als je geen idee hebt waar te beginnen, loont het om hier even wat foto’s te bekijken. Zo besloot ik om pom poms te gebruiken in de muurschildering van onze babykamer..

En als ik deze zomer de kamer van Miss G ga aanpakken, weet ik zeker dat daar ook een aantal waaiers en mogelijk honey combs moet hebben hangen. Wel is blush met goud want dat worden haar kleuren.

verjaardag-jongen-GoodGirlsCompany

Slinger Shop

Zoals de naam al aangeeft verkoopt Slinger shop slingers. Vlaggetjes slingers maar ook slingers met print. Vooral bij deze laatste variant zijn de mogelijkheden eindeloos. Van Mr + Mrs voor het pasgetrouwde stel tot sneeuwvlokken wanneer je een Frozen thema feestje houdt.De webshop heeft voor ieder wat wils. Helemaal uniek zijn de persoonlijke slingers. Deze kan je zelf samenstellen van boodschap tot kleur. Daardoor krijg je precies wat je wilt.

Bovendien verkopen ze ook ballonen. Nee, niet die spuuglelijke dingen die altijd knappen Maar bijvoorbeeld ballonnen met een verrassing zoals confetti ballonnen. Of de mooie verfijnde folie ballonnen die je met helium kan vullen waardoor ze zo mooi bol blijven en zweven. Alle accessoires kan je ook meteen mee bestellen.

slinger-liggend- GoodGirlsCompany

Win een een persoonlijke slinger

Party animals als wij zijn, werden we helemaal enthousiast. In samenwerking met Slinger Shop mag ik maar liefst 2 winnaars blij maken met hun eigen gepersonaliseerde set slingers.

Wat moet je daar voor doen?

Voorwaarden

Extra kans maken?
 • Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #GoodGirlsCompany

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 26 juni 2017. De winnaar krijgt na 27 juni  via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door middel van random loting dus zielige verhalen hebben geen zin.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Lieke van Veen
  29 juni 2017 at 15:26

  Ik zou graag een slinger winnen voor als mijn vriend en ik 5 jaar samen zijn.

  Ik volg jou op facebook (lieke van veen) en youtube (liekeee24)

 • Reply
  Liesbeth
  24 juni 2017 at 09:31

  Ik doe heel graag mee voor ons zoontje! Zou super zijn als hij zijn eigen slinger heeft!

 • Reply
  Moniek
  22 juni 2017 at 11:12

  Ik denk dat ik een crea spreuk voor tijdens de feestdagen (december dus…) zou bedenken als ik win.

  • Reply
   Josan
   23 juni 2017 at 07:27

   Hahaha dat je nu met deze hitte al aan december denkt!

 • Reply
  Marian B
  21 juni 2017 at 22:26

  Met zo’n gave slinger maak ik graag mijn dochters verjaardag nog een beetje mooier!

 • Reply
  Kristel
  19 juni 2017 at 22:14

  Wow lijkt me heel gaaf om te winnen 🙂

 • Reply
  Anna
  19 juni 2017 at 22:11

  Ik doe graag mee
  Facebook: An Na

 • Reply
  Olja Rödel-Noordman
  19 juni 2017 at 21:54

  Ohhh ik doe mee voor de derde verjaardag van ons dametje milou❤

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!