DIY Lifestyle

15 x decoratie ideeën voor Oud & Nieuw

28 december 2016
15-decoratie-ideeën-voor-Oud- &-Nieuw-GoodGirlsCompany

Heb jij ook dat ja na Kerst in een soort gat valt? Nergens voor nodig met onze decoratie ideeën voor Oud & Nieuw kan je weer volop aan de bak. 

Als ik eerlijk ben, kan ik die dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw nooit echt mijn draai vinden. Sommigen doen al meteen resoluut de kerstboom het huis uit. Bij mij is het niet zo dat ik hem al zat ben, maar meer dat het mij momenteel te veel werk is om hem af te tuigen. Toch ben ik de kerstversiering wel een beetje zat. Zo ontstond mijn idee om een blog te maken boordevol decoratie inspiratie voor Oud & Nieuw.

Oud & Nieuw voordat ik kinderen kreeg

Vroeger toen ik klein was, vond ik Oud & Nieuw iets magisch hebben. Opblijven tot middernacht, Tv kijken, vuurwerk dat losbarst en natuurlijk lekkere hapjes eten. Met een beetje geluk brachten we de avond bij vrienden door. Zochten we vrienden spontaan op of gingen we naar buiten. Op weg naar gezelligheid. En toen kwamen er kinderen.

Allemachtig wat komt Nieuwjaarsdag dan hard aan. Ben ik het enige huishouden waarbij de eerste dag van het nieuwe jaar veel te vroeg begint? En de enigste moeder die totaal ontgoocheld is wanneer ze ziet dat als je je kinderen ’s avonds lekker lang laat opblijven ze de volgende dag vroeg wakker zijn en chagrijnig?

Decoratie inspiratie voor Oud & Nieuw

Hoe elegant zijn deze gouden kaarsen? Eenvoudig om te maken, maar het resultaat is geweldig. Koop een paar budget kaarsen en een doosje goudkleurige punaises. Druk de punaises in de kaars en versier ze naar je eigen smaak.

Decoratie inspiratie voor Oud & Nieuw

bron

Hoe elegant zijn deze gouden kaarsen? Eenvoudig om te maken, maar het resultaat is geweldig. Koop een paar budget kaarsen en een doosje goudkleurige punaises. Druk de punaises in de kaars en versier ze naar je eigen smaak.

bron

Altijd al gedroomd van je eigen champagne glazen? maak ze zelf met bladgoud. Zo passen ze perfect bij het thema van je nieuwjaarsfeestje.

bron

Oud & Nieuw is natuurlijk nooit gebeurd zonder dat je er een foto van op Instagram of Facebook hebt kunnen delen. Geen saaie maar eentje van de wall in je eigen photobooth. Geen plek? Bekijk de tutorial en besef dat het allemaal een kwestie van perspectief is.

http://s1228.photobucket.com/user/buggerline/media/The%20Party%20Dress/NYE/NYE13desserttable1banner_zps6b5882bc.jpg.html

Deze banner is de blikvanger boven de tafel met hapjes. De achterwand kan je natuurlijk net zo maken als de hierboven beschreven wand van de photo booth.

bron

In Dora sneuvelt er regelmatig een pinata. Je kan die dingen tegenwoordig kan en klaar kopen. Maar zelf maken is natuurlijk leuker. Dan kan je hem helemaal afstemmen op de kleuren. Het is immers jouw feestje.

bron
Geef je bezoek bij binnenkomst een mason jar met een aantal belangrijke items. Zoals lekkers, maar ook een toeter om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden.

bron

Nog meer decoratie  ideeën voor Oud & Nieuw

Deze zelfgemaakt glitterballonnen zijn de droom van elk meisje. Het staat onwijs feestelijk aan het plafond en je kan nooit genoeg glitter hebben.

bron

Witte chocolademelk, elk drankje ziet er op deze manier beter uit.

bron

In verschillende culturen is het een traditie om het nieuwe jaar met veel herrie tegemoet te treden. Deze ijsstokjes met belletjes zijn perfect om het nieuwe jaar in te luiden. Ik vind ze super leuk. Ook voor de eventuele aanwezige kinderen.

bron

Hoe leuk is deze klok gemaakt van ballonnen? Zo wordt aftellen tot 12 uur ’s nachts wel heel leuk. Stop een wens/boodschap in elke ballon.

DIY Wedding Confetti Poppers + Free Downloadable Template

When it comes to DIY wedding projects we love simple crafts and these confetti poppers are extremely easy to make. For this DIY wedding project we asked designer extraordinaire, Joanna Kam, to help us come up with a project that would be uncomplicated, budget-friendly and fun! The result?

party poppers met confetti zijn altijd een goed idee.

bron

Laat de champagne maar knallen uit deze mooie versierde flessen.

bron

Knip het nieuwe jaartal in karton uit en omwikkel het met lintjes. Je hebt vast nog wel wat liggen van de Kerstdagen.

bron

Op een druk feestje ben ik altijd mijn drankje kwijt. Met deze naambadges kun je dat voorkomen. Bovendien zien ze er ook nog eens erg feestelijk uit.

Deze veren met goud zijn elegant en feestelijk. Ik vind ze geweldig.

Hopelijk hebben jullie wat leuke ideeën gekregen om dit jaar mee aan de slag te gaan.

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram, Facebook of YouTube?

 • Reply
  Patricia
  28 december 2016 at 23:17

  Leuke ideeen, maar het gezelschap blijft natuurlijk het belangrijkste.

 • Reply
  Marsha
  28 december 2016 at 20:55

  Wat een super leuke ideetjes zeg! Ziet er allemaal heel erg gaaf uit!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]