Lifestyle Reviews

Hardloop musthave | draadloze koptelefoon

21 mei 2018
draadloze koptelefoon

Ik ben begonnen met hardlopen. Samen met mijn oudste dochters. Naast sportkleding en goede schoenen had ik nog een musthave op mijn lijstje: een draadloze koptelefoon.

Een logische keuze. Tijdens het sporten luister ik graag naar muziek. Met mijn headphone kan ik lekker genieten zonder dat ik last heb van eventuele snoertjes.

Waarom sporten voor mij belangrijk is

Als ik vertel dat ik 4 keer per week sport, kijken veel mensen mij vreemd aan. Jij? Maar je bent heel slank! Dat klopt. Maar ik sport niet omdat ik wil afvallen. Ik doe het puur om mentaal gezond te blijven. Ik merk het echt als ik te weinig sport. Dan voel ik me minder gelukkig en heb meer last van neerslachtige buien.

Door mijn huidskleur heb ik meer zonlicht nodig. En mijn enorme winterdip was voor mij een wake up call. De neerslachtige buien werden steeds heftiger. En tot overmaat van ramp begon ook mijn lichaam tegen te sputteren. De symptomen van mijn sikkelcelziekte verergerden. Bijna elk weekend lag ik wel een dag uitgeschakeld in bed. Maandenlang. Het ging gewoon niet.

draadloze koptelefoop JBL

Een draadloze Koptelefoon

Zo’n 6 weken geleden liep ik na veel mitsen en maren een sportschool binnen. Een half uur later stond ik buiten met een abonnement. Sindsdien ben ik wekelijks 3x in de sportschool te vinden. Ik volg lessen Zumba en doe mijn persoonlijk trainingsprogramma. Een fitgirl ben ik nog niet hoor. Maar ik merk al wel verschil. De vermoeidheid, flauwtes en kortademigheid die ik door mijn chronische bloedarmoede standaard heb, lijken beter onder controle. Ook slaap ik na het sporten stukken beter dan ik ooit gedaan heb.

Als ik mijn fitnessprogramma uitvoer, kan ik muziek luisteren op mijn telefoon. Ook kan ik naar het schermpje kijken dat in het apparaat is geïntegreerd. Mits ik mijn oortjes niet vergeet. De oortjes erin geplugd krijg. Ze in mijn oren blijven zitten. En ze door kracht op het snoertje niet uit mijn oren schieten. Kortom, ik ben me er altijd erg bewust van dat het minste of geringste er voor zorgt dat ik niet optimaal van mijn muziek genieten kan.

JBL T450BT

Optimale bewegingsvrijheid

toen ik de vraag kreeg of ik een koptelefoon wilde testen, had ik maar 1 simpel verzoek. Hij moet draadloos zijn. Ik wil optimale bewegingsvrijheid hebben tijdens mijn work out. De JBL T450BT voldoet aan die eis. Doordat hij gebruik maakt van bluetooth kan je overal draadloos muziek streamen van je telefoon of tablet. In de sportschool maar ook buiten. Als hij is opgeladen, gaat hij wel 11 uur mee. Bovendien is hij niet alleen geschikt voor het afspelen van muziek. Je kan er ook handsfree mee bellen. De prijs is niet al te hoog. Op de oorschelp zitten knoppen die je hiervoor bedienen kan. En als laatste vind ik het prettig dat hij het omgevingsgeluid voldoende dempt.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product.

  • Reply
    nicole orriens
    22 mei 2018 at 10:48

    Ik luister ook altijd naar muziek tijdens het hardlopen. Anders heb ik te veel last van mijn gedachtes die zeuren dat ze willen stoppen : )

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]