Beauty

Review De Tuinen Zoutscrub Cocos

10 september 2015
De Tuinen Zoutscrub Cocos- natuurlijke huidverzorging-natuurlijke doucheproducten-GoodGirlsCompany

Als kraamcadeautje kreeg ik een waardebon van de Tuinen. Fijn! Nu had ik een  excuus om mij eens uitgebreid tegoed te doen aan de lekkere en meestal ook natuurlijk beautyproducten. Meestal als ik iets krijg, delen mijn kinderen daar ook automatisch mee in de feestvreugde. Zij kozen een grote bruisbal en ik koos de Tuinen Zoutscrub cocos. Gewaagd, want kokos is een geur waar ik normaliter een hekel aan heb. Benieuwd of deze aankoop een miskoop is? Lees dan snel verder.

De tuinen zoutscrub cokos- cocos zoutscrub-GoodGirlsCompany

De ingrediënten

Als ik moet kiezen tussen een bad of douche, verliest deze laatste het maar al te vaak. Badderen geeft mij toch meer gevoel van luxe, comfort en tijd voor mijzelf. Maar met een new born baby in huis, zijn de uitgebreide bad momenten toch iets zekdzamer geworden. Dus probeer ik het beste uit mijn douche te halen door mijn huid heerlijk te verwennen met luxe douche producten. Gewoon omdat ik het waard ben.

De tuinen Zoutscrub Cosos- GoodGirlsCompany

Geen parabenen of SLS

De Tuinen Zoutscrub Cocos

Een van die lekker producten is De Tuinen zoutscrub Cocos. Net zoals iedereen heb ik ook dode huidcellen en bij een donkere huid zie je deze ook nog eens extra goed. Om dit te voorkomen vind ik het belangrijk om een keer in de 2 weken mijn huid te scrubben. Lekker. De Tuinen zoutscrub Cocos zit in een grote pot waar je makkelijk een handje uit schept. Deze breng je in roterende bewegingen aan op de huid. Zo verwijder je alle dode huidcellen. Na een douche voelt je huid heerlijk zijdezacht en ruikt bovendien ook nog eens lekker.

Zoutscrub-De Tuinen Zoutscrub-scrubben-GoodGirlsCompany

Lekker veel inhoud

Review De Tuinen Zoutscrub Cocos

Van tevoren was ik bang dat ik de kokosgeur niet lekker zou vinden. Hoewel het product wel parfum bevat, valt de geur mij enorm mee. Ook wel: ik vind hem echt heel lekker.  Wanneer de verpakking leeg is, zal ik hem zo weer kopen. Alhoewel? Ze hebben ook een heleboel andere geuren waar ik ook erg nieuwsgierig naar ben.

De Tuinen zoutscrub-Zoutscrub Cocos-GoodGirlsCompany

Q Scrub jij regelmatig je huid? En koop jij wel eens beautyproducten waarbij je twijfelt over de geur?

Pluspunten

 • Huid voelt lekker zacht aan na scrubben
 • Goed verkrijgbaar
 • Bevat geen SLS, SLES, parabenen, kleurstoffen, PET/PE en minerale olie en is PH-neutraal
 • Ook al bevat het parfum, geur is niet té overheersend
 • De prijs! € 3, 74 voor 350 ml is geen prijs

Minpunten

 • Zou mooi zijn als er geen parfum in zit of alleen natuurlijk parfum
 • Wel oppassen dat je niet met een té natte hand scrubzout uit potje haalt anders blijft de inhoud nat
 • Reply
  Irene
  13 september 2015 at 17:22

  Ik geloof dat ik gauw naar de Tuinen moet!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  11 september 2015 at 11:30

  Ik scrub eigenlijk nooit ook al weet ik wel dat het goed kan zijn. Gewoon je huid even ontdoen van alle dode huidcellen en zo.

 • Reply
  Malou
  11 september 2015 at 10:12

  Dit klinkt heel goed!

 • Reply
  Lin
  10 september 2015 at 14:28

  Ik koop ook veel bij de tuinen met als favoriet de vanille bodylotion! Deze scrub ken ik nog niet, maar met kokos moet die wel heerlijk zijn!

 • Reply
  Karen
  10 september 2015 at 10:30

  Klinkt goed Josan! Ik scrub ook regelmatig, maar niet te vaak, want ik heb een hele dunne huid. Dat van die geur, dat herken ik wel. Ik mijd ook bepaalde ingrediënten daardoor.

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Volg mij op Instagram!