Meisjeskleding

Disney Princess & Vans-collectie

15 juni 2015
Disney Princess Vans collectie-GoodGirlsCompany-Disney prinsessen

Hoe cool is dit? Een maand geleden lanceerde Vans al een Disney collectie. “Leuk”, dacht ik toen, maar ach er is nog wel meer leuks in de wereld te koop.  Maar nu ze ook een  Disney Princess & Vans-collectie lanceren, moet ik hier wel even aandacht aan besteden. Welk kleine meisje droomt er immers niet van om Disney Princess te zijn?  Het succes van de film Frozen toont aan dat de meestede meisjes nog lang niet zijn uitgekeken op de Disney Magie.  En dat is mooi. Deze zomer brengt Vans de magie van je favoriete Disney sprookjes naar je kledingkast met geliefde Disney Princess-personages op Vans Classic-schoenen en dameskleding en -accessoires. De Disney Princess-personages zijn al generaties lang populair. Vans werkt dan ook met trots samen met Disney om nog een fantastische collectie tot leven te brengen.

GoodGirlsCompany- Disney Princess Vans collectie-sneakers voor meisjes

De Disney Princess & Vans-collectie bestaat uit vijf schoenen en een assortiment van kleding en accessoires met daarop ieders favoriete prinsessen aller tijden: Ariel, Belle, Jasmine en een all-over prinsessenprint. Ariel duikt op in een zeemotief op T-shirts, een sweater met ronde hals, accessoires en de Authentic. Belle, de ultieme boekenwurm, zien we te midden van rode rozen in haar iconische gele baljurk op de Classic Slip-On.

Een tweede Authentic vormt een diep aquamarijnkleurig patroon voor Jasmine die zich in diverse koninklijke houdingen op het vliegende tapijt naast de lamp van de Geest bevindt. Als een eerbetoon aan alle charmante dames werd een collage gecreëerd van alle tijdloze prinsessen, inclusief Assepoester, Sneeuwwitje en Doornroosje, op de Authentic en Sk8-Hi Slim en geselecteerde T-shirts, petten, rugzakken en sokken. Prinsessen van alle leeftijden kunnen genieten van deze vorstelijke collectie, want geselecteerde stijlen zullen ook verkrijgbaar zijn in kinder- en peutermaten.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!