Disclaimer The MillennialMom

Copyright

Ik besteed veel tijd een aandacht aan mijn artikelen. Het gaat mij aan het hart als je mijn teksten en of passages uit het artikelen gebruikt. Het is dan wel zo netjes om een verwijzing naar mijn blog/artikel op te nemen.

Foto’s op The MillennialmMom zijn, tenzij andere vermeld, door mij gemaakt en voorzien van copyright. Vind je een foto mooi en wil je hier gebruik van maken? Stuur mij dan vooraf aan publicatie even een mailtje. Grote kans dat ik hartstikke vereerd ben en je de foto gewoon mag gebruiken.

Als jij vindt dat teksten, afbeeldingen en logo’s, of namen en merken, die gebruikt en vertoond worden op mijn blog, eigendom zijn van jouw of van jouw bedrijf terwijl ik dit niet zo of onjuist vermeld heb, stuur mij dan even een mailtje. Dan pas ik het zo snel mogelijk aan.

Reacties van bezoekers

Ik hecht waarde aan de mening van bezoekers. De afgelopen jaren hebben mij geleerd dat deze reacties zeer waardevol kunnen zijn. Ook wanneer ze afwijken van mijn eigen mening of ervaring.

Om die reden kunnen bezoekers een reactie achter laten. Dit geldt ook voor blogposts die een review of samenwerkingen zijn. De meningen en reacties komen voor rekening van de bezoeker. Hiervoor accepteer ik geen enkele verantwoordelijkheid.

Reacties die godslasterlijk, racistisch, opruiend, bedreigend of pornografisch zijn worden geweigerd. In deze gevallen zal ik zonder waarschuwing je ip-adres blokkeren. Ik behoud mij het recht voor om reacties niet te plaatsen, aan te passen of in te korten zonder opgave van reden.

Affiliate linkjes

In sommige posts maak ik gebruik van affiliate linkjes. Toen ik The MillennialMom begon, was ik nog niet bekend met de gedragdscode social media. Hierdoor kan het zijn dat enkele postst affiliate links bevatten, maar dit niet vermeld is.

Vanaf eind 2015 vermeld ik het of er in een blogpost een affiliate link zit. Door op deze linkjes te klikken of door een product bij deze webwinkel te kopen, ontvang ik een klein percentage als vergoeding. Nee, ik word er niet rijk van, maar het helpt wel om The MillennialMom in de lucht te houden.

Reviews

Net zoals iedere moeder, koop en bezit ik heel wat producten waar anderen mogelijk iets aan kunnen hebben. Op mijn blog deel ik regelmatig mijn ervaringen met bepaalde producten. Dit kunnen zelf gekochte producten zijn of producten die ik namens een bedrijf opgestuurd heb gekregen om te testen.

Ik besteed veel tijd aan mijn reviews en probeer hierin zo goed mogelijk mijn eigen persoonlijke ervaring te beschrijven. De manier waarop ik het product heb gekregen, heeft geen invloed op mijn waarde oordeel. Een positieve review kan ik dan ook niet garanderen.

Mocht mijn oordeel niet positief zijn, dan probeer ik dit ook zo goed mogelijk te onderbouwen. Zo kunnen bezoekers zelf een afgewogen keuze maken.

Samenwerkingen

Regelmatig werk ik samen met bedrijven of organisaties die ik bij mijn merk vind passen. Hoewel een samenwerkingen niet de inhoud van mijn blog of mijn mening beïnvloedt, wil ik hier wel graag open over zijn naar mijn bezoekers toe. Dan kunnen zij zelf de afweging maken of ze verder lezen of niet. Als een blog een samenwerking is vermeld ik dit:

♥ Dit blog is een samenwerking

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product

Ik maak altijd gebruik van no-follow links en zal hier geen uitzondering op maken. Ook niet tegen betaling.

Door gebruik te maken van The MillennialMom aanvaardt u deze disclaimer en eventuele wijzigingen hierop.

[instagram-feed feed=2]