Kinderkamer Lifestyle

Done by Deer

21 maart 2015

Grasonderjevoeten.nl presenteert de volledige nieuwe collectie Contour van Done by Deer (voorheen Silly U) in hun webwinkel. Vanaf de eerste minuut is Gras onder je voeten groot fan van dit merk. Drie jaar geleden haalden ze het als een van de eerste webwinkels naar Nederland. De nieuwe lijn bestaat uit kleurrijke en vrolijke Deense accessoires voor de baby- en kinderkamer. Van schattige knuffels tot handige meubeltjes. De producten zijn onderling goed te mixen en matche. Ook passen ze uitstekend bij de bestaande collectie Zoopreme van Done by Deer.

Done-by-deer-verkrijgbaar-bij-Gras-onder-je-voeten-GoodGirlsCompany-nursery

Eigentijdse, originele en functionele ontwerpen met een Scandinavische look. Dat is wat de collectie Contour van Done by Deer kenmerkt. Met grappige safaridieren in de hoofdrol, zoals: Nozo het nijlpaard, Zebee de zebra, Raffi de giraffe en Croco de krokodil. Alle producten zijn uitgevoerd in zachte pasteltinten, zwart-wit contrasten of opvallende, felle kleuren.

Done-by-deer-verkrijgbaar-bij-Gras-onder-je-voeten-GoodGirlsCompany-trap-lifestyle-styling-trap

De collectie bestaat uit tal van hippe lifestyle accessoires om de kinder- en babykamer mee te verrijken, denk aan: een prachtige set opbergdozen, zoet kinderservies, zachte kussens die de show stelen op de bank of het bed en een praktische verschonings- en aankleedkussen. Stuk voor stuk producten met bijzondere details, die vingertjes en oogjes dolgraag willen ontdekken.

Done-by-deer-verkrijgbaar-bij-Gras-onder-je-voeten-GoodGirlsCompany-lifestyle-kinderkamer-voor-meisjes

Grasonderjevoeten.nl
Producten aanbieden die een goed gevoel teweegbrengen, met een zo klein mogelijke ecologische footprint. Dat hebben de oprichters van Grasonderjevoeten.nl voor ogen met hun webwinkel. Naast de leuke kinder- en babylijnen zijn er op de website ook duurzame, niet-alledaagse spullen voor in en rond het huis te vinden. Door de simpele, basic en Scandinavische designs sluiten de collecties van Grasonderjevoeten.nl naadloos op elkaar aan.

Kijk voor de gehele collectie van Done by Deer op grasonderjevoeten.

    Praat mee!

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Volg mij op Instagram!