Babyspullen Moeder & Kind

Handige babyspullen Dual function case, een kinderslot voor je iPhone

7 april 2016
Dual function iphone Case-GoodGirlsCompany-kinderslot voor je iPhone-handige baby gadgets

De Dual Function iPhone case is een kinderslot voor je iPhone en biedt bescherming . Zo is je telefoon veilig in de handen van je kinderen. Ze kunnen niet zomaar meer allerlei apps sluiten, openen en verwijderen en glipt de telefoon uit hun vingertjes en valt hij op de grond? Dan hoef je niet meer bang te zijn voor een kapot scherm. Wij mochten als een van de eerste blogs in Nederland deze leuke gadget van Kidlid testen. Benieuwd wat wij er van vinden? Lees dan verder

Kidlid-Dual-function-iphone-Case-GoodGirlsCompany-kinderslot-voor-de-iphone.jpgOkay moeders, geef het maar toe. Je hebt vast wel eens je kroost je smartphone gegeven zodat ze even lekker rustig zijn. Ik heb zelfs een hele map met apps voor mijn kinderen. Toen ik hem aanmaakte, kon ik natuurlijk niet vermoeden dat deze map inclusief Barbieroze beautysalon makeover spel, mijn lifesaver zou worden als ik op de wc zit, er bij het opstaan al de kracht niet voor heb, sta te koken, 5 minuten langer van een welverdiende douche wil genieten,  in noodgevallen.

 

Kinderslot voor je iPhone

Naast handige gadget in tijden van nood, is mijn telefoon in de handjes van mijn kinderen ook een bron van frustratie. Kleine kinderen hebben het motorische fijne vermogen van een olifant in een porseleinkast. Apps werden geopend, verwijderd of gewoon om zeep geholpen. En ze wisten mij nooit te vertellen hoe het nu zo gekomen was. Okay, vervelend. Kan gebeuren. Maar toen ze op de dag van onze verhuizing per ongeluk  3x de verkeerde pincode intypten waardoor ik de puk code moest gaan zoeken die ergens onderin een verhuisdoos zat. En ik online geen eten kon bestellen, was de maat vol. Hier moest iets aan gedaan worden.

opstaande randjes-Dual function iphone Case-GoodGirlsCompany-kinderslot voor je iPhone-handige baby gadgets

opstaande randjes

Gelukkig bleek ik niet de eerste ouder met dit probleem. Matthew Mogol een vader die een stuk technischer is dan ik, kwam met een inventieve oplossing: de Dual Function iPhone case. Samen met mijn Missen mocht ik hem in de afgelopen weken testten.

Kidlid-Dual function iphone Case-GoodGirlsCompany-kinderslot voor iphone

De Dual function iPhone Case van Kidlid

Al eerder vertelde ik over het innovatieve bedrijf Kidlid. Zij maken producten die er voor zorgen dat jouw favoriete producten zoals MacBook of iPhone veilig zijn in de handjes van je kinderen. Zij kunnen genieten van hun spelletje en filmpjes en jij bent er van verzekerd dat ze niet met hun vingertjes aan toetsen of knoppen zitten die niet voor kindervingertjes gemaakt zijn.

Dual Function iPhone® case with Kid Mode® from Matthew Mogol on Vimeo.

Heel wat ouders zullen zich waarschijnlijk in bovenstaande frustratie herkennen. Of je hebt het al eens mee gemaakt dat je telefoon uit de kleine handjes van je kinderen gleed en het scherm kapot ging. De Dual function iPhone Case is een oplossing voor beide problemen. Het blokkeert de home knop waardoor je kind in de app blijft die jij hebt uitgekozen. Tegelijkertijd biedt het bescherming tegen vallen waardoor het scherm heel blijft. Door de afgeronde hoeken weerstaat het met gemak en val van een hoog oppervlakte. En doordat de randjes van de Dual Function iPhone Case een klein beetje rechtop staan, ligt je scherm wat dieper en is het altijd beschermd zonder dat je er hinder van ondervindt tijdens gebruik. Je kan gemakkelijk switchen tussen het kinderslot voor je iPhone die je kinderen gebruiken en je iPhone zoals jij hem als volwassene gebruikt.

Dual function iphone Case-GoodGirlsCompany-Kidlid

Review Dual Function iPhone Case

Mijn oudste missen hebben inmiddels de leeftijd waarop ze met wat meer zorg omgaan met een telefoon. Maar alsnog een ongeluk zit in een klein hoekje. En het is een duur grapje. Dus ook voor hen is de Dual Function iPhone Case handig wanneer ze een spelletje willen spelen. Ze kunnen hem goed vasthouden en de case zorgt voor meer grip.

Het switchen tussen kidmode en gewoon gaat letterlijk in een handomdraai! Heb je de kidmode erop dan zit het open gedeelte aan de achterkant en andersom. Met een beetje druk verwijder je hem en het blijft goed zitten. Daarnaast heeft Kidlid echt aandacht besteed aan een gemakkelijke verpakking. Het is tegenwoordig een van mijn grootste irritaties dat ik een verpakking niet los kan maken zonder allerlei gereedschap.

Miss C daarentegen heeft er helemaal nog geen idee van. In haar handen heeft een telefoon veel te verduren. Op dit moment maakt ze er vrijwel geen gebruik van. Maar mocht ze een dreumes zijn en verslaafd aan YouTube filmpjes van Nijntje die ze op de iPhone wil zien? Dan ben ik dit keer goed voorbereid!

Dual function iPhone Case-GoodGirlsCompany-Kidlid-kinderslot voor je iPhone

Makkelijk aan te brengen en makkelijk te switchen

Voordelen

 • Kidmode blokkeert de ‘home’ button waardoor je kinderen niet tussen apps kunnen switchen.
 • geeft een steviger grip voor kleine kinderhandjes
 • opstaande randjes zodat het scherm ook meteen beschermd is
 • afgeronde hoeken waardoor het een val van 1 meter overleefd.
 • BPA-vrij
 • een makkelijk verpakking (soms is een product uit zijn verpakking halen namelijk al de grootste frustratie)
 • verkrijgbaar in verschillende kleuren ( blauw en zwart)

Je koopt hem bij Kidlid voor $ 19,99 maar met code: SPREADTHELOVE krijg je 10% korting.

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Nicole Orriëns
  8 april 2016 at 08:56

  Mijn kinderen zijn pubers dus die zullen er eerder een slot op doen zodat ik niet op hun iPhone kan ; )

 • Reply
  Cassandra
  8 april 2016 at 08:20

  Super handig!!! En een heel uitgebreide review!

  • Reply
   Josan
   11 april 2016 at 06:41

   Dank je wel. Ja ook al sneuvelt mijn telefoon vaker door mijn eigen toedoen 🙂

 • Reply
  Volgmama
  7 april 2016 at 21:43

  Ik heb dan wel geen Iphone maar deze gadget lijkt me ideaal.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]