Europa Nederland Reviews Utrecht video en vlogs Zuid Holland

Kerstvakantie uitstapje| Bezoek Disney on Ice Magisch IJsfestival

16 december 2019
The millennialmom_Frozen

Het is bijna Kerstvakantie en dat betekent maar een ding: een bezoekje aan de grootste schaatsshow van Nederland. Op vrijdag 13 december bezochten we Disney on Ice Magisch IJsfestival

Video Disney on Ice Magisch IJsfestival

In onderstaande video zie je een samenvatting van de ijsshow.

Disney on ice 2019

Disney on Ice is een van de uitjes waar Chloé altijd het meest naar uitkijkt. Hoe dichterbij de datum van het spektakel komt, hoe meer voorpret. Van wat ze aan moet trekken tot wat ze allemaal te zien krijgt. Met haar leeftijd zit ze nog echt in de prinsessenfase en het leuke aan Disney on Ice is dat ze daar heerlijke haar hart kan ophalen met alle Disney magie. Na de spetterende jubileum uitvoering van vorig jaar waren we benieuwd hoe het dit jaar weer had uitgepakt. Of het kon verrassen zonder afbreuk te doen aan de o zo geliefde opzet van de show.

De kleine zeemeermin

Ariel_Ice Magisch IJsfestival_The millennialmom

De show trapte af met de Kleine zeemeermin. Een klassieker die in de afgelopen jaren ook al een aantal keer voorbij kwam. Maar dit aar werden ander eonderdelen van het verhaal uitgebeeld wat het lekker afwisselend maakte. Ariel als aeriel artiest die op grote hoogte duizelingwekkende rondjes maakt aan een touw was spectaculair.

Vaiana

Disney on Ice Magisch IJsfestival

Hierna was het de beurt aan Viana. Of eigenlijk begon het met de grappige halfgod Maui en kwam Viana spectaculair op met een boot! Ja, een boot op het ijs. Alles klopte en het was echt genieten over de dappere eilandbewoner die de oceaan over reist om haar eiland te beschermen.

Rapunzel

Rapunzel_Disney on Ice Magisch IJsfestival_The millennialmom

Nog zo’n favoriet van ons is het verhaal van Rapunzel en Flynn Rider. Je kan niet anders dan lachen als Flynn gestrekt onderuit gaat wanneer zij hem met een pan aanvalt. Maar stiekem slik je ook een brok in je keel weg als de magische lichtjes naar boven zweven en het mooie lied Het licht dat ik Nu zie inzet.

Review Disney on Ice 2019_Magisch IJsfestival_The millennialmom

Belle en het Beest

Ooh la la wat is Gaston toch een zelfingenomen kwal. Maar stiekem moet je daar ook wel weer om lachen als hij samen met Le Fou de boel op stelten zet om Belle voor zich te winnen. Natuurlijk kun je niet heen om het welbekende Kom Er Bij dat Lumière inzet.

Frozen

Terwijl Frozen 2 record na record breekt, moeten we niet vergeten waar het allemaal mee begon. Het inmiddels wereldberoemde verhaal van twee zusjes uit Arendelle: Anna en Elsa. Elk jaar sluit Disney on Ice af met een medley van de meest bekende liedjes en scenes uit deze Disney film. Plezier voor jong en oud terwijl zij mee zingen met Laat het gaan, Voor het eerst na al die jaren, Liefde geeft ons ruim baan en Zomer.

Tickets bestellen

Hier kan je tickets bestellen voor de shows in Rotterdam of Utrecht? Bekijk even goed je zitplaatsen. Zo kan je kiezen tussen de zijkanten of hoofdtribune.

Ben jij al ooit bij Disney on Ice geweest?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

  • Reply
    Anja
    16 december 2019 at 22:25

    Was echt schitterend. Wij waren hier voor het eerst en ik heb mijn ogen uitgekeken

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]