Dagjes uit Nederland

Mommy Monday winactie Disney on Ice Betoverende werelden

2 oktober 2017
Betoverende Werelden-winactie Disney on ice-GoodGirlsCompany

Oktober begint goed en deze Mommy Monday ook. Ik mag 4 zilveren tickets weggeven voor Feld Entertainment’s spectaculaire ijsshow Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden. Wat je daar voor moet doen, lees je verderop.

Vorig winter, maakte ik voor de eerste keer een Disney on Ice show mee. Spectaculair vond ik het. En hoewel Miss C destijds nog klein was, genoot zij ook met volle teugen. Dit aar verheug ik me er weer op om samen met mijn dochter(s) van deze spectaculaire familieshow te genieten.

“Betoverende Werelden verbindt klassieke en nieuwe Disney verhalen,” (producent Kenneth Feld).

winactie Disney On Ice 2017- Betoverende Werelden- GoodGirlsCompany

Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden

In de feel good familieshow beleven klein en groot non-stop plezier met vier favoriete Disney verhalen. De welbekende figuren uit DisneyPixar’s Cars, De Kleine Zeemeermin, Disney Pixar’s Toy Story 3 en met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy. Ook de sterren van Disney’s Frozen zullen deze geliefde karakters vergezellen. De show Betoverende Werelden komt van 15 t/m 30 december naar Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

“Het publiek wordt weggeblazen in Radiator Springs wanneer ze het onvergetelijke team van Disney Pixar’s Cars tegenkomen. Ze zullen hun all-time favorieten zien, zoals De Kleine Zeemeermin en Disney Pixar’s Toy Story 3 en een verhaal vol actie, magie en onvergetelijke karakters met Frozen beleven. ” Aldus Kenneth Feld.

Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden-GoodGirlsCompany

Het verhaal van Betoverende Werelden

De koninklijke zusjes Anna en Elsa uit Frozen – de meest succesvolle animatiefilm allertijden- nemen je mee naar het fantastische winter wonderland van Arendelle. Anna, een meisje met een buitengewoon groot hart, begint een magische reis met de hilarische sneeuwman Olaf en de ruige bergbewoner Kristoff om haar zus Elsa te vinden die met haar ijzige krachten het koninkrijk van Arendelle in een eeuwige winter heeft gevangen.

In Radiator Springs komen de levensgrote figuren van Disney Pixar’s Cars – Bliksem McQueen, Takel en de rest van het team op het ijs. Met state-of-the-art animatronica bewegen hun ogen en mond met elke draai op de bevroren snelweg. Takel zorgt voor een komische noot als het team van Disney Pixar’s Cars over het ijs scheurt en supersnelle stunts uithalen.

Van wielen tot golven, van een ijzig wonderland tot de sterren en daar voorbij, de favoriete Disney-momenten van de hele familie komen tot leven in Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden. Kijk voor meer informatie over de show en ticketverkoop op disneyonice.nl .

winactie Disney On Ice- Betoverende Werelden- GoodGirlsCompany

Win 4 zilveren tickets voor Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden

Beleef de magie en de muziek van de tijdloze werelden van Cars, de Kleine Zeemeermin, Toy Story en Frozen! In samenwerking met Feld entertainment mag ik maar liefst 4 zilveren tickets weggeven voor Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden op vrijdag 15 december 2017 om 19.00 uur in Rotterdam Ahoy.

Voorwaarden

 • Laat onder dit bericht een reactie achter zodat ik je e-mail adres heb.
 • Je moet lid zijn van onze Facebookpagina laat hier onder de post een reactie achter zodat ik weet dat je meedoet.
Extra kans maken?
 • Meld je gratis aan als abonnee van het  GoodGirlsCompany YouTube kanaal
 • Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #GoodGirlsCompany

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot 16 oktober 2017. De winnaar krijgt na 17 oktober 2017 via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door loting. De tickets zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar voor een andere datum of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook

 • Reply
  Marcel
  18 oktober 2017 at 18:28

  Ik hoop dat ik op de valreep nog mee kan en mag doen. Via mijn vrouw hoorde ik van deze actie en ons zoontje is een grote fan van Cars. Ons neefje is ook gek van Cars. Omdat hij net zijn vader helaas verloren heeft, gun ik het hem om samen met mijn vrouw, mijn schoonzusje en mijn zoontje heen te gaan.

 • Reply
  Jacqueline
  15 oktober 2017 at 21:23

  Ik volg jou met veel plezier op youtube, Facebook & Instagram. Wat hoop ik zo ontzettend dat wij de kaartjes mogen winnen. 🤞 Onze zoon is zoooo gek op Cars en mama krijgt dan eindelijk de kans om ook een X naar Frozen te kunnen kijken. Hier thuis is Frozen zo niet “cool” volgens mijn 2 mannen… haha!

 • Reply
  John van den Booren
  15 oktober 2017 at 11:24

  Pssst … *fluistertoon* hier wil ik dolgraag m’n dochtertje mee verrassen, dus mondje dicht hè als ik gewonnen heb 😃

 • Reply
  Roy gromme
  9 oktober 2017 at 19:10

  Oh wat ben ik blij dat ik nog net op tijd mee kan doen. Biggest care fans hier.
  Ook is mijn vrouw eind december jarig. Een mooier kado voor het hele gezin kan er niet zijn. Maak er graag een verslag je van. Wil al jaren eens heen. En dat als vader! Maak dus graag kans. En heb alle stappen voldaan. Ook de extra kans, Just saying 😉 nu maar duimen. Groetjes Papa van lukas en julia

 • Reply
  Maria Scheffer
  8 oktober 2017 at 19:09

  Wij willen eens zien waar de Disney figuren zijn…..
  Wij willen eens zien hoe die Disney figuren dansen…..
  zij lopen rond op die, hoe noem je die ook alweer? Oww schaatsen…

  daar willen wij heen
  als dat toch kon
  heerlijk genieten van de gewonnen cadeaubon
  dat is ons wens
  net als een enthousiast mens bij hen te zijn.

  Met een beetje hulp van Ariël hopen wij als gezin(vader moeder en 2 basisschool kinderen) uitgekozen te worden om o.a te genieten van de kleine zeemeermin en haar vriendjes.

 • Reply
  Jacqueline Bharos
  7 oktober 2017 at 15:27

  Ik zou zoooo graag heen willen gaan met onze grote Cars fan!! Hij is helemaal gek op ALLES wat maar met Cars te maken heeft. Deze mama gaat dus mooi non stop duimen!!!

 • Reply
  Cynthia
  7 oktober 2017 at 09:42

  We love Disney 😍😍😍.
  Super leuk deze actie en we doen graag mee.
  Zo leuk om al die Disneyfiguren zwierend over het ijs te zien gaan.

 • Reply
  Roosje B
  6 oktober 2017 at 18:29

  Ik neem mijn neefjes en nichtjes enorm graag mee naar Disney on ice want dit hebben zij nog nooit gezien!

 • Reply
  Monique GB
  5 oktober 2017 at 09:39

  De show van 15 december is op onze trouwdag! Wat zou het geweldig zijn wanneer we deze mooie dag kunnen vieren met ons gezin bij Disney on Ice! Dan wordt het helemaal een onvergetelijke dag 🙂

 • Reply
  Lyn
  4 oktober 2017 at 21:37

  Leuk! ik doe graag mee

 • Reply
  Lisanne Bons
  4 oktober 2017 at 07:11

  Ik ben echt dol op Disney. Ik ben jaren bijna ieder jaar door mijn oudere neef en zijn vriend met alle neefjes en nichtje (ik dus) meegenomen naar Euro Disney(zo heette het toen). Denk dat het virus toen is begonnen. Ik heb zelf mijn dochter ook al 2x meegenomen naar Disneyland Parijs en we zijn een aantal jaren naar Disney ons Ice geweest. Echt super leuk. Maar ja, soms heeft dit huishouden van 2 andere prioriteiten. Dus het zou super leuk zijn als we zouden winnen. Kan ik me neef en vriend verrassen met de andere 2 kaartjes.

 • Reply
  Simone Eversdijk
  3 oktober 2017 at 16:03

  Disney is en blijft toch een bijzonder iets, vroeger als kind genoot ik er al van en nu ik mama ben van 2 kids geniet ik er nog net zo veel van ❤️
  Disney on Ice daar zijn wij nog nooit geweest en wat zouden mijn 2 kids dat Fantastisch vinden 😍
  Mijn man en ik gaan heel hard duimen en hopen dat wij onze kindjes blij mogen maken met dit Magische Spectaculaire Disney on Ice 😍

 • Reply
  Claire
  3 oktober 2017 at 04:00

  Eujjj KEI LEUK 😍😍😍 Ik zou heel erg graag samen met Ruud van Tilburg en onze twee meiden naar Disney on Ice willen gaan 😀
  Zo krijgen we toch nog een beetje (een vervroegd) kerst gevoel ondanks dat ik helaas nachtdienst heb tijdens de feestdagen.
  Dat zou echt kei en kei gaaf zijn #GoodGirlsCompany🍀🍀🍀

 • Reply
  michael noo
  2 oktober 2017 at 23:14

  Leuke actie!! Vorig jaar zouden we eigenlijk hier naartoe gaan maar door mijn ziek dochtertje kon het helaas niet doorgaan! Zou super zijn om er dit jaar alsnog naar toe te mogen aangezien dit ons een prachtige show lijkt! Zelfs voor mij als OLAF liefhebber 🙂

 • Reply
  Henk
  2 oktober 2017 at 22:25

  Wat zou het leuk zijn mijn twee kinderen te mogen verrassen met een zilveren ticket voor disney on ice.
  Frozen is hier absoluut favoriet.
  Deze papa waagt heel graag een kansje!

1 2

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!