Fashion

Een nieuwe zonnebril van Ziezie

9 oktober 2015
Ziezie-online opticien-zonnebril in het

Dat een zonnebril in de zomer handig is, weten we wel. Maar dat hij ook in het najaar goed van pas kan komen, wordt nog wel eens vergeten. Waar de zon in de zomer hoog aan de hemel staat, is hij in het najaar wat gedaald. Hierdoor kan hij soms vervelend in je ogen schijnen. Na ene lange werkdag geniet ik thuis op de bank regelmatig van van de laatste warme zonnestralen. Maar in de auto kan het wel eens irritant zijn. Daarom heb ik standaard een zonnebril in de auto liggen. Zo kan ik van een warm najaars zonnetje genieten zonder dat ik last heb van laaghangende zon.

Van Ziezie ontvingen we een mooi exemplaar van DKNY. Voor mijn doen is dat bijzonder. Bij mij ligt de omloopsnelheid van een zonnebril hoog. In de afgelopen maanden ben ik er op een gaan zitten, raakte ik hem kwijt of zorgden mijn lieftallige kinderen er wel voor dat ik zonnebril-loos door het leven moest. Praktisch als ik ben dacht ik dus dat het slimmer was om een goedkopere te nemen voor het geval dat.

Maar sinds ik mijn DKNY shades heb, gebeurde dus het omgekeerde. Juist omdat hij duurder is dan normaal ben ik er dus extra zuinig op. Stap ik uit de auto? Dan check ik eerst of ik mijn zonnebril in de mooie bijpassende brillenkoker heb gelegd.

DKNY zonnebril-brillendoosje

Als het om een zonnebril gaat ben ik een simpele ziel. Zo lang hij maar zwart is, is het goed. Echt ik heb de aviator trend geprobeerd, maar ben er nog steeds niet over uit of dat nu mijn ding is. Liever val ik terug op een paar klassieke Jackie O look a likes. Never change a winning team.

Zonnebril ban DKNY-brillendoosje-merkzonnebril-GoodGirlsCompany

Mooie bijpassende brillenkoker

Ziezie is een online opticien. Hier kun je dus terecht voor stoere zonnebrilllen van merken als Ray-Ban, Oakly, Tom Ford en Calvin Klein. Daarnaast hebben ze ook een scherpgeprijsd assortiment merkbrillen van onder andere Ralph Lauren, Dolce & Gabanna, Vogue en Michael Kors. En draag je contactlenzen? Ook dan loont het om even bij Ziezie langs te gaan. Met een belofte dat ze alleen gebruik maken van de beste merken, weet je dat je kwaliteit in huis haalt.

wat is een powerbank-voordelen powerbank

Power bank

De voordelen van Ziezie op een rijtje

 • continue uitbreiding van assortiment. Zo heb je als klant altijd de meeste keuze.
 • Uitgebreide collectie accessoires bij je contactlenzen en brillen zoals lenzenvloeistof.
 • brillen uit de eigen collectie inclusief kwaliteitsglazen op sterkte al vanaf € 49,-
 • officieel dealer van alle topmerken.
 • bril kun je customizen zodat hij helemaal op je wensen is afgestemd.
 • voor 15,00 uur besteld? Morgen in huis.
 • gratis verzending.
 • unieke 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie bij aankoop van een bril op sterkte.

power bank

Wij bestelden bij Ziezie een zonnebril en kregen er meteen een leuk extraatje bij: een powerbank. Dit is een kleine USB oplader waarmee je apparaten kan opladen. Door het bijpassende snoertje kan je makkelijk en snel je smartphone op laden.

Draag jij buiten het zomerseizoen ook zonnebrillen? Heb je standaard een zonnebril in de auto liggen?

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  9 oktober 2015 at 11:22

  Wat een chique nieuwe look voor je blog! Leuk!

  Ik draag eigenlijk nooit een zonnebril. Of ik heb mijn gewone bril op, of ik draag lenzen, en dan wil ik niet alsnog een bril op zetten : )

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]