Fun Lifestyle

Disney Descendants winactie

17 september 2015
Disney Descendants-winactie-GoodGirlsCompany-winnen

Aankomende zaterdag is het dan eindelijk zover: de film Disney Descendants komt op de Disney Channel. De film borduurt voort op waar de diverse sprookjes gestopt zijn. Want laten we eerlijk zijn: iedereen vraagt zich toch af wat er gebeurde na ‘en ze leefden nog lang en gelukkig?”. Hoe gelukkig is gelukkig en hoe lang is lang. Snap jij het nog? Doet er niet toe…er is in elk geval een speciaal plekje gereserveerd voor alle slechterikken uit de Disney films 101 Dalmatiërs, Sneeuwitje, Doornroosje en Aladin. Dit plekje heet dwaaleiland. Daar wonen ze gezellig samen met hun kinderen. Benieuwd of de appel niet ver van de boom valt? Lees dan verder.

Disney Descendants Phone wallet-GoodGirlsCompany

Phone wallet

Cruella de Vil, Jafar, de boze koningin en Maleficent hebben inmiddels ook allemaal voor nakomelingen gezorgd. Met zijn allen wonen ze op dwaaleiland. Carlos, Jay, Evie, Mal zijn een kopie van hun beruchte ouders. Met dito toverkrachten en spreuken, wat uiterst hilarische situaties oplevert. Door een aankondiging van Prins Ben (zoon van Koning Beest en Koningin Belle) mogen ze van Dwaaleiland in het magische Koninkrijk Auradon wonen. Prins Bent vindt namelijk dat de kinderen van Dwaaleiland de kans moeten krijgen om in Auradon te wonen. Uiteindelijk hebben zij hun ouders ook niet uit gekozen. Zo komt het dat  Mal, Evie, Carlos en Jay voor het eerst van hun leven buiten de poorten van dit gevangeniseiland stappen.  Zullen zij net als hun ouders het slechte pad op gaan, of kiezen ze voor het goede en zullen ze het koninkrijk redden? Dat zie je aankomende zaterdag om 9.30 uur op Disney Channel.

Disney Descendants tablet stickers-GoodGirlsCompany

Tablet stickers

Win een Disney Descendants prijzen

In samenwerking met Disney mag GoodGirlsCompany 1 phone wallet en tablet stickers weggeven. Wil jij deze gave  Disney Descendants  prijzen ook winnen? LIKE & Share dit bericht op Facebook (gebruik hashtag #GoodGirlsCompany). Laat in de reactie hieronder of op Facebook je naam achter.

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 25 september 2015. Daarna kiezen wij de winnaar! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Je krijgt via Facebook een privébericht waarin ik zal vragen om je adresgegevens, zodat de prijs naar je kan worden opgestuurd. Als je niet binnen 3 dagen op mijn bericht reageert, verval je als prijswinnaar en zal ik een nieuwe winnaar loten. Check dus je map overig in berichten.

  • Reply
    elisabeth
    17 september 2015 at 07:16

    leuke actie voor jarige kleindochter

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!