Beauty

Derma Eco Woman body Oil

26 september 2016
derma-eco-woman-body-oil_goodgirlscompany

Mijn liefde voor natuurlijke oliën die ook nog eens voor een zachte huid zorgen, deel ik graag met jullie. Derma Eco Woman Body Oil is een nieuwe aanwinst in dit rijtje. Dit product is ontwikkeld voor de vochtarme en droge huid. Het hydrateert intens en zorgt voor een soepele, elastisch zachte huid. Bovendien heeft deze bijzondere olie ook nog eens vier Eco keurmerken.

Ik weet niet hoe het met jullie huid, zit maar de mijne kan aan het einde van de zomer altijd wel een beetje extra zorg gebruiken. Net zoals mensen met een blanke huid, word ik ook in de zomer bruin. Mijn zomertint is donkerder dan de winter. An sich niks schokkends. Maar in september begin ik meestal te vervellen. Mijn zomerkleurtje gaat er af. En als dat gebeurt is er geen houden meer aan… .

derma-eco-woman-body-oil-review_goodgirlscompany

Derma Eco Woman Body Oil

Mijn huid wordt schilferig. Naast dat het er niet uitziet, is mijn huid ook enorm droog. Hee kost heel wat bodyscrub beurten om alle dode huidcellen te verwijderen. En dan moet die droge huid natuurlijk worden verzorgt. Yep, zie je het voor je…ben ik al extra tijd kwijt in de douche me scrubben, moet ik me ook nog eens uitgebreid insmeren.

Lange leve Derma Eco Woman Body Oil in spray flacon. Even sprayen,  en op de vochtige huid (lees je bespaart tijd met jezelf droog wrijven)  in masseren en je bent klaar. Klaar om de schade te herstellen van dat momentje dat je buiten het zicht van je kinderen was.

Ingrediënten Derma Eco Woman Body Oil

Het deense iologische cosmetica Derma kiest er bewust voor om in hun producten alleen biologische ingrediënten te gebruiken. En mijdt in haar producten ook ingrediënten die mogelijk kunnen zorgen voor een allergische reactie. Extreem? Niet als je weet dat 1 op de 4 mensen in hun  leven een allergie zal ontwikkelen. Dan snap je beteer Derma’s missie om chemische stoffen uit te bannen die schade toebrengen aan milieu en huid. Voorkomen is immers beter dan genezen. Daarom bevatten de producten van Derma alleen de hoognodige ingrediënten die nodig zijn. Dus zonder parabenen, parfum en kleurstoffen.

derma-eco-woman-body-oil-ervaring_goodgirlscompany

Ingredienten:

Caprylic/capric Triglyceride, Olus Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Prunus Amygladus Dulcis Oil, Simondsia Chinensis Seed Oil, Tocopherol. 100% van de ingrediënten hebben een natuurlijke oorsprong en daarvan is 20% afkomstig uit biologische landbouw.

Zoals je ziet een aantal mooie oliën en Tocopherol, ook wel vitamine E zorgt er voor dat de andere werkzame stoffen in het product beter en dieper je huid doordringen. Het gaat huidveroudering door UV licht tegen en werkt ontstekingsremmend en wond helend.

derma-eco-woman-body-oil_review_goodgirlscompany

Pluspunten Derma Eco Woman body Oil

Nu de zomer voobij is geef ik persoonlijk de voorkeur aan body oils. Reden is dat ik een enorme kouwkleum ben. Als ik vanonder de warme douchestralen de badkamer inloop, is dat vaak al afzien. Laat staan dat ik mijn horror huidje momenteel nog in moet smeren met bodylotion die niet op lichaamstemperatuur is… . Het duurt altijd een tijdje voordat al dat wit is ingetrokken..en gek genoeg hebben mijn kinderen mij altijd op zo’n moment heel dringend hard nodig.

Wil ik na het douchen ook meteen mijn huid intensief verzorgen? Dan moet dat zo gemakkelijk mogelijk en heel snel kunnen. Anders is het toch een stap die ik dan even oversla en pas enkele uren later uitvoer.

 • zuiver biologische gecertificeerde body olie
 • bevat biologische jojoba, amandelen en abrikozenpitolie
 • Wordt snel opgenomen houdt de huid soepel, zacht en elastisch
 • o% parfum, parabenen en kleurstof
 • gecertificeerd biologisch, allergie- en milieuvriendelijk

Waar koop je het?

Derma Eco body oil is verkrijgbaar bij Purenordic.nl en Parfumvrij.nl. Een spray flacon van 145 ml kost € 10,99.

Ook interessant om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product.

 • Reply
  Carlijn
  27 september 2016 at 09:09

  Deze ingredienten spreken mij wel aan. Volgens mij werkt vitamine E ook tegen striae. Kan ik ook wel gebruiken dus… Een sprayflacon vind ik voor een bodyolie heel erg handig. Heb alleen olie in een flesje zonder sprayflacon en dat is niet erg makkelijk doseren (en wordt een rotzooitje vaak).

 • Reply
  Jonna@Burgertrutjes
  26 september 2016 at 23:28

  Dit lijkt me een fijne olie!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]