8 days of Christmas Interieur Kinderkamer

Winactie 13 | €60 shoptegoed voor Dekbed Discounter

13 december 2017
Winactie 13 €60 shoptegoed voor Dekbed Discounter

Zin in een lange winterslaap? Vandaag win je €60,- shoptegoed van Dekbed Discounter. Zij hebben een ruime keuze beddengoed voor jong en oud.

Voor een notoire koukleum zoals ik zijn er maar een paar maanden per jaar dat ik niet onder mijn dikke winterdekbed lig. Dan hebben we het over de zomermaanden. En alleen als het echt, heel erg warm is. Ik ben namelijk het type dat liever onder een dik dekbed ligt en gewoon wat meer uittrekt dan andersom. Yup ik word niet vrolijk van een dun dekbed en lagen dikke nachtkleding.

Dekbed Discounter

Bij Dekbed Discounter heb je gelukkig een ruime keuze in beddengoed. Zo vind je altijd een dekbed die past bij jouw smaak, stemming of slaapkamer. En als je bij dekbed discounter meteen denkt aan beddengoed voor volwassenen, zal je verbaasd zijn te leren dat ze ook ledikantlakens verkopen. Zo kan je alvast handig de mooiste spulletjes voor de babykamer shoppen. En als je kind van ledikant naar peuter- of juniorbed gaat tover je de slaapkamer in een handomdraai om. Alles wat je nodig hebt, is het juiste beddengoed.

Win €60 shoptegoed voor Dekbed Discounter

In samenwerking met Dekbed Discounter mag ik shoptegoed weggeven. De winnaar mag voor een bedrag tot maximaal €60 beddengoed uitkiezen.

Voorwaarden

 • Je moet lid zijn van de GoodGirlsCompany op Facebook
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres)
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.
Extra kans maken?
 • Like GoodGirlsCompany op YouTube
 • Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #8DaysofChristmas #GoodGirlsCompany

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 17 december tot 16:00 uur. Op deze avond zal ik alle winnaars in één blog bekend maken. Dus abonneer je op mijn blog om als eerste op de hoogte te zijn. Wanneer ik je een e-mail stuur, verplicht je jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door middel van random loting dus zielige verhalen hebben geen zin.

Tamara geeft een Dermo care Nijntje pakket weg.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is een samenwerking. Foto via Shutterstock.

 • Reply
  Linnie verleg
  28 december 2017 at 21:17

  Ik krijg een lach op mijn gezicht
  Bij het zien van dit mooie bericht!
  Wat tof dat jullie dit zomaar verloten,
  Door te liken en te delen hoop ik mijn kans te vergroten 🍀🍀🍀
  Ik hoop dat het geluk aan mijn zijde zal staan,
  Ik heb aan alle eisen voldaan.
  #Openbaar
  #Geliked ✅
  #Gedeeld✅
  #Facebookvriendjes op de hoogte gebracht ..✅
  flink duimen draaien.
  En hopen dat het geluk mijn kant op mag waaien.🍀🍀🍀
  Een hele fijne dag voor jullie en ontzettend succes met de likes

 • Reply
  Naomi van Sambeek
  17 december 2017 at 10:46

  Ik doe ook graag nog mee aan de actie!

 • Reply
  Yessica leidner
  17 december 2017 at 08:02

  Een hele goedemorgen wauw ik heb eventjes gekeken bij Dekbed Discounter ❤👍
  Wauw zoveel prachtige dekbedovertrekken, ik weer gelijk verliefd op die prachtige dekbedovertrek met die luipaard 🐆🐆 print wauw zo mooi wilde eigenlijk eerst die mr en mrs dekbedovertrek maar ze hadden het niet meer in die grote maat 240 bij 220 bij 200 zeg maar want wij gaan namelijk op 5 juli trouwen 2018 maar helaas hihi maar toen viel mijn oog op die luipaard sneeuw merk Aaneza

  Volg je op alle page
  En ga heel hard duimen
  Oja voor ik het vergeet uiteraard volg ik je ook op YouTube

  Gedeeld op Facebook en Twitter en gedeeld op Instagram

  Groetjes en een fijne dag

 • Reply
  Natasja Tamara Keuter
  17 december 2017 at 07:54

  Doe super graag mee … mn dochtertje en ik zitten wegens omstandigheden in verhuizing💜 het zou geweldig zijn .. een nieuw begin onder nieuw beddengoed ❤❤❤ ik ga heel hard duimen😀

 • Reply
  Patricia Paling
  17 december 2017 at 00:46

  Oh, dat zou super zijn!!! Dan kunnen we eindelijk een nieuw dekbedovertrek voor onze 8-jarige zoon uitzoeken, want hij is nu echt toe aan iets wat meer bij zijn leeftijd past! 😊 En mama kan goed een nieuw kussen gebruiken! 🍀

 • Reply
  Kelly Aarts
  16 december 2017 at 22:28

  Leuke prijs dit! Doe graag mee. Heb al jaren dezelfde dekbedden, dus een nieuw overtrek is zeker een keer leuk!

 • Reply
  Anita H.
  16 december 2017 at 22:12

  Wat een mooie prijs weer. Ik ding uiteraard graag mee.

 • Reply
  Femke Dekker
  16 december 2017 at 22:09

  Graag … wij kunnen wel een nieuw dekbedovertrek gebruiken!

 • Reply
  Jikke
  16 december 2017 at 19:18

  Wij zijn toe aan een paar nieuwe dekbedovertrekken. Dit zou dus zeker van pas komen.

 • Reply
  Liesbeth Barto
  16 december 2017 at 18:40

  Ik doe graag mee voor dit shoptegoed, komt goed van pas bij onze nieuwe boxspring.

 • Reply
  Leonie
  16 december 2017 at 17:53

  Leuke actie, ik doe mee!

 • Reply
  Petra de Mooij
  16 december 2017 at 17:04

  Echt waanzinnig leuk dit!! Dan kunnen we onze slaapkamer weer even een andere twist geven❤️🍀

 • Reply
  Lara
  16 december 2017 at 15:09

  Gewellidig ik doe graag mee mee met deze gewelldige winactie 🙏🏼🤗

 • Reply
  Andy E ijzermans
  16 december 2017 at 12:28

  Oh daar hebben ze leuke dekbedovertrekken! Wij hebben nog niet zo lang een nieuwe matras met een gerecycleerd kader van iemand. Onze dekbedden zijn nu aan de korte kant, wat mij het meeste deel van de nacht een koude kont oplevert. Ideaal zou dit dus zijn om gepast beddengoed aan te schaffen. Ik doe heel graag mee.

1 2

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!