Babyspullen Moeder & Kind

Handige babyspullen Dual function case, een kinderslot voor je iPhone

7 april 2016
Dual function iphone Case-GoodGirlsCompany-kinderslot voor je iPhone-handige baby gadgets

De Dual Function iPhone case is een kinderslot voor je iPhone en biedt bescherming . Zo is je telefoon veilig in de handen van je kinderen. Ze kunnen niet zomaar meer allerlei apps sluiten, openen en verwijderen en glipt de telefoon uit hun vingertjes en valt hij op de grond? Dan hoef je niet meer bang te zijn voor een kapot scherm. Wij mochten als een van de eerste blogs in Nederland deze leuke gadget van Kidlid testen. Benieuwd wat wij er van vinden? Lees dan verder

Kidlid-Dual-function-iphone-Case-GoodGirlsCompany-kinderslot-voor-de-iphone.jpgOkay moeders, geef het maar toe. Je hebt vast wel eens je kroost je smartphone gegeven zodat ze even lekker rustig zijn. Ik heb zelfs een hele map met apps voor mijn kinderen. Toen ik hem aanmaakte, kon ik natuurlijk niet vermoeden dat deze map inclusief Barbieroze beautysalon makeover spel, mijn lifesaver zou worden als ik op de wc zit, er bij het opstaan al de kracht niet voor heb, sta te koken, 5 minuten langer van een welverdiende douche wil genieten,  in noodgevallen.

 

Kinderslot voor je iPhone

Naast handige gadget in tijden van nood, is mijn telefoon in de handjes van mijn kinderen ook een bron van frustratie. Kleine kinderen hebben het motorische fijne vermogen van een olifant in een porseleinkast. Apps werden geopend, verwijderd of gewoon om zeep geholpen. En ze wisten mij nooit te vertellen hoe het nu zo gekomen was. Okay, vervelend. Kan gebeuren. Maar toen ze op de dag van onze verhuizing per ongeluk  3x de verkeerde pincode intypten waardoor ik de puk code moest gaan zoeken die ergens onderin een verhuisdoos zat. En ik online geen eten kon bestellen, was de maat vol. Hier moest iets aan gedaan worden.

opstaande randjes-Dual function iphone Case-GoodGirlsCompany-kinderslot voor je iPhone-handige baby gadgets

opstaande randjes

Gelukkig bleek ik niet de eerste ouder met dit probleem. Matthew Mogol een vader die een stuk technischer is dan ik, kwam met een inventieve oplossing: de Dual Function iPhone case. Samen met mijn Missen mocht ik hem in de afgelopen weken testten.

Kidlid-Dual function iphone Case-GoodGirlsCompany-kinderslot voor iphone

De Dual function iPhone Case van Kidlid

Al eerder vertelde ik over het innovatieve bedrijf Kidlid. Zij maken producten die er voor zorgen dat jouw favoriete producten zoals MacBook of iPhone veilig zijn in de handjes van je kinderen. Zij kunnen genieten van hun spelletje en filmpjes en jij bent er van verzekerd dat ze niet met hun vingertjes aan toetsen of knoppen zitten die niet voor kindervingertjes gemaakt zijn.

Dual Function iPhone® case with Kid Mode® from Matthew Mogol on Vimeo.

Heel wat ouders zullen zich waarschijnlijk in bovenstaande frustratie herkennen. Of je hebt het al eens mee gemaakt dat je telefoon uit de kleine handjes van je kinderen gleed en het scherm kapot ging. De Dual function iPhone Case is een oplossing voor beide problemen. Het blokkeert de home knop waardoor je kind in de app blijft die jij hebt uitgekozen. Tegelijkertijd biedt het bescherming tegen vallen waardoor het scherm heel blijft. Door de afgeronde hoeken weerstaat het met gemak en val van een hoog oppervlakte. En doordat de randjes van de Dual Function iPhone Case een klein beetje rechtop staan, ligt je scherm wat dieper en is het altijd beschermd zonder dat je er hinder van ondervindt tijdens gebruik. Je kan gemakkelijk switchen tussen het kinderslot voor je iPhone die je kinderen gebruiken en je iPhone zoals jij hem als volwassene gebruikt.

Dual function iphone Case-GoodGirlsCompany-Kidlid

Review Dual Function iPhone Case

Mijn oudste missen hebben inmiddels de leeftijd waarop ze met wat meer zorg omgaan met een telefoon. Maar alsnog een ongeluk zit in een klein hoekje. En het is een duur grapje. Dus ook voor hen is de Dual Function iPhone Case handig wanneer ze een spelletje willen spelen. Ze kunnen hem goed vasthouden en de case zorgt voor meer grip.

Het switchen tussen kidmode en gewoon gaat letterlijk in een handomdraai! Heb je de kidmode erop dan zit het open gedeelte aan de achterkant en andersom. Met een beetje druk verwijder je hem en het blijft goed zitten. Daarnaast heeft Kidlid echt aandacht besteed aan een gemakkelijke verpakking. Het is tegenwoordig een van mijn grootste irritaties dat ik een verpakking niet los kan maken zonder allerlei gereedschap.

Miss C daarentegen heeft er helemaal nog geen idee van. In haar handen heeft een telefoon veel te verduren. Op dit moment maakt ze er vrijwel geen gebruik van. Maar mocht ze een dreumes zijn en verslaafd aan YouTube filmpjes van Nijntje die ze op de iPhone wil zien? Dan ben ik dit keer goed voorbereid!

Dual function iPhone Case-GoodGirlsCompany-Kidlid-kinderslot voor je iPhone

Makkelijk aan te brengen en makkelijk te switchen

Voordelen

 • Kidmode blokkeert de ‘home’ button waardoor je kinderen niet tussen apps kunnen switchen.
 • geeft een steviger grip voor kleine kinderhandjes
 • opstaande randjes zodat het scherm ook meteen beschermd is
 • afgeronde hoeken waardoor het een val van 1 meter overleefd.
 • BPA-vrij
 • een makkelijk verpakking (soms is een product uit zijn verpakking halen namelijk al de grootste frustratie)
 • verkrijgbaar in verschillende kleuren ( blauw en zwart)

Je koopt hem bij Kidlid voor $ 19,99 maar met code: SPREADTHELOVE krijg je 10% korting.

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!