Baby's en kinderen Reviews

Develab Review en Winactie

4 mei 2015

Hoera, GoodGirlsCompany bestaat deze maand 6 jaar! En wie jarig is, trakteert. Afgelopen weekend bereikte ik de mijlpaal van  1000 likes op Facebook. Daarom wil ik dit feestelijke feit ook met mijn Facebook Fans delen. Om het 6 jarig bestaan van GoodGirlsCompany te vieren win je op deze Mommy Monday schoenen van het merk Develab ter waarde van € 89,95. Wil jij kans maken op dit modieuze paar kinderschoenen? Lees er alles over in onze Develab Review en winactie.

Marilyn Monroe zei het al “Give a woman the right shoes and she can conquer de world”. Dat is ook precies wat Miss B deed deed met haar kinderschoenen van Develab. Ze trok ze aan naar school,  ging ze op ontdekkingsreis en veroverde ze haar wereld.

Bezuinigen op goede kinderschoenen vind ik als moeder ‘not done’. Het zijn wel je de voeten van je kinderen! Hier moeten ze nog een leven lang mee. Ik ben er heilig van overtuigd dat goed schoeisel nu, voorkomt dat ze later klachten krijgen. Om deze reden investeer ik elk seizoen in goede kinderschoenen.

Develab Review-Winactie Develab-Giveaway-GoodGirlsCompany

Develab Review en winactie

Mijn dochters droegen al regelmatig kinderschoenen van het merk Develab. Dit komt omdat ze allebei vrij smalle voeten hebben. Veel schoenen passen dan ook gewoon niet. De schoenen van Develab daarentegen wel. Bovendien zijn ze naast robuust en stevig ook nog eens modieus. Heel wat anders dan de orthopedisch verantwoorde kinderschoenen die ik vroeger droeg.

Voor deze review mocht Miss B. de khaki bruine schoenen met metallic roze accenten en panterprint testen. Dat was wel aan haar besteed. Geweldige stoere stappers. Waar Miss G. echt een net meisjemeisje is, is mijn jongste dochter een echte rouwdouwer. Ze draagt geen schoenen om koket te flaneren, maar om te rennen, springen, stampen en klimmen. Naar mijn mening moeten goede kinderschoenen daar  dus ook gewoon tegen kunnen.

Gelukkig stelde Develab niet teleur. Robuust en stevig overleefden ze een schooldag, dag in de speeltuin en lekker banjeren door de modder. Ook worden ze niet ontzien wanneer Miss B met haar voeten remt tijdens het fietsen omdat ze achteruit trappen niks vindt. Ik maak ze schoon, spray ze opnieuw in en ze zijn weer klaar voor de volgende dag.

Develab kinderschoenen-zomercollectie 2015 Develab-GoodGirlsCompany-winactie-sandalen voor kinderen

Bijzondere materialen

Deze zomer presenteert Develab een lekker eigenwijze collectie kinderschoenen. De schoenen zijn stoer, puur en met opvallende prints. Zonder compromis! Een zomercollectie is  een collectie voor kids die stevig in hun schoenen staan. Hij past perfect bij zelfbewuste jonge meiden die stevig in hun schoenen staan.

Develab kinderschoenen herken je uit duizenden. De bijzondere materialen, prints en details zijn goed zichtbaar in deze zomercollectie. Denk daarbij aan canvas en gewassen leer, animalprints, metallic en vervaagde camouflageprints.  Je dochters stelen de show op zilveren, gouden, fuchsia, witte, roze, koraalrode, mintgroene en gele schoenen.

Develab kinderschoenen-zomercollectie 2015 Develab-GoodGirlsCompany

Develab kids staan stevig in hun schoenen

Dit jaar staat het thema belonging  centraal in de zomercollectie. Develab kids weten waar ze thuis horen en voelen zich thuis. Dit kan in huis zijn maar ook op school of buiten spelend met vriendjes of vriendinnetjes. Belonging is ook de rode draad die terugkomt in de deelthema’ss  Lone Ranger, Ivy Style en Milky Way. Spannend, aards en avontuurlijk. Eigentijds en eigenwijs. Light en airy.

Develab kinderschoenen-zomercollectie 2015 Develab-GoodGirlsCompany-winactie

Develab betekent vooruitgang

Develab is samenvoeging van de woorden development en laboratory. Deze woorden passen goed bij de filosofie van het kinderschoenenmerk dat altijd in ontwikkeling is. Waardevolle tradities zijn gemixt met eerlijke basismaterialen, trendy finishings en casual design.
Daarnaast zijn ontwikkeling en vooruitgang belangrijke kernwaarden voor Develab. Deze zijn niet alleen terug te zien in de schoenen, maar ook in het logo. De pijl geeft aan: we willen vooruit werken aan nieuwe dingen!

Winactie Develeb- win een paar kinderschoenen-GoodGirlsCompany bestaat 6 jaar-Develab Giveaway

 

Super Develab giveaway

GoodGirlsCompany mag 1 paar Develab schoenen weggeven  ter waarde van  € 89,95. weggeven. Het zijn precies dezelfde schoenen als mijn dochter kreeg voor deze review. Natuurlijk win je deze super prijs niet zomaar. Je moet er wel wat voor doen. Zoals ik aan het begin van deze blogpost schreef, bestaat GoodGirlsCompany 6 jaar. Daarom draait deze Giveaway om het getal 6.

Hoe win je schoenen van Develab

 1. Like & Share dit bericht op Facebook en tag 6 van vriendinnen in het bericht waarvan jij vindt dat ze ook deze prijs verdienen.
 2. Laat mij op Facebook in een reactie weten wie je getagd hebt en wat de schoenmaat van je dochter is.
 3. Let op: Om kans te maken op deze super prijs ben je lid van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Willen je vriendinnen ook kans maken op deze prijs? Dan moeten zij dus ook lid zijn/worden van mijn Facebook pagina.
 4. Ik ben een blog voor moeders met dochters. Daarom maak je kans op meisjeschoenen uit de Develab zomercollectie. Dus geen jongensschoenen.

Deze actie loopt tot en met 13 mei 2015.  Daarna kiezen wij de winnaar! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Je krijgt via Facebook een privébericht waarin ik zal vragen om je adresgegevens, zodat de prijs naar je kan worden opgestuurd. Als je niet binnen 3 dagen op mijn bericht reageert, verval je als prijswinnaar en zal ik een nieuwe winnaar loten. Check dus je map ‘overig’ in berichten.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Instagram

  Volg mij op Instagram!