Interieur Lifestyle

Een duurzame kerststal van karton

26 oktober 2016
een-duurzame-kerststal-van-karton_goodgirlscompany_kerststal

Sinterklaas moet nog aankomen, maar ik heb al met mijn kinderen naar een kerststal gezocht. Een kerstboom en alles wat daar bij komt kijken, hebben we al. Maar een kerststal ontbreekt dus nog. En in een huishouden waar we praktisch het hele jaar door kerstliedjes zingen, kan dat natuurlijk niet. Deze kerststal van karton vind ik in elk geval erg leuk.

dutch-design-kerststal-van-karton_goodgirlscompany

Nog iets van 60 dagen en dan is het Kerst. Dit jaar wil ik ergens even een kerststal op de kop tikken. Ik ben me al aan het oriënteren. Heb bij verschillende tuincentra gekeken en natuurlijk ook in die paar winkels die al wat kerstspullen hebben staan. Natuurlijk kijk ik ook online. Speciaal voor de Kerstdagen heeft Dutch Design Brand twee speciale kerstproducten ontworpen. Een kerstboom en kerststal van karton. Twee geweldige eyecatchers die perfect aansluiten op de rest van het assortiment van dit Nederlandse merk.

dutch-design-christmas-tree_kerstboom-van-karton_goodgirlscompany

De kerstboom optuigen

In huize GoodGirlsCompny nemen wij meiden het voortouw wanneer het om het optuigen van de kerstboom gaat. Man mag het ding van zolder halen, maar heeft er verder weinig over te zeggen. Laat het aan ons vrouwen over om dat op te tuigen tot een echte kermisattractie. Het is een familietraditie Eentje die je moet koesteren. We zijn al jaren geleden overgestapt op een neppe kerstboom. Ja, ik weet het maar zo’n echt ding valt gewoon snel uit. Dit jaar worden de ballen ook vervangen door (de horror) plastic varianten. Dreumes mag namelijk graag aan van alles zitten wat niet voor haar handjes bestemd is.

kartonnen-kerstboom_goodgirlscompany

Een duurzame kerststal van karton

Is het dit jaar weer de vraag wat je gaat doen met de kerstboom? Probeer dan eens de Dutch Design Christmas Tree. Deze boom is gemaakt van FSC gecertificeerd karton, zet je in een mum van tijd in elkaar en is weer eens iets anders dan een ‘gewone boom’. Omdat je de boom meerdere jaren kan gebruiken is het ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. De bijpassende duurzame kerststal van karton maakt het plaatje helemaal compleet!

De creatiefste kerstboom ter wereld

Wil je de kerstboom niet compleet vervangen? Gebruik de Dutch Design Christmas Tree dan als accessoire voor je interieur of maak er een leuk DIY project van met de kinderen. Uiteraard kun je de boom versieren met slingers, lichtjes en een piek. Maar wat misschien nog wel leuker is… ga aan de slag met potloden, stiften, verf en glitterlijm en maak je eigen unieke kerstcreatie. De kerstballen die je uit de verpakking drukt kun je helemaal naar wens pimpen. Naast kerstboom en knutselproject, kan de boom ook goed dienst doen als wensboom. Zet hem in de kamer tijdens het kerstdiner en laat iedereen er iets aardigs opschrijven of plakken. Zo heb je een blijvende herinnering.

Kerststal van karton

In veel huishoudens vind je een kerststal; een oude of nieuwe, moderne of klassieke, eentje van stof, hout, steen of papier. Maar eentje van karton, dat is uniek te noemen. Als aanvulling op de Dutch Design Christmas Tree heeft Dutch Design Brand een kerststal ontworpen van FSC gecertificeerd karton. Kunstenaar Meli Kuhn heeft de illustraties bedacht, die ontroeren door hun eenvoud en schoonheid. Naast Jezus, Maria en Jozef kun je alle andere figuren uit het kerstverhaal uit de doos tevoorschijn toveren. Nadat de kerstgroep eruit is gehaald, vouw je binnen 10 seconden een kerststal van de verpakking.

De verkoopprijs van de Dutch Design Christmas Tree is € 21,50 en de Dutch Design Kerststal kost € 16,95.

Heb jij een kunstkerstboom?

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]