Moeder & Kind Moeder dochter kleding

Dezelfde kleding voor moeder en dochter van Mint & Berry

20 mei 2017
Mint-and-Berry-moeder-dochter-jurken- GoodGirlsCompany

Ik kan het niet laten om regelmatig te schrijven over dezelfde kleding voor moeder en dochter. Voor mijn gevoel is het niet een tijdelijke trend, maar beseffen merken steeds meer hoe bijzonder de band tussen moeders en dochters is. Dat elk klein meisje een fase heeft waarin ze op haar moeder wil lijken.

Mama- en-baby-kleding-Mint-and-Berry- GoodGirlsCompany

Ik heb van die fases waarin ik schijnbaar doelloos over het internet surf. Ik ben niet specifiek op zoek naar iets, maar vind het leuk om zomaar op iets moois te stuitten. Nieuwe merken en leuke spullen die ik dan met jullie kan delen. Natuurlijk zoek ik regelmatig op dezelfde kleding voor moeder en dochter. Voor mij hoeft dat niet exact hetzelfde te zijn, maar als het er qua look hetzelfde uit ziet ben ik verkocht. Zo stuitte ik op het leuke merk Mint & Berry. Dat kende ik al van Zalando, maar ik wist niet dat ze ook moeder dochter kleding hadden.

Mama-dochter-kleding-Mint-and-Berry- GoodGirlsCompany

Dezelfde kleding voor moeder en dochter

De moeder dochter jurken van Mint & Berry zijn geschikt voor feestelijke momenten zoals een bruiloft. Iedereen zal meteen weten wie jouw kinderen zijn. Dat vind ik er ook het leukst aan. Toen mijn moeder afgelopen maand trouwde, hadden Miss C en ik ook dezelfde jurk aan. Veel mensen hadden haar wel gezien maar, zoals dat in een menigte gaat, let je er niet echt op. Totdat ze mij zagen en beseften dat ze die jurk eerder gezien hadden en dat wij dus blijkbaar bij elkaar horen. (Mijn Engelse schoonzusje wilde maar wat graag weten waar je zoiets kopen kan. Aangezien zij ook een dochter heeft en matchy matchy erg leuk vind.)

Moeder-dochter-kleding-Mint-and-Berry- GoodGirlsCompany

Matchy Matchy

Het leuke aan de Mint & Berry collectie vind ik dat ze verschillende kledingstukken hebben waarmee je de zelfde look kan maken. Van exact hetzelfde item, tot iets wat er op lijkt. Dat maakt het een erg gevarieerde collectie. De kinderkleding is verkrijgbaar in de maten 98/104  tot en met 146/152. De damesmaten lopen vanaf 34 t/m 42. Hieronder heb ik een 8 tal setjes gemaakt met items uit de Mint & Berry Girls collectie. Deze is heel goed te matchen met de kledinglijn voor vrouwen.

Dezelfde_kleding_voor_moeder en_dochter_GoodGirlsCompany

moeder_dochter_kleding_moeder_dochter_jurken_GoodGirlsCompany

Schiffli setjes

Dezelfde_kleding_moeder_dochter_GoodGirlsCompany

Moeder_dochter_jurken_dezelfde_kleding_voor_moeder en_dochter_GoodGirlsCompany

Japanese print

Mint_and_Berry_dezelfde_kleding_voor_moeder en_dochter_GoodGirlsCompany

Moeder_dochter_jurken_mint_and_Berry_moeder_en_dochter_GoodGirlsCompany

Moeder_dochter_Kleding_dezelfde_kleding_voor_moeder en_dochter_GoodGirlsCompany

Mommy_and_Me_moeder_dochter_kleding_GoodGirlsCompany

Zoek je nog meer dezelfde kleding voor moeder en dochter? Kijk dan hier!

Heb jij al veel moeder dochter kleding in de kast hangen?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]