Babyspullen Moeder & Kind Reviews Zwangerschap

Oei ik groei is vernieuwd en nu ook interactief!

27 september 2017
Oei ik groei vernieud-GoodGirlsCompany

Oei ik groei is toch wel zo’n beetje de opvoedbijbel voor elke jonge ouder. Niet voor niets is dit boek al jarenlang het bestverkochte babyboek uit de Benelux. Tijd om het in een nieuw jasje te steken en het interactief te maken.

Je hebt ouders die zweren bij Oei ik groei en ouders die het graag links laten liggen. Of je het nu nauwgezet volgt of niet de wereld zou er een stuk anders hebben uitgezien zonder dat dit boek. Het geeft de 10 lastige periodes uit je baby’s eerste levensjaar weer.

Ook wel de welbekende sprongetjes. En natuurlijk de symptomen ervan. Beter bekend als de drie h’s; humeurigheid, hangerigheid en huilerigheid.

Oei ik groei vernieuwd-GoodGirlsCompany

Oei ik groei!

 Oei ik groei is al weer ruim 25 jaar oud. En dat zie je. De gele kaft met plaatjes in blauw en rood oogt enigszins gedateerd. Het was dan ook wel tijd voor een frissere look en feel.

Maar de boodschap blijft hetzelfde en daarmee geeft Oei ik groei je de informatie om je baby door haar sprongetjes te helpen en deze enigszins lastige fase op een positieve manier te bekijken. Zo wordt de mentale belevingswereld van je baby een stuk mooier omdat je haar begrijpt. En voor ouders is het fijn om te weten wat er in het hoofdje van je baby omgaat ook al kan zij dat je zelf nog niet vertellen. Zo kan je als ouder je kind begeleiden en stimuleren bij iedere sprong.

Oei ik groei-layar-GoodGirlsCompany

Vernieuwde Oei ik groei!

De vernieuwde Oei ik groei, valt allereerst op door zijn frisse kleur. Mosterdgeel gecombineerd met mint. Heerlijk hip en helemaal van nu. Het boek bevat een kalender, schema’s en checklists om je baby’s gedrag te begrijpen. Het boek is opgedeeld 12 verschillende hoofdstukken. Vanaf hoofdstuk 3 worden pas de spongen besproken. Daarvoor gaat het over hoe je pasgeboren baby de wereld om haar heen beleeft en hoe dat groter worden in zijn werk gaat.

Door de manier waarop het boek is opgebouwd groeit het als het ware met je baby mee. Doordat de auteurs zowel ouders van jongens als meisjes hebben gevraagd om hun ervaringen op te schrijven, kan je ook kijken of jouw baby/ervaringen overeenkomen. Grappig aan het boek vind ik dat het per sprong ook een stukje heeft ingeruimd om de ruzies en kleine ergernissen van ouders te bespreken. Dus als jij jouw door een chronisch slaaptekort korte lontje niet herkent, relax! Er zijn meerdere ouders die door hetzelfde gegaan zijn.

Layar

Wat de nieuwe Oei ik groei leuker maakt dan zijn voorganger is dat het ook gebruik maakt van de nieuwste technieken. Hierdoor is er ook meer interactieve connectiviteit. Neem nu de mogelijkheid om het boek te gebruiken met de app Layar. Door de app te openen en de pagina met je telefoon te scannen, kom je uit bij filmpjes op YouTube waarmee je de sprong van je kind ook door haar ogen beleven kan.

nieuwe-Oei ik groei-GoodGirlsCompany

Dagboeken van Oei ik Groei!

Naast dat het boek Oei ik groei vernieuwd is, zijn ook de dagboeken in een nieuw jasje gestoken.

Oei, ik groei Het negen maanden dagboek is een speciaal zwangerschapsdagboek. Het dagboek biedt alle ruimte voor je eigen persoonlijke zwangerschapsverhaal. Handig om alle belangrijke momenten tijdens de zwangerschap vast en te leggen en zo een boekwerk voor later te maken.

Vervolgens heb je nog Oei, ik groei Het eerste jaar dagboek. Deze sluit perfect aan bij het negen maanden dagboek. Het neemt je mee vanaf de geboorte tot aan de eerst everjaardag. Schrijf een persoonlijk dagboek van alle slimme, fantastische, unieke en wetenswaardige momenten van het eerste jaar.

En als laatste heb je nog Oei, ik groei Negen maanden challenge is een vrolijk en humoristisch boek over de zwangerschap, bevalling en kraamtijd, vol leuke feiten en weetjes. Inclusief weekkalender waarin je van week tot week kunt lezen wat er in je lichaam gebeurt.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]