Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken Girls Outfit Meisjeskleding

GIRLS OUTFIT: Dollcake Princess By Night jurk

10 juni 2016
Dollcake Princess by night-bruidmeisjes jurk-GoodGirlsCompany-special occasion dress

De Dollcake Princess by Night dress is de ideale jurk voor meisjes die overdag gewoon zich zelf zijn maar ’s avonds de Belle van het bal willen zijn En welk meisje wil dat nu niet wanneer ze aan het eind van een bruiloft ’s avonds op mag blijven en dansen? Het Australische merk Dollcake maakt de prachtigste jurken voor speciale gelegenheden. Helaas is het merk amper meer in Nederland verkrijgbaar. Dat hield ons niet tegen. We lieten de jurken van de andere kant van de wereld naar ons toe komen.

Dollcake Princess by night-communie -GoodGirlsCompany-special occasion dress Enkele jaren geleden werd Dollcake nog volop in Nederland verkocht. Maar sinds het voor resellers niet meer aantrekkelijk is om de jurken te importeren en te concurreren met hun online webshop, verdween het langzaam van onze markt. Wat inhoudt dat als je een jurk van Dollcake wilt hebben deze uit Down Under moet komen. Houd dus rekening mee met minimaal 2 weken levertijd en extra invoerrechten.

Zo koop je de Dollcake Princess by Night jurk

Toch heeft mij dat er nooit van weerhouden. Als ik een bijzondere jurk moet hebben, koop ik hem. Het maakt mij niet uit waar hij vandaan  moet komen. Toen ik 2 jaar geleden trouwde en een jurk nodig had voor mijn oudste dochters was dit de perfecte gelegenheid om zelf ervaring op te doen met Dollcake. Iets waar ik geen spijt van had. De jurk was er op tijd en de kwaliteit is geweldig.

Dollcake Princess by night-tule rok-GoodGirlsCompany-special occasion dress

Dollcake Princess by night-achterkant-feestjurk maat 152-GoodGirlsCompany

Voor Miss G bestelde ik de Princess by night jurk. Deze jurk kost iets van $ 69,- Australische dollars wat neerkomt op iets van € 46,-. Samen met de jurk voor haar zusje zat het in een pakket waar ik vervolgens € 41,- euro invoerrechten over moest betalen. In totaal was ik denk ik iets van € 130,- euro kwijt.

Dollcake Princess by night

De Dollcake Princess by night is de perfecte jurk voor speciale gelegenheden zoals een trouwerij, doop of communie. Hij is wit, elegant en heeft een sierlijke tule rok. Het lijfje is gemaakt van een rekbare stof en aan de bovenkant versierd met kant. Aan de achterkant lopen 2 banden die je kruislings over de rug kan vastmaken en onderaan strikken. Als je dochter een holle rug heeft net zoals die van mij, kan het slim zijn om de jurk bij de kleermaker wat aan te laten passen zodat de stof minder gaapt bij de rug.

Dollcake Princess by night strass applicatie-GoodGirlsCompany-special occasion dress

Dollcake Princess by night-strass applicatie-GoodGirlsCompany-special occasion dress

De voorkant van het lijfje is versierd met een  applicatie van strass steentjes. Deze heeft wat scherpe randjes die makkelijk achter andere stofjes haken. (Dus let erop hoe je hem neerlegt of opbouwt. Bij aflevering zit hij in een beschermende vloeipapier. )

Wat vind jij van de Dollcake Princess By Night jurk? En zou jij kleding kopen aan de andere kant van de wereld als je iets speciaals zocht?

 

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 

 • Reply
  Shannon Sheila
  10 juni 2016 at 16:03

  Wat fijn als je moeder dit graag voor je wilt kopen. Zal je dochter erg blij mee zijn geweest! Ik zou ook best iets van ver kunnen laten halen, vind het alleen zo stom dat soms de shipping bijna even duur is als je aankoop.

 • Reply
  Nicole Orriëns
  10 juni 2016 at 11:49

  Voor die prijs wel! Ik vind dat ze er echt prachtig uit ziet!

  • Reply
   Josan
   11 juni 2016 at 08:00

   Dank je wel nicole

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]