8 days of Christmas Babyspullen

Winactie 9 | Win een Dooky naar keuze

11 december 2017
Dooky winactie-GoodGirlsCompany

Ik weet het; pasgeleden deed ik ook al een Dooky winactie. Maar hey, never change a winning team. Gezien de gure winderige sneeuwbuien van de afgelopen dagen kan je kleinetje best wel wat bescherming gebruiken. Dus GoodGirlsCompany to the rescue.

Wat je met The Originale Dokky kan doen lees je hier. Maar waarom je er een nodig hebt, weet je natuurlijk zelf het beste. Misschien heeft jouw kind er net zoals mijn peuter er een hekel aan wanneer ze koude wind in haar gezichtje krijgt. Of misschien is het het perfecte kraamcadeautje voor een kennis, dierbare zus of goede vriendin. Wat je reden ook is, er is een Dooky voor jou.

The original Dooky

Win een Dooky naar keuze

In samenwerking met Dooky mag ik je een leuke Dooky naar keuze aanbieden. Het enige wat jij hoeft te doen is uit alle ontwerpen er een te kiezen.

Voorwaarden

 • Je moet lid zijn van de GoodGirlsCompany op Facebook
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres)
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.
Extra kans maken?

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 17 december tot 16:00 uur. Op deze avond zal ik alle winnaars in één blog bekend maken. Dus abonneer je op mijn blog om als eerste op de hoogte te zijn. Wanneer ik je een e-mail stuur, verplicht je jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door middel van random loting dus zielige verhalen hebben geen zin.

Zin in een nieuwe coupe deze kerst? Bij Cassandra maak je kans op een volledige haar makeover van Cosmo hairstyling

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is een samenwerking.

 • Reply
  Lotte
  16 december 2018 at 07:51

  Ik ben al groot fan van de Dooky… daarom doe ik mee voor mijn schoonzusje!

  • Reply
   Josan
   17 december 2018 at 19:00

   Deze winactie is verlopen. In het bericht staat tot wanneer deze actie geldig is.

 • Reply
  Naomi van Sambeek
  17 december 2017 at 10:55

  Ik doe graag mee!

 • Reply
  Lotte
  17 december 2017 at 07:10

  Een super uitvinding! Zelf heb ik er al een, maar toch doe ik graag mee voor mijn lieve buurvrouw, die ik nog altijd moeilijk zie doen met hydrofiel doeken en wasknijpers ?

 • Reply
  Annabel de Ruiter
  15 december 2017 at 09:00

  Ik doe graag mee voor mijn vriendinnetje die na twee meisjes nu een jongetje verwachten. Al het roze mag vervangen worden 😉

 • Reply
  Liesbeth
  13 december 2017 at 19:57

  Jjjjaaaaaa fijn voor kou, wind en regen!

 • Reply
  Linda
  13 december 2017 at 14:48

  Super leuk! Ik waag graag een kansje. Echt ideaal met dit vieze weer. Fenna krijgt nu alles zo in haar gezicht. En straks van het zomer ideaal als bescherming tegen de zon.

  Ik volg je ook via IG (fennaisdeliefste)

 • Reply
  Andy E ijzermans
  13 december 2017 at 11:04

  Bij de vorige kinderen nooit gehad, maar lijkt me wel handig voor als de baby binnenkort met de bakfiets mee moet. Dan kan hij/zij mee onder de regenhoes van de bakfiets en met maxicosi en dooky even snel over en weer naar de klas om de kinderen af te zetten, handig!

 • Reply
  Jolanda
  12 december 2017 at 14:16

  Super handig, ik doe graag mee! Heb niet zo’n zin in pottenkijkers in de kinderwagen als de baby straks geboren is…

 • Reply
  Shadé
  12 december 2017 at 09:43

  Ik doe heel graag mee voor ons meisje die we over een paar weekjes verwachten. Heel erg handig voor de koude winter wind maar ook super fijn straks in de zomer ??

 • Reply
  Lianne
  11 december 2017 at 20:50

  Leuk! Wij verwachhten de tweede in jan. Dan kunnen we deze nog goed gebruiken!

 • Reply
  P de Wit
  11 december 2017 at 20:17

  Ik doe graag mee voor Tamara en Arnoud die hun dochter in februari verwachten ?

 • Reply
  Serena de Boer
  11 december 2017 at 19:06

  Deze win ik maar al te graag, dan kan ik mijn moeder blij maken die bijna iedere ochtend mijn dochtertje naar het kinderdagverblijf brengt en zo haar warm, droog en zonder wind in het gezichtje af kan leveren! ??

 • Reply
  Anna
  11 december 2017 at 17:57

  Ik doe graag mee..!

  Facebook: An Na

 • Reply
  Marian B
  11 december 2017 at 14:46

  Een Dooky ontbreekt nog maar zeker welkom dus ik loot graag mee!

 • Reply
  Lynn Mahieu
  11 december 2017 at 14:35

  Deze zou ik zeker kunnen gebruiken voor op onze maxicosi! 😀

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.