Lifestyle

Mama, ik wil een designertas van Ted Baker!

20 februari 2019
Brandfield Ted Baker collectie

Toen ik nog geen kinderen had, had ik meerdere tassen. Handige handtasjes, stevige shoppers, coole crossbody’s en chique clutches. Eigenlijk voor elke gelegenheid en outfit wel een. Maar toen mijn meiden er eenmaal waren, verdween die behoefte naar de achtergrond en mijn tassencollectie naar de zolder. Maar nu de lente in de lucht zit, krijg ik ook weer last van lentekriebels. En breidde ik mijn collectie uit met een nieuwe Ted Baker tas.

Nadat ik vorige zomer een tas van Guess had aangeschaft, besloot ik mijn collectie designer tassen uit te breiden met een tasje van Ted Baker. Het tasje gemaakt van een koningsblauwe stof, viel ook bij mijn oudste dochters in de smaak. Vooral de kenmerkende strik, sprong in het oog. Mijn meiden waren het er over een: dit is te schattig! Wij moeten ook een tasje hebben,

Ted Baker tas kopen

Een designer tasje voor kinderen

Nu vind ik helemaal niet erg als mijn dochters ergens een uitgesproken mening over hebben. Of een product willen hebben wat niet perse bedoeld is voor kinderen. Ik heb liever dat ze genieten van een mooie dure tas waar ze voor gespaard hebben en die ze graag hebben willen. Dan dat ze een goedkoop exemplaar scoren die vervolgens na 2 weken weer ergens in een hoek beland.

Juist door ergens voor te sparen en er naar te verlangen, maken ze ook bewustere keuzes. En dat is natuurlijk mooi mee genomen. De wens voor een Ted Baker tasje werd ook aangewakkerd doordat ik afgelopen najaar voor alle drie een jurk van deze ontwerper kocht. Met wat overtuigingskracht maakte ik de volgende deal: als ze deze zomer allebei een goed rapport hebben, mogen ze een tasje uitzoeken. Want het leuke aan Ted Baker vind ik dat hij ook ene lijn heeft met glimmende shoppertjes die uitermate geschikt zijn voor tienermeiden.

ted baker tas

detail ted baker cross body

Lentekriebels dus tijd voor een nieuwe Ted Baker tas

Tot die tijd mogen ze af en toe even mijn nieuwste exemplaren lenen voor bij een outfit. Bij Brandfield zocht ik een mooi lichtroze exemplaar uit. Ik houd helemaal van deze zachte mooie pasteltintjes die bij ieder outfit passen. Ja, ook bij die zomerjas die al eeuwig aan de kapstok hangt en ik nooit draag. En om het geheel af te maken, moest ik natuurlijk ook een Ted Baker shopper hebben. Een witte met een mooie glimmende strik uit de nieuwste collectie. Dan kan ik straks twinnen met mijn dochters. Of ik geef hem aan Miss C je bent immers nooit te jong voor een nieuwe tas.

Wil jouw dochtertje ook altijd dezelfde soort tas als haar mama?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is een samenwerking

  • Reply
    Annemiek
    22 februari 2019 at 22:20

    Wat leuk dat je meiden iets hebben om naar uit te kijken. Zelf denk ik dat dit een hele goede deal is.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]