Reviews Spelen

Draadloze koptelefoon voor kinderen van JBL

12 december 2017
Draadloze koptelefoon voor kinderen van JBL

De JR300BT is de draadloze koptelefoon voor kinderen van JBL met een begrensd volume. Zodat je kind geen gehoorbeschadiging oploopt. Nooit meer strijd over of hij wat zachter kan.

In mijn drukke huishouden is een draadloze koptelefoon voor kinderen ideaal. Zo kan ik mijn tienerdochter in de gaten houden terwijl ze haar muziek en filmpjes op haar mobiel afspeelt. En kan mijn jongste dochter lekker met haar Duplo spelen zonder continue afgeleid te zijn door geluid.

JR300BT-draadloze koptelefoon
Toen ik een tiener was, was ik er zo’n eentje die nog net de moeite nam om de vraag ‘Hoe was het op school?” te beantwoorden. Het liefst zat ik boven. Op mijn kamer. Muziek luisteren op de radio. Het liefst zo hard mogelijk. Totdat mijn moeder weer kwam zeuren of die zachter kon.

Lang leve de peuterpubertijd

Inmiddels zijn de rollen omgedraaid. Ben ik zelf zo’n moeder met een tiener. Eentje die geen muziek meer luistert via een ouderwetse radio, maar via haar telefoon. Beetje jammer dat ze boven op haar kamer geen ontvangst heeft. Wat betekent dat ze binnen bereik van de woonkamer moet blijven. Wel zo goed want dan kan ik zelf ook een oogje in het zeil houden.

tieners-muziek-hoofdtelefoon-GoodGirlsCompany

De JR300BT

Als ik geluk heb, maken ook Miss C en Miss B gebruik van diezelfde woonkamer. Zo klein als ze is, heeft vooral die eerstgenoemde al feilloos door dat je een schermpje voor meer gebruiken kan dan bellen alleen. Zodra er ergens muziek klinkt, dribbelt ze naar je toe en zegt gebiedend “Wat doe jij?!” of “Filmpje kijken!”. Oh wat wordt ze blij als ze de nieuwste Taylor Swift kan bekijken. En oh wat is het een drama als ik het welletjes vind en haar zus haar mobiel weg moet leggen. Lang leve de peuterpubertijd.

Nu zou het natuurlijk niet fair zijn als Miss G geen muziek meer mag luisteren omdat haar zusje een driftbui krijgt wanneer ze er mee moet stoppen. Dus hebben we een nieuwe oplossing: de JR300BT, een draadloze koptelefoon voor kinderen van JBL.

Draadloze koptelefoon-JBL

Voordelen draadloze koptelefoon voor kinderen

Met deze draadloze hoofdtelefoon kan oudste dochter gewoon haar muziek luisteren zonder dat peuter daardoor afgeleid wordt. De draadloze hoofdtelefoon heeft allerlei handige snufjes.

Bluetooth

Waaronder een bluetooth connection waardoor ze hem makkelijk aan haar telefoon kan koppelen. Of tablet want dat kan ook. Zelf welteverstaan want de gebruikershandleiding is zeer kindvriendelijk.

Gehoorbescherming

Veel ouders zijn geen fan van koptelefoons voor kinderen omdat ze bang zijn dat het hun gehoor beschadigt. Dat was ook mijn grootste bezwaar. Maar de JBL JR300BT heeft en begrensd volume van maximaal 85 dB. Qua geluidssterkte komt dat overeen met een rumoerige schoolklas. In de praktijk zal je kind dit waarschijnlijk niet vaak gebruiken. Maar mocht ze het geluid lekker hard willen zetten, weet dan dat dit geluid nooit harder gaat.

Lange accu

Met een volle accu gaat de draadloze koptelefoon tot 12 wel uur lang mee. En het leuke is, je kan hem ook pimpen met de bijgeleverde stickers. Zo geef je je hoofdtelefoon helemaal jouw eigen persoonlijke touch.

JR300BT-draadloze-hoofdtelefoon-GoodGirlsCompany

Mijn oudste dochter heeft inmiddels de Silent disco herontdekt. Maar ze vindt het ook leuk om samen met haar middelste zusje muziek te draaien. Een kind draagt de koptelefoon, de ander kiest random een liedje. En raden maar. Ondertussen is het deze drukke dagen voor Kerst lekker stil in ons.

Hoe ga jij om met de muziekkeuzes van je kinderen.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product. CBlink.je/XFDjXF

 • Reply
  Sabine Kohino
  13 december 2017 at 11:16

  Yes! Deze moet ik ook hebben!
  Die geluidbegrenzer is echt superhandig.
  Vooral mijn oudste dochter is dol op muziek luisteren en heeft constant een (gewone) koptelefoon op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]