Moeder & Kind Moeder dochter kleding

Dezelfde kleding voor moeder en dochter van Mint & Berry

20 mei 2017
Mint-and-Berry-moeder-dochter-jurken- GoodGirlsCompany

Ik kan het niet laten om regelmatig te schrijven over dezelfde kleding voor moeder en dochter. Voor mijn gevoel is het niet een tijdelijke trend, maar beseffen merken steeds meer hoe bijzonder de band tussen moeders en dochters is. Dat elk klein meisje een fase heeft waarin ze op haar moeder wil lijken.

Mama- en-baby-kleding-Mint-and-Berry- GoodGirlsCompany

Ik heb van die fases waarin ik schijnbaar doelloos over het internet surf. Ik ben niet specifiek op zoek naar iets, maar vind het leuk om zomaar op iets moois te stuitten. Nieuwe merken en leuke spullen die ik dan met jullie kan delen. Natuurlijk zoek ik regelmatig op dezelfde kleding voor moeder en dochter. Voor mij hoeft dat niet exact hetzelfde te zijn, maar als het er qua look hetzelfde uit ziet ben ik verkocht. Zo stuitte ik op het leuke merk Mint & Berry. Dat kende ik al van Zalando, maar ik wist niet dat ze ook moeder dochter kleding hadden.

Mama-dochter-kleding-Mint-and-Berry- GoodGirlsCompany

Dezelfde kleding voor moeder en dochter

De moeder dochter jurken van Mint & Berry zijn geschikt voor feestelijke momenten zoals een bruiloft. Iedereen zal meteen weten wie jouw kinderen zijn. Dat vind ik er ook het leukst aan. Toen mijn moeder afgelopen maand trouwde, hadden Miss C en ik ook dezelfde jurk aan. Veel mensen hadden haar wel gezien maar, zoals dat in een menigte gaat, let je er niet echt op. Totdat ze mij zagen en beseften dat ze die jurk eerder gezien hadden en dat wij dus blijkbaar bij elkaar horen. (Mijn Engelse schoonzusje wilde maar wat graag weten waar je zoiets kopen kan. Aangezien zij ook een dochter heeft en matchy matchy erg leuk vind.)

Moeder-dochter-kleding-Mint-and-Berry- GoodGirlsCompany

Matchy Matchy

Het leuke aan de Mint & Berry collectie vind ik dat ze verschillende kledingstukken hebben waarmee je de zelfde look kan maken. Van exact hetzelfde item, tot iets wat er op lijkt. Dat maakt het een erg gevarieerde collectie. De kinderkleding is verkrijgbaar in de maten 98/104  tot en met 146/152. De damesmaten lopen vanaf 34 t/m 42. Hieronder heb ik een 8 tal setjes gemaakt met items uit de Mint & Berry Girls collectie. Deze is heel goed te matchen met de kledinglijn voor vrouwen.

Dezelfde_kleding_voor_moeder en_dochter_GoodGirlsCompany

moeder_dochter_kleding_moeder_dochter_jurken_GoodGirlsCompany

Schiffli setjes

Dezelfde_kleding_moeder_dochter_GoodGirlsCompany

Moeder_dochter_jurken_dezelfde_kleding_voor_moeder en_dochter_GoodGirlsCompany

Japanese print

Mint_and_Berry_dezelfde_kleding_voor_moeder en_dochter_GoodGirlsCompany

Moeder_dochter_jurken_mint_and_Berry_moeder_en_dochter_GoodGirlsCompany

Moeder_dochter_Kleding_dezelfde_kleding_voor_moeder en_dochter_GoodGirlsCompany

Mommy_and_Me_moeder_dochter_kleding_GoodGirlsCompany

Zoek je nog meer dezelfde kleding voor moeder en dochter? Kijk dan hier!

Heb jij al veel moeder dochter kleding in de kast hangen?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!