Fashion Lifestyle

€ 10 korting op Zalando

13 mei 2015
Zalando Moederdag verassing-GoodGirlsCompany-Hemelvaartsdag-online shoppen-kortingscode voor Zalando-korting op Zalando

Afgelopen zondag was het Moederdag. Van tevoren had ik nog een blog geschreven over wat ik deze Moederdag allemaal niet wilde hebben. Maar zoals dat wel vaker gaat, verschilt de theorie van de praktijk. Mijn wasmachine had het de avond eerder begeven. Op Moederdag stond ik samen met manlief in de wasruimte de handleiding door te lezen hoe je het vuilfilter van de machine moet verwijderen. Echt teamwerk waarbij ik de instructies gaf en hij hielp.

Nou ja, je kunt niet alles hebben. Volgend jaar een Moederdag dus nieuwe kansen.
Gelukkig had ik van Zalando de dag ervoor een prachtig pakketje gekregen voor een super ontbijtje. Er zat een persoonlijke brief in met een cadeauboncode. Ook mijn lezers kunnen zo  € 10 korting op Zalando krijgen door het invullen van deze code. Was Moederdag misschien niet zoals je het gepland had of wil je best winkelen op Hemelvaart maar niet in de rij bij de kassa staan? Ga dan naar Zalando en koop een paar leuke items. Omdat je het verdient!

Zalando Moederdag verassing-GoodGirlsCompany-kortingscode voor Zalando-korting op Zalando-Shoppen met korting

Mijn Zalando Moederdag ontbijtje

’s Avonds had Miss G. als een echte serveerster opgeschreven wat ik wilde eten. Miss B had haar kleding zelf uitgezocht en klaargelegd. Zodra beide meisjes wakker waren, hadden ze een missie: mama een ontbijtje maken. Zo super lief! Het zag er ook heel lekker uit met de Knapper beschuitjes van Bolletje, het ambachtelijke speltbrood en de Tiny Tony’s van Tony Choccolony. Kortom het verassingspakketjes van Zalando was duurzaam en lekker! Iets wat ik goed kon gebruiken.

Korting bij Zalando-GoodGirlsCompany-Konplott-JELLY-FISH-WEDDING-Ring-dark-green-antique-brass

Als moeder kennen we allemaal wel van die momenten waarop we even iets voor ons zelf willen doen. Voor mij persoonlijk is bloggen zo’n uitlaatklep. Het opschrijven van wat mij bezighoudt, helpt mij om mijn hoofd leeg te maken. De overvloed aan informatie en inspiratie deel ik graag met anderen. Ik merk dat het bezoekers aantrekt die dit leuk vinden. Zalando begrijpt dat wij vrouwen veelzijdig zijn en heeft daar veel bewondering voor. We zorgen voor onze kinderen, de familie, hebben mogelijk een leuke baan en een druk sociaal leven. Tja wat zou de wereld zonder ons moeten? En de meeste moeders vinden alles wat ze doen heel vanzelfsprekend. Zouden niet anders willen.

10 euro korting op Zalando-Hemelvaart-shoppen-shoppen bij Zalando-Moederdag-GoodGirlsCompany

€ 10 korting op Zalando

Speciaal voor al die vrouwen heeft Zalando een mooie actie. Op de website www.zalando.nl/omdat-je-het-verdient vind je pagina’s boordevol leuke tassen, sieraden, horloges en portemonnees. Van die spulletjes die je normaal niet snel voor je zelf koopt. Waarvan je hoopt dat je partner ze voor je zal kopen omdat ze je stiekem toch een heel speciaal gevoel geven. Maar niet alle mannen zijn zo ehm…attent dus als je nog niks leuks hebt gehad, of je cadeautje stiekem op Marktplaats hebt gezet, moet je zeker even een kijkje nemen. Zo vond ik bovenstaande lieve mintgroene Benneton clutch. Met al de pasteltinten van deze zomer is deze clutch een musthave. Maar ook deze stylish S. Oliver shopper mag er zijn.

Korting op Zalando-kortingscode voor Zalando-shoppen-Hemelvaart-GoodGirlsCompany-Dames-oorbellen-TomShot-Oorbellen-multicoloured

Met de speciale kortingscode op de pagina ontvang je € 10 korting op je aankopen. Deze actie is geldig van 10-05-2015 t/m 17-05-2015 bij een minimale bestelwaarde van €50. En geldt uitsluitend op artikelen getoond op www.zalando.nl/omdat-je-het-verdient. Dus shop weg die after Moederdag blues of ga morgen op Hemelvaartsdag lekker op zoek naar datgene waardoor je even in de wolken bent. Omdat je het waard bent… .

Button voor samenwerking

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!