Disclaimer GoodGirlsCompany

Disclaimer GoodGirlsCompany

Copyright

Ik besteed veel tijd een aandacht aan mijn artikelen. Het gaat mij aan het hart als je mijn teksten en of passages uit het artikelen gebruikt. Het is dan wel zo netjes om een verwijzing naar mijn blog/artikel op te nemen.

Foto’s op GoodGirlsCompany zijn, tenzij andere vermeld, door mij gemaakt en voorzien van copyright. Vind je een foto mooi en wil je hier gebruik van maken? Stuur mij dan vooraf aan publicatie even een mailtje. Grote kans dat ik hartstikke vereerd ben en je de foto gewoon mag gebruiken.

Als jij vindt dat teksten, afbeeldingen en logo’s, of namen en merken, die gebruikt en vertoond worden op mijn blog, eigendom zijn van jouw of van jouw bedrijf terwijl ik dit niet zo of onjuist vermeld heb, stuur mij dan even een mailtje. Dan pas ik het zo snel mogelijk aan.

Reacties van bezoekers

Ik hecht waarde aan de mening van bezoekers. De afgelopen jaren hebben mij geleerd dat deze reacties zeer waardevol kunnen zijn. Ook wanneer ze afwijken van mijn eigen mening of ervaring.

Om die reden kunnen bezoekers een reactie achter laten. Dit geldt ook voor blogposts die een review of samenwerkingen zijn. De meningen en reacties komen voor rekening van de bezoeker. Hiervoor accepteer ik geen enkele verantwoordelijkheid.

Reacties die godslasterlijk, racistisch, opruiend, bedreigend of pornografisch zijn worden geweigerd. In deze gevallen zal ik zonder waarschuwing je ip-adres blokkeren. Ik behoud mij het recht voor om reacties niet te plaatsen, aan te passen of in te korten zonder opgave van reden.

Affiliate linkjes

In sommige posts maak ik gebruik van affiliate linkjes. Toen ik GoodGirlsCompany begon, was ik nog niet bekend met de gedragdscode social media. Hierdoor kan het zijn dat enkele postst affiliate links bevatten, maar dit niet vermeld is.

Vanaf eind 2015 vermeld ik het of er in een blogpost een affiliate link zit. Door op deze linkjes te klikken of door een product bij deze webwinkel te kopen, ontvang ik een klein percentage als vergoeding. Nee, ik word er niet rijk van, maar het helpt wel om GoodGirlsCompany in de lucht te houden.

Reviews

Net zoals iedere moeder, koop en bezit ik heel wat producten waar anderen mogelijk iets aan kunnen hebben. Op mijn blog deel ik regelmatig mijn ervaringen met bepaalde producten. Dit kunnen zelf gekochte producten zijn of producten die ik namens een bedrijf opgestuurd heb gekregen om te testen.

Ik besteed veel tijd aan mijn reviews en probeer hierin zo goed mogelijk mijn eigen persoonlijke ervaring te beschrijven. De manier waarop ik het product heb gekregen, heeft geen invloed op mijn waarde oordeel. Een positieve review kan ik dan ook niet garanderen.

Mocht mijn oordeel niet positief zijn, dan probeer ik dit ook zo goed mogelijk te onderbouwen. Zo kunnen bezoekers zelf een afgewogen keuze maken.

Samenwerkingen

Regelmatig werk ik samen met bedrijven of organisaties die ik bij mijn merk vind passen. Hoewel een samenwerkingen niet de inhoud van mijn blog of mijn mening beïnvloedt, wil ik hier wel graag open over zijn naar mijn bezoekers toe. Dan kunnen zij zelf de afweging maken of ze verder lezen of niet. Als een blog een samenwerking is vermeld ik dit:

♥ Dit blog is een samenwerking

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product

Ik maak altijd gebruik van no-follow links en zal hier geen uitzondering op maken. Ook niet tegen betaling.

Door gebruik te maken van GoodGirlsCompany aanvaardt u deze disclaimer en eventuele wijzigingen hierop.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!