Fashion Meisjeskleding Moeder dochter kleding

DEAL-75 matching kleding voor mama’s en meiden

27 juni 2017
DEAL-75_matching_kleding_voor_mama's_en_meiden_GoodGirlsCompany

Fashion moeders opgelet. Er is weer een nieuw merk gespot waarin je twinnen kan samen met je dochter. DEAL-75 heet het en het heeft matching moeder dochter outfits. Zo hoeft je dochter nooit meer in jouw kledingkast te trekken. We geven je graag de eerste beelden.

DEAL-75_kleding_moeder_dochter_GoodGirlsCompany

Er komen steeds meer leuke kledingmerken bij die speciaal kleding hebben voor moeders en dochters. Het nieuwste kledingmerk op die markt heet DEAL-75 Een fashionlabel met absoluut een eigen karakter. Het is het eerste modemerk in Nederland waarbij de maten voor meiden doorlopen in vrouwenmaten. Met steekwoorden zelfbewust, positief, sportief, elegant en daadkrachtig heeft Christa van Noordenburg een bijzonder kledinglabel opgezet voor zelfbewuste vrouwen, jonge meiden en stoere jongens.

DEAL-75_kleding_voor_tiener_meiden_GoodGirlsCompanyDEAL-75_zelfde_kleding_moeder_dochter_GoodGirlsCompany

DEAL-75_kleding_voor_mama's_en_meiden_GoodGirlsCompany

DEAL- 75

Christa was voormalig mede- eigenaar en designer bij Chaos and order. Vandaar dat ze ook een neusje heeft voor mode. En de naam DEAL-75 heeft ook een symbolische betekenis. Christa:“1975 was het jaar waarin ABBA met het lied Waterloo het Eurovisie Songfestival won, Tegelijkertijd is het ook het jaar waarin ik geboren werd. Je zag de mode kantelen van hippie-look naar casual-look met opvallende jumpsuits.” Christa weet met ABBA in het achterhoofd precies hoe de mode van toen eruit zag. “DEAL staat voor mij voor doorzetten en positivisme. Wat er ook gebeurt in je leven, je zult er mee moeten dealen, of je wilt of niet.” Met DEAL-75 heeft ze een opvallend eigen fashionlabel neergezet waarin ze zich volledig kan ontplooien en ontwikkelen. “Mijn ontwerpen zijn eigentijds en tijdloos. De kleding is niet strikt voorbehouden voor een bepaald seizoen Het is kleding die je jaren lang inspireert. Waarin je je bijzonder blijft voelen.”

Deal_75_tess_jurk_dress_deal_75_GoodGirlsCompany

DEAL-75_kleding_voor_dochters_en_moeders_GoodGirlsCompany

Deal_lieke_jurk_dress_GoodGirlsCompany

Twinning: matching kleding voor mama’s en meiden

Wat opvalt aan de collectie van DEAL-75 is, dat de kleding doorloopt in van meisjes in dameskleding. Dat heeft een aantal voordelen. Mijn oudste dochter is net zo groot als ik en aast nu al op kleding uit mijn kast. Maar met haar eigen collectie is dat dus niet meer nodig. Meiden gaan op deze manier net zo hip gekleed als hun moeder en moeders. En andersom kleden moeders zich net zo energiek als hun dochters. Kies voor sneakers of pumps en geef zo elk jurkje een totaal eigen look. Of je nu kiest voor een outfit voor naar school, kantoor of een leuk feestje; het kan allemaal met de jurkjes van DEAL-75.

DEAL-75_kleding_voor_tienermeiden_GoodGirlsCompany

 

En als je net zoals ik klein en tenger bent, kan je dus ook zonder schaamte een grote kindermaat nemen zonder dat dat weer te kinderlijk voelt. De kleding van DEAL-75 is geïnspireerd door de jaren ’70. De hele collectie oogt dan ook een beetje retro. Dat geldt ook voor de jongenskleding. Knallende prints stevig afgewerkt rond de hals en de mouwen en staan geweldig op een spijkerbroek, chino of jogger.

Houd jij van kleding met een duidelijke retro look?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

  • Reply
    Maxime
    28 juni 2017 at 09:42

    Wat een leuke outfits!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]