Films & Series Lifestyle

E! Entertainment Television highlights voor december 2019

21 november 2019
E! Entertainment Television highlights voor december 2019

Ook zo dol op alles wat met glitter en glamour te maken heeft? Dan ken je E! Entertainment Television waarschijnlijk wel. De televisiezender gespecialiseerd in series zoals Keeping up with the Kardashians, Very Cavallari, Botched en Nightly Pop.

E! Entertainment Television highlights december 2019

In de maand december komt E! Entertainment Television met een kerst/holiday special van de volgende series:

BotchedBotched

Kerstspecial gaat op vrijdag 20 december om 22:00 uur in premiere. Seizoen 6A gaat verder op vrijdag om 21:00 uur

Het mogen dan de feestdagen zijn, voor de wereldberoemde plastisch chirurgen Terry Dubrow en Paul Nassif is er geen moment van rust. Tijdens de Botched Kerstspecial zien we hoe ze ook in december gewoon hard aan het werk zijn en er alles aan doen om mislukte cosmetische ingrepen te herstellen. De verrassende – en vaak afschuwelijke – resultaten van mensen die hun uiterlijk proberen te verbeteren zijn er ook in december in overvloed. En ook het gloednieuwe seizoen is in december op E! te zien.

Very CavallariVery Cavallari holiday special

Gaat op zondag 29 december om 21:00 uur in premiere

Ontdek hoe het er tijdens de mooiste tijd van het jaar – Kerstmis! –bij tv-ster en ondernemer Kristin Cavallari, haar toegewijde team en haar familie aan toe gaat. De slimme zakenvrouw en trendsetter maakt er een mooie tijd van.

 

Keeping up with the KardashiansKeeping Up with the Kardashians

Seizoen 17 gaat verder op zondag om 21:00 uur. De laatste aflevering is op 22 december

Op E! loopt het gloednieuwe seizoen van Keeping Up with the Kardashians deze maand op zijn eind. Een seizoen met veel drama, glamour en een lach en een traan. Zie hoe Amerika’s favoriete familie op de voor hun kenmerkende manier triomfen viert en tragedies overwint, waarbij ze elkaar ondersteunen in goede en in slechte tijden.

Dating no filterDating: No Filter

Seizoen 2 gaat op maandag om 21:00 en 21:30 verder. De laatste aflevering van het seizoen zijn op 9 en 22 december

Daten is vandaag de dag niet makkelijk. Maar we kunnen er in ieder geval wel om lachen, toch? Deze december zie je op E! hoe uitgesproken comedians in de nieuwe serie Dating: No Filter een hilarische blik werpen op singles die op een blind date gaan. Bereid je voor op hun bijzondere commentaar en singles die hopen hun perfecte match te ontmoeten en de liefde te vinden. Van lachwekkende momenten tot hartverwarmende romantiek, bereid je voor op een goudeerlijke – en supergrappige – nieuwe kijk op de zoektocht naar de liefde

Nightly pop_The millennialmomNightly Pop

Meer afleveringen op maandag-donderdag om 23:00 uur

Pas op Hollywood, Nightly Pop staat op jullie te wachten! Met de wildste en sappigste roddelverhalen van de afgelopen week, is Nightly Pop dé bron voor al jouw entertainmentnieuws. Ongefilterd, onverwacht en altijd ongehoord. Stem deze maand af op E! om niets te missen!

E! Entertainment Television winactie

Prijzenpakket E! met kwastenset

In samenwerking met E! Entertainment Television mag limited edition cadeauset weggeven aan een gelukkige lezer. In de set zit het volgende:

  • Notebook
  • E! Coffee Cup
  • Pennen
  • E! Kwastenset
  • Spiegel

Prijzenpakket E! met kwastenset open

Alles bedrukt met het welbekende logo. Wil jij deze set winnen? Dit moet je er voor doen:

 1. Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres)
 2. Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.

Extra kans maken?

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van The Millennial Mom Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 28 november 2019. Wanneer ik je een e-mail stuur, verplicht je jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door middel van random loting dus zielige verhalen hebben geen zin.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

 • Reply
  Nynke B
  26 november 2019 at 17:50

  Wat een divers setje leuk.

 • Reply
  Anna wienen
  21 november 2019 at 22:32

  Ik doe graag mee

 • Reply
  Patricia lubbertje
  21 november 2019 at 12:03

  Leuke prijs, ik maak graag kans

 • Reply
  A. Purperhart
  21 november 2019 at 11:16

  Wat een leuke set, doe graag mee!

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!