Fashion

Een nieuwe zonnebril van Ziezie

9 oktober 2015
Ziezie-online opticien-zonnebril in het

Dat een zonnebril in de zomer handig is, weten we wel. Maar dat hij ook in het najaar goed van pas kan komen, wordt nog wel eens vergeten. Waar de zon in de zomer hoog aan de hemel staat, is hij in het najaar wat gedaald. Hierdoor kan hij soms vervelend in je ogen schijnen. Na ene lange werkdag geniet ik thuis op de bank regelmatig van van de laatste warme zonnestralen. Maar in de auto kan het wel eens irritant zijn. Daarom heb ik standaard een zonnebril in de auto liggen. Zo kan ik van een warm najaars zonnetje genieten zonder dat ik last heb van laaghangende zon.

Van Ziezie ontvingen we een mooi exemplaar van DKNY. Voor mijn doen is dat bijzonder. Bij mij ligt de omloopsnelheid van een zonnebril hoog. In de afgelopen maanden ben ik er op een gaan zitten, raakte ik hem kwijt of zorgden mijn lieftallige kinderen er wel voor dat ik zonnebril-loos door het leven moest. Praktisch als ik ben dacht ik dus dat het slimmer was om een goedkopere te nemen voor het geval dat.

Maar sinds ik mijn DKNY shades heb, gebeurde dus het omgekeerde. Juist omdat hij duurder is dan normaal ben ik er dus extra zuinig op. Stap ik uit de auto? Dan check ik eerst of ik mijn zonnebril in de mooie bijpassende brillenkoker heb gelegd.

DKNY zonnebril-brillendoosje

Als het om een zonnebril gaat ben ik een simpele ziel. Zo lang hij maar zwart is, is het goed. Echt ik heb de aviator trend geprobeerd, maar ben er nog steeds niet over uit of dat nu mijn ding is. Liever val ik terug op een paar klassieke Jackie O look a likes. Never change a winning team.

Zonnebril ban DKNY-brillendoosje-merkzonnebril-GoodGirlsCompany

Mooie bijpassende brillenkoker

Ziezie is een online opticien. Hier kun je dus terecht voor stoere zonnebrilllen van merken als Ray-Ban, Oakly, Tom Ford en Calvin Klein. Daarnaast hebben ze ook een scherpgeprijsd assortiment merkbrillen van onder andere Ralph Lauren, Dolce & Gabanna, Vogue en Michael Kors. En draag je contactlenzen? Ook dan loont het om even bij Ziezie langs te gaan. Met een belofte dat ze alleen gebruik maken van de beste merken, weet je dat je kwaliteit in huis haalt.

wat is een powerbank-voordelen powerbank

Power bank

De voordelen van Ziezie op een rijtje

 • continue uitbreiding van assortiment. Zo heb je als klant altijd de meeste keuze.
 • Uitgebreide collectie accessoires bij je contactlenzen en brillen zoals lenzenvloeistof.
 • brillen uit de eigen collectie inclusief kwaliteitsglazen op sterkte al vanaf € 49,-
 • officieel dealer van alle topmerken.
 • bril kun je customizen zodat hij helemaal op je wensen is afgestemd.
 • voor 15,00 uur besteld? Morgen in huis.
 • gratis verzending.
 • unieke 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie bij aankoop van een bril op sterkte.

power bank

Wij bestelden bij Ziezie een zonnebril en kregen er meteen een leuk extraatje bij: een powerbank. Dit is een kleine USB oplader waarmee je apparaten kan opladen. Door het bijpassende snoertje kan je makkelijk en snel je smartphone op laden.

Draag jij buiten het zomerseizoen ook zonnebrillen? Heb je standaard een zonnebril in de auto liggen?

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  9 oktober 2015 at 11:22

  Wat een chique nieuwe look voor je blog! Leuk!

  Ik draag eigenlijk nooit een zonnebril. Of ik heb mijn gewone bril op, of ik draag lenzen, en dan wil ik niet alsnog een bril op zetten : )

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • ✨JONGENS MAMA✨ Yep jullie hadden gelijk. Een jongetje is leuk. Niet omdat ik al 3 dochters hen en het hoog tijd werd. Maar omdat dit kereltje gewoon zo super schattig, lief, vrolijk en op zijn eigen manier zichzelf is. 
.
.
.
#babyboy #babyboyclothes #cutebabies #cutebabys #babyboy💙 #mamablogger #mama #mommylife #baby #babyboy #emsearmuffs @emsforkids
 • ✨EERSTE WERKWEEK✨ Daar zit ik weer: op het sociaal domein. Nadat ik 1 jaar thuis zat. Ik kan me nog goed herinneren dat een voormalig wethouder die ik ondersteunde zei dat het verschil tussen werken en thuiszitten is dat je als je werkt, er weer onderscheid is tussen werkdagen en het weekend. Yep dat gevoel heb ik nu ook. Voor mij is het nu weekend. Lekker met baby knuffelen. Eindelijk de rest van de verhuisdozen uitpakken en Netflixxen. Mijn eerste werkweek zit erop. Ik moet mijn ritme nog een beetje vinden. Maar het is leuk en interessant.
.
.
. #ambtenaar #mama #mamablogger #girlbosses #girlboss #mama #weekend #ambtenaarzijnisoké #ambtenaarlife #sociaaldomein #haiti🇭🇹 #haiti #melaninpoppin #melaninbeauty #melanin #melaninqueen #melaninmagic #bgm
 • ✨Eerste werkdag✨ Novan is precies 5 maanden oud en gaat vandaag voor het eerst naar de kdv. Een beetje een dubbel gevoel. Aan de ene kant is het natuurlijk mijn vierde kind. Aan de andere kant, is hij ook nog zo klein 😭 Gelukkig is hij in goede handen. Dezelfde lieve leidsters die 4 jaar lang met veel liefde voor Chloé gezorgd hebben, gaan dat nu voor hem doen 💖 Vond jij het ook een dubbel gevoel toen je weer ging werken?
.
.
. .
#babyboy #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Zo daar ben ik weer! Na een hele lange tijd stilte. Een kind krijgen, verhuizen en een nieuwe baan slokten best veel van mijn tijd op. En Okay ik ben gewoon niet zo’n instagrammer. Langzaam maar zeker beginnen de verhuisdozen leeg te raken. En nu ik in een grote-mensen-huis woon, heb ik ook planten 🌱 Spannend want de laatste keer dat ik actief voor een plant zorgde en hem in leven hield is ruim 12 jaar geleden 🙈Hands up als jij ook altijd alle plantjes om zeep helpt #girlboss #pink #melaninbeauty #melaninpoppin #melaninqueen #weavehairstyles #momlife #momsofinstagram #mamablog #mamablogger #plants #plantjes #plantgirl #iamchichi #athomewithchichi #stayhome
 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness

Dit zijn wij!