Nederland Uitstapjes met kinderen

Mommy Monday winactie Disney on Ice Betoverende werelden

2 oktober 2017
Betoverende Werelden-winactie Disney on ice-GoodGirlsCompany

Oktober begint goed en deze Mommy Monday ook. Ik mag 4 zilveren tickets weggeven voor Feld Entertainment’s spectaculaire ijsshow Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden. Wat je daar voor moet doen, lees je verderop.

Vorig winter, maakte ik voor de eerste keer een Disney on Ice show mee. Spectaculair vond ik het. En hoewel Miss C destijds nog klein was, genoot zij ook met volle teugen. Dit aar verheug ik me er weer op om samen met mijn dochter(s) van deze spectaculaire familieshow te genieten.

“Betoverende Werelden verbindt klassieke en nieuwe Disney verhalen,” (producent Kenneth Feld).

winactie Disney On Ice 2017- Betoverende Werelden- GoodGirlsCompany

Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden

In de feel good familieshow beleven klein en groot non-stop plezier met vier favoriete Disney verhalen. De welbekende figuren uit DisneyPixar’s Cars, De Kleine Zeemeermin, Disney Pixar’s Toy Story 3 en met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy. Ook de sterren van Disney’s Frozen zullen deze geliefde karakters vergezellen. De show Betoverende Werelden komt van 15 t/m 30 december naar Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

“Het publiek wordt weggeblazen in Radiator Springs wanneer ze het onvergetelijke team van Disney Pixar’s Cars tegenkomen. Ze zullen hun all-time favorieten zien, zoals De Kleine Zeemeermin en Disney Pixar’s Toy Story 3 en een verhaal vol actie, magie en onvergetelijke karakters met Frozen beleven. ” Aldus Kenneth Feld.

Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden-GoodGirlsCompany

Het verhaal van Betoverende Werelden

De koninklijke zusjes Anna en Elsa uit Frozen – de meest succesvolle animatiefilm allertijden- nemen je mee naar het fantastische winter wonderland van Arendelle. Anna, een meisje met een buitengewoon groot hart, begint een magische reis met de hilarische sneeuwman Olaf en de ruige bergbewoner Kristoff om haar zus Elsa te vinden die met haar ijzige krachten het koninkrijk van Arendelle in een eeuwige winter heeft gevangen.

In Radiator Springs komen de levensgrote figuren van Disney Pixar’s Cars – Bliksem McQueen, Takel en de rest van het team op het ijs. Met state-of-the-art animatronica bewegen hun ogen en mond met elke draai op de bevroren snelweg. Takel zorgt voor een komische noot als het team van Disney Pixar’s Cars over het ijs scheurt en supersnelle stunts uithalen.

Van wielen tot golven, van een ijzig wonderland tot de sterren en daar voorbij, de favoriete Disney-momenten van de hele familie komen tot leven in Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden. Kijk voor meer informatie over de show en ticketverkoop op disneyonice.nl .

winactie Disney On Ice- Betoverende Werelden- GoodGirlsCompany

Win 4 zilveren tickets voor Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden

Beleef de magie en de muziek van de tijdloze werelden van Cars, de Kleine Zeemeermin, Toy Story en Frozen! In samenwerking met Feld entertainment mag ik maar liefst 4 zilveren tickets weggeven voor Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden op vrijdag 15 december 2017 om 19.00 uur in Rotterdam Ahoy.

Voorwaarden

 • Laat onder dit bericht een reactie achter zodat ik je e-mail adres heb.
 • Je moet lid zijn van onze Facebookpagina laat hier onder de post een reactie achter zodat ik weet dat je meedoet.
Extra kans maken?

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot 16 oktober 2017. De winnaar krijgt na 17 oktober 2017 via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door loting. De tickets zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar voor een andere datum of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook

 • Reply
  Marcel
  18 oktober 2017 at 18:28

  Ik hoop dat ik op de valreep nog mee kan en mag doen. Via mijn vrouw hoorde ik van deze actie en ons zoontje is een grote fan van Cars. Ons neefje is ook gek van Cars. Omdat hij net zijn vader helaas verloren heeft, gun ik het hem om samen met mijn vrouw, mijn schoonzusje en mijn zoontje heen te gaan.

 • Reply
  Jacqueline
  15 oktober 2017 at 21:23

  Ik volg jou met veel plezier op youtube, Facebook & Instagram. Wat hoop ik zo ontzettend dat wij de kaartjes mogen winnen. ? Onze zoon is zoooo gek op Cars en mama krijgt dan eindelijk de kans om ook een X naar Frozen te kunnen kijken. Hier thuis is Frozen zo niet “cool” volgens mijn 2 mannen… haha!

 • Reply
  John van den Booren
  15 oktober 2017 at 11:24

  Pssst … *fluistertoon* hier wil ik dolgraag m’n dochtertje mee verrassen, dus mondje dicht hè als ik gewonnen heb ?

 • Reply
  Roy gromme
  9 oktober 2017 at 19:10

  Oh wat ben ik blij dat ik nog net op tijd mee kan doen. Biggest care fans hier.
  Ook is mijn vrouw eind december jarig. Een mooier kado voor het hele gezin kan er niet zijn. Maak er graag een verslag je van. Wil al jaren eens heen. En dat als vader! Maak dus graag kans. En heb alle stappen voldaan. Ook de extra kans, Just saying 😉 nu maar duimen. Groetjes Papa van lukas en julia

 • Reply
  Maria Scheffer
  8 oktober 2017 at 19:09

  Wij willen eens zien waar de Disney figuren zijn…..
  Wij willen eens zien hoe die Disney figuren dansen…..
  zij lopen rond op die, hoe noem je die ook alweer? Oww schaatsen…

  daar willen wij heen
  als dat toch kon
  heerlijk genieten van de gewonnen cadeaubon
  dat is ons wens
  net als een enthousiast mens bij hen te zijn.

  Met een beetje hulp van Ariël hopen wij als gezin(vader moeder en 2 basisschool kinderen) uitgekozen te worden om o.a te genieten van de kleine zeemeermin en haar vriendjes.

 • Reply
  Jacqueline Bharos
  7 oktober 2017 at 15:27

  Ik zou zoooo graag heen willen gaan met onze grote Cars fan!! Hij is helemaal gek op ALLES wat maar met Cars te maken heeft. Deze mama gaat dus mooi non stop duimen!!!

 • Reply
  Cynthia
  7 oktober 2017 at 09:42

  We love Disney ???.
  Super leuk deze actie en we doen graag mee.
  Zo leuk om al die Disneyfiguren zwierend over het ijs te zien gaan.

 • Reply
  Roosje B
  6 oktober 2017 at 18:29

  Ik neem mijn neefjes en nichtjes enorm graag mee naar Disney on ice want dit hebben zij nog nooit gezien!

 • Reply
  Monique GB
  5 oktober 2017 at 09:39

  De show van 15 december is op onze trouwdag! Wat zou het geweldig zijn wanneer we deze mooie dag kunnen vieren met ons gezin bij Disney on Ice! Dan wordt het helemaal een onvergetelijke dag 🙂

 • Reply
  Lyn
  4 oktober 2017 at 21:37

  Leuk! ik doe graag mee

 • Reply
  Lisanne Bons
  4 oktober 2017 at 07:11

  Ik ben echt dol op Disney. Ik ben jaren bijna ieder jaar door mijn oudere neef en zijn vriend met alle neefjes en nichtje (ik dus) meegenomen naar Euro Disney(zo heette het toen). Denk dat het virus toen is begonnen. Ik heb zelf mijn dochter ook al 2x meegenomen naar Disneyland Parijs en we zijn een aantal jaren naar Disney ons Ice geweest. Echt super leuk. Maar ja, soms heeft dit huishouden van 2 andere prioriteiten. Dus het zou super leuk zijn als we zouden winnen. Kan ik me neef en vriend verrassen met de andere 2 kaartjes.

 • Reply
  Simone Eversdijk
  3 oktober 2017 at 16:03

  Disney is en blijft toch een bijzonder iets, vroeger als kind genoot ik er al van en nu ik mama ben van 2 kids geniet ik er nog net zo veel van ❤️
  Disney on Ice daar zijn wij nog nooit geweest en wat zouden mijn 2 kids dat Fantastisch vinden ?
  Mijn man en ik gaan heel hard duimen en hopen dat wij onze kindjes blij mogen maken met dit Magische Spectaculaire Disney on Ice ?

 • Reply
  Claire
  3 oktober 2017 at 04:00

  Eujjj KEI LEUK ??? Ik zou heel erg graag samen met Ruud van Tilburg en onze twee meiden naar Disney on Ice willen gaan 😀
  Zo krijgen we toch nog een beetje (een vervroegd) kerst gevoel ondanks dat ik helaas nachtdienst heb tijdens de feestdagen.
  Dat zou echt kei en kei gaaf zijn #GoodGirlsCompany???

 • Reply
  michael noo
  2 oktober 2017 at 23:14

  Leuke actie!! Vorig jaar zouden we eigenlijk hier naartoe gaan maar door mijn ziek dochtertje kon het helaas niet doorgaan! Zou super zijn om er dit jaar alsnog naar toe te mogen aangezien dit ons een prachtige show lijkt! Zelfs voor mij als OLAF liefhebber 🙂

 • Reply
  Henk
  2 oktober 2017 at 22:25

  Wat zou het leuk zijn mijn twee kinderen te mogen verrassen met een zilveren ticket voor disney on ice.
  Frozen is hier absoluut favoriet.
  Deze papa waagt heel graag een kansje!

 • Reply
  Alyt van der Heide
  2 oktober 2017 at 22:08

  Wauwie ja Disney on Ice. Dit lijkt mijn meiden en mij te COOL ❄❄ om naar toe te gaan. Wel helemaal in Rotterdam, maar zo’n COOL uitje is dat dubbel en dwars waard. Mijn meiden zijn fan van de Frozen figuren, maar zijn ook helemaal gek van de Kleine Zeemeermin, deze willen ze dan ook graag zien! Doe heel graag mee!

 • Reply
  Tamara
  2 oktober 2017 at 21:41

  Ik doe graag mee voor Emma en Anna!

 • Reply
  Marcia Kan
  2 oktober 2017 at 20:57

  Jaaaaaa, ook dit jaar ga ik gewoon weer een kansje wagen. De aanhouder wint toch?!? ? Wat zou het gaaf zijn om mijn dochters Elisa en Hannah hiermee te verrassen! Ze zijn dol op Disney (en wij stiekem ook) en zouden dolgraag willen zien of BliksemMcQueen net zo hard kan schaatsen als dat hij kan racen! ?

 • Reply
  Mirjam Hellingman
  2 oktober 2017 at 20:43

  Mijn tweelingdochters Sterre en Nikki zouden dit helemaal geweldig vinden. Gek van prinsessen en Anna en Elsa van Frozen, zou dit een geweldige ervaring voor ze zijn!

 • Reply
  Marloes
  2 oktober 2017 at 20:14

  Ik doe heel graag mee voor een vriendin van mij. Afgelopen jaar is voor haar niet makkelijk geweest ivm de zorgen voor haar moeder en helaas veel te vroeg en snel overlijden. Haar dochtertje is helemaal weg van Disney on ice. Dit zou een heel welkom cadeautje zijn voor haar gezin ?

 • Reply
  Eva schomakers
  2 oktober 2017 at 16:46

  Ik doe heeeel graag mee voor mij en mijn dochtertje

 • Reply
  Anita klundert
  2 oktober 2017 at 16:18

  WAUW!!! DIT LIJKT ME ÉCHT ZOOOO GAAF ??? Zijn er nog nooit naartoe geweest, en
  vorig jaar al zoveel geweldige verhalen over gehoord, zijn ontzettend benieuwd ? zou dolgraag mijn meisjes hiermee willen verrassen ❤ dit zou écht zo gaaf zijn ?
  Ik doe héél graag mee!
  Groetjes Anita

 • Reply
  Noor Linn Schlepers
  2 oktober 2017 at 13:26

  WAUW! dit is ook weer ZO leuk zeg! een show van disney als deze lijkt ons echt helemaal TE GEK! Zou toch geweldig zijn om dit met de kinderen mee te mogen maken! Ze zijn super FAN van Frozen en Cars en dat zit allebei in de show! WAUW! ik ga heel hard duimen en we houden 15 december dolgraag vrij in onze agenda 😀 😉 Groetjes!

 • Reply
  Monique GB
  2 oktober 2017 at 13:23

  15 december, onze trouwdag!
  Deze show zou een fantastisch dag uit zijn om deze, voor ons bijzondere dag/datum, met ons gezin te vieren.

 • Reply
  Sonja Hubregtse
  2 oktober 2017 at 12:52

  Wat geweldig dat jullie deze prijs weggeven,
  Zodat de winnaar een fantastische dag kan beleven.
  Wij willen graag van de winterse sfeer gaan genieten,
  Van al onze Disney vrienden die over ’t ijs gaan “schieten”.
  Ze beleven vast geweldige avonturen,
  Die van ons wel eeuwig mogen duren.
  Aladdin, Olaf en misschien zelfs Winnie de Poeh,
  Ze schaatsen wat af en worden nooit moe.
  Ze zwieren over het ijs; zie ze eens glijden,
  Ze draaien rondjes, maar vallen…dat moeten ze maar vermijden.
  Straks vallen ze op de grond,
  Dan hebben ze nog een zere kont 😉
  Belle en het beest, en Donald Duck,
  Hopelijk mogen wij gaan genieten en hebben we geluk.
  De kids zijn nog nooit bij zo’n spektakel geweest,
  Het is vast ’n fantastisch winterfeest.
  Laat het winterfeest maar beginnen,
  Hopelijk mogen wij deze kaartjes winnen…. 😉

 • Reply
  Sharon de Ridder
  2 oktober 2017 at 12:05

  Wat een gave actie! Ik doe heel graag mee; mijn meiden zijn dol op Disney 🙂

 • Reply
  zulema
  2 oktober 2017 at 12:02

  Mooie prijs hoor. Ben benieuwd doe mee. En zal het nog even delen op insta en FB

 • Reply
  Janneke van de Laar
  2 oktober 2017 at 10:20

  Geweldig! Wat zou het een te gekke verrassing zijn! Wij gaan duimen……

 • Reply
  Nancy van der kamp
  2 oktober 2017 at 09:49

  Gaaf hier kan ik wel iemand ontzettend mee verrassen en stiekem mijzelf ook nog blij maken ? Ik doe graag mee

 • Reply
  Claudia van Heck
  2 oktober 2017 at 09:23

  Wat zou dat waanzinnig GAAF zijn!!! Onze kinderen zijn 12, 10 en 6 maar ook zeker de twee oudsten kunnen nog helemaal betoverd raken en intens genieten van de kleinste dingen, laat staan zo’n prachtige magische onvergetelijke show als Disney On Ice! Dat gun ik ze zo enorm, het zijn drie enorme schatten die altijd lief zijn voor elkaar (bijna dan 😉 gelukkig maar) en anderen, erg goed hun best doen op school, hele fijne mensjes zijn het 🙂 🙂 🙂 het zou helemaal fantastisch zijn als ik hen hiermee namens jullie zou mogen verrassen!! Wij duimen!!

 • Reply
  Albertine
  2 oktober 2017 at 09:23

  Dit staat al zó lang op mijn verlanglijstje! Hoop dat het een keertje lukt voor onze meisjes….❤

 • Reply
  Eline
  2 oktober 2017 at 09:11

  Dat zou te gek zijn!! Disney on ice is magisch & betoverend en mijn kleine arielfan zou dit helemaal fantastisch vinden ??

 • Reply
  elisabeth maria martina
  2 oktober 2017 at 09:07

  mijn kleindochters gaan helemaal uit hun plaat als mijn naam hier straks als winnaar staat

 • Reply
  Mariska
  2 oktober 2017 at 09:07

  Dit vinden we allemaal toch geweldig! Een dag helemaal op gaan in de betovering van Disney! Niet alleen mijn dochter maar ook papa en mama hebben hier zoveel zin in. GENIETEN!

 • Reply
  Milusca Edwards
  2 oktober 2017 at 08:56

  Whoooop whoooop whoooop!!! Onze kids gaat dit fantastisch vinden? daarom doe ik heel erg graag mee ??? #Disneyfanss???ze zullen echt genieten duim ? duim ? duim ?

 • Reply
  wendy van zetten
  2 oktober 2017 at 08:51

  Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij worden ik en de Kids heel blij wij zouden graag deze kaartjes willen winnen om de kerstvakantie toch nog met een geweldig uitje te mogen beginnen. Doe graag mee en ga net als iedereen heel hard hopen dat er veel geluk onze kant op mag komen??? #Spannend fijne maandag ??☔

 • Reply
  Claudia Wouters
  2 oktober 2017 at 08:47

  Wat een super actie… Dit staat al heel lang op het verlanglijstje maar met 4 kids moet je keuzes maken… nu duimen dat we wellicht toch mogen gaan… liefs

 • Reply
  Whitney
  2 oktober 2017 at 08:45

  Super leuke winactie! Wij zijn helemaal Disney gek hier. Doe zeker mee voor mijn kids én een leuk bericht op mijn verjaardag mochten wij dit winnen.

 • Reply
  Elena
  2 oktober 2017 at 08:44

  Wow, hier dromen we al een aantal jaar van. Een super gaaf gezins uitje ??

 • Reply
  Kimberley Van Ravenswaaij
  2 oktober 2017 at 08:37

  Wauw ja! Ons zoontje is gek op Disney en alle figuren dus Disney on ice zal hij ook super vinden! Zeker met zijn helden van Cars ? dus doe heel graag mee voor hem en een van zijn neefjes 🙂

 • Reply
  Naomi
  2 oktober 2017 at 08:20

  Oh wow!! Dit lijkt me zo geweldig om mee te maken met de kids! Ik kan me vroeger nog iets herinneren dat ik er als kind geweest ben, zo magisch mooi. Deze ervaring gun ik mijn kinderen ook ?? De kaartjes zijn alleen beetje prijzig ? Dus ik zie graag mee met de actie!! Nu maar duimen ???

 • Reply
  Marian Zw
  2 oktober 2017 at 08:14

  Dit is echt een droomshow! Wat gaaf, ik loot heel graag mee, zelf vind ik het nog super magisch om naar dot soort shows te mogen gaan. Zie de kids al zitten op het puntje van hun stoel. Volg je via alle kanalen

 • Reply
  Natascha O
  2 oktober 2017 at 08:07

  Daar maken we heel graag kans op, mijn meisje zag het toevallig gisteren nog op tv en droomde gelijk weer weg. Het is alweer een paar jaar geleden dat we erbij waren en het blijft magisch… Liked&Shared& geabonneerd ! 😀 Nu duimen

 • Reply
  Hailey Ilani Jay
  2 oktober 2017 at 08:06

  Het lijkt me heerlijk om dit jaar met iets positiefs af te sluiten, en dan nog wel met mijn prinsje en prinsesje! Ik doe daarom ook heel graag mee! Liefs van een Disneygekke gezin!! 🙂

 • Reply
  Nynke B
  2 oktober 2017 at 08:05

  Wat een droom om in zo’n sprookjeswereld te stappen. Ik doe mee.

 • Reply
  Kim van Olderen
  2 oktober 2017 at 08:04

  Super actie. Vorig jaar met mijn toen 2jarig zoontje geweest en hij genoot met volle teugen. Hij vraagt of we dit jaar weer gaan, dus graag!!

 • Reply
  Roshanie Dianda
  2 oktober 2017 at 08:01

  Wij zouden het net als de rest ook echt wel heeeeel gaaf vinden naar Disney on ice te mogen! Duimen!!!

 • Reply
  Marian van Trigt
  2 oktober 2017 at 08:00

  Wat een leuke actie opa en oma met de kleindochters. Zie hun gezichtjrs al stralen

 • Reply
  Roshanie Dianda
  2 oktober 2017 at 07:59

  Geen heel verhaal hoor, maar écht zo gaaf dat deze actie dit jaar weer is!! Wij zouden het echt wel heeeeel gaaf vinden hierheen te mogen! Duimen!!!

  • Reply
   Roshanie Dianda
   2 oktober 2017 at 08:03

   Ah sorry dacht dat deze mis was gegaan, nu heb ik 2 reacties gepost…

 • Reply
  Stephanie
  2 oktober 2017 at 07:44

  Superleuk is Dit!!!! Jong of oud…. disney blijft magisch en ga hier dan ook graag heen met mijn gezin!!!!

 • Reply
  jolanda
  2 oktober 2017 at 07:42

  leeeuuuk ik doe mee.Got my fingers crossed

 • Reply
  rinaldo dissel
  2 oktober 2017 at 07:39

  supergaaf om mijn vrouwtje en kids mee te verassen

 • Reply
  Patricia de crom
  2 oktober 2017 at 07:36

  Een leuk gezinsuitje❤️

 • Reply
  Jaccomijne Keijser
  2 oktober 2017 at 07:31

  Als kind ooit geweest en heeft veel indruk gemaakt en zou voor onze kinderen geweldig vinden om ook eens mee te mogen maken!

 • Reply
  Christa lindhout
  2 oktober 2017 at 07:23

  Ik doe zo graag mee. Leuk om samen te gaan met een vriendin en haar dochter. De meiden hebben nu de leeftijd om eens in de avond langer op te blijven. 8 en 9 jaar.

 • Reply
  Britt
  2 oktober 2017 at 07:22

  Wat een super actie daar worden onze kids echt heel blij van! Ik doe heel graag mee!

 • Reply
  Shirin
  2 oktober 2017 at 07:22

  Jaaa wij doen graag mee❤️

 • Reply
  Marloes
  2 oktober 2017 at 07:19

  Dit zal ze fantastisch vinden, ik doe graag mee

 • Reply
  Xiomara xavannah jesmay
  2 oktober 2017 at 07:18

  Geweldige actie ? ik doe ontzettend graag mee voor mijn 2 meiden !
  Wat zullen ze hun ogen uitkijken ❤

 • Reply
  Grete Karina
  2 oktober 2017 at 07:17

  Daar wil ik heel graag met ons gezin heen, wij zijn allemaal Disney-fans!

 • Reply
  Erika van Koert
  2 oktober 2017 at 07:16

  Hele leuke actie.
  Ik ben jaren terug eens geweest en zou er graag met de kinderen heen gaan

 • Reply
  Marjo Van leeuwen
  2 oktober 2017 at 07:12

  Wat een gave actie! Ik doe heel graag mee. Jonathan is helemaal gek van acts en de meiden zijn fan van frozen. Dit lijkt mij echt een tof uitje. Natuurlijk volg ik jullie YouTube kanaal

 • Reply
  Marloes van der Nagel
  2 oktober 2017 at 07:01

  Fantastische prijs voor onze kids van 6 en 3 en papa en mama genieten graag mee!!

 • Reply
  Anna
  2 oktober 2017 at 06:37

  Ik doe heel graag mee..!

  Facebook: An Na

 • Reply
  Joyce Hein
  2 oktober 2017 at 06:37

  Wat leuk! Ik doe heel graag mee, onze kinderen gaan dit fantastisch vinden!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]