Nederland Utrecht Zuid Holland

Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice 2018

23 november 2018
Disney On Ice 2018

In december kan je weer genieten van de jaarlijkse kerstshow van Disney On Ice. Als je meedoet met de magische winactie maak je kans op kaarten voor dit leuke familie uitstapje in de kerstvakantie.

Vorig jaar maakte Miss C voor het eerst heel bewust een Disney On Ice show mee. Dat maakte zo’n indruk op mijn kleuter dat ze het er nu nog over heeft. Natuurlijk gaan we zit jaar weer. Ik kan echt genieten van haar glimmende oogjes terwijl ze geniet van de personages uit je favoriete Disney sprookje.

Disney On Ice 2018 winactie

©Disney/©Disney, Pixar, © Feld Entertainment

Leuke familie ijsshow

Beleef de magie met de hele familie als een bijzondere verzameling Disney verhalen voor je ogen tot leven komt tijdens Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice. Deze spectaculaire ijsshow bezoekt Rotterdam Ahoy en Jaarbeurs Utrecht van 12t/m 30 december met 22 shows.

Ticketverkoop

Op deze website kan je verschillende kaartjes kopen voor een van de shows. Er zijn verschillende familie packs beschikbaar. Hiermee krijg je naast toegangskaartjes ook een gratis voucher voor popcorn en een programmaboekje. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €18,=. Bezoek de website voor meer informatie over de show en ticketverkoop.

Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice

In Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice maken Mickey, Minnie, Donald en Goofy een kleurrijke en magische reis door het verleden. Zo ontmoeten ze Dory samen met haar vrienden Nemo en Marlin van Disney . Duik diep in de oceaan met je favoriete school vissen en ontdek wat het betekent om familie te zijn.

Hoogtepunt is natuurlijk Frozen. Reis naar de winterse wereld van Arendelle waar de zusjes Anna en Elsa, en de hilarische Olaf van Disney’s Frozen leren dat ware liefde magisch is. Niets is onbereikbaar voor Rapunzel met vrienden die haar de weg wijzen. Als Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen samenwerken, krijgen ze op een magische manier ALLES voor elkaar. Bij het swingende optreden van Buzz en Woody kan je niet op je stoel blijven zitten; Simba, Timon en Pumbaa sluipen op de savanne; Jasmine, Aladdin en Geest laten zien dat je niet bang hoeft te zijn als je vrienden hebt; en je favoriete Disney prinsessen blijven onverschrokken als altijd.

Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice bezorgt jong en oud herinneringen om nooit te vergeten! Het wordt families aangeraden om op tijd te komen en de speciale pre-show ter ere van ‘90 jaar Mickey Mouse’ te beleven.

Elsa

©Disney/©Disney, Pixar, © Feld Entertainment

Winactie

Wil jij ook naar Disney On Ice en kans maken op een Meet & Greet?! Doe dan mee aan de Mickey Mouse Dans Competitie. Hiermee maak je kans op vier tickets voor Disney On Ice. En daarbij ook nog eens een echte ontmoeting met Mickey Mouse en Minnie Mouse!

Ticketmaster mag twee gezinnen blij maken met tickets. Natuurlijk win je deze tickets niet zomaar. Er is maar liefst een echte challenge

  1. Kijk de Mickey Mouse Dans video
  2. Show ons je beste dansmoves
  3. Post je video op Facebook met #IkwilnaarDisneyOnIce (zet het bericht op openbaar zodat men het kan zien)

De tickets zijn voor een van de volgende data:

  • 1 x 4 tickets + Meet & Greet voor 14 december 19:00 uur in Rotterdam
  • 1 x 4 tickets + Meet & Greet voor 22 december 15:30 uur in Utrecht

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]