Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken Meisjeskleding

GoodGirlsChristmas* De mooiste kerstjurkjes van 2015

13 december 2015
De mooiste kerstjurkjes van 2015-GoodGirlsCompany kerstjurkjes-kerstjurkjes shoplog-jurkje met strik-tule kerstjurkje-Biscotti-Bonnie Jean

Op mijn blog plaatste ik al verschillende lijstje met kerstjurken. Maar ik kan mij heel goed voorstellen dat jullie je nu afvragen: maar wat vinden jullie nu zelf de mooiste kerstjurkjes van 2015? In een meidenhuishouden gaan er in deze dagen namelijk heel wat webwinkels en feestcollectie doorheen. We kijken, klikken en vergelijken. Ja, er gaat een heleboel voorpret aan vooraf voordat mijn meiden dan EIN-DE-LIJK het juiste jurkje hebben. Ondertussen deel ik graag al mijn online vondsten. Ik ben namelijk echt niet de enige moeder die op zoek is naar feestkleding voor haar dochter. Dus waarom zouden we elkaar dan niet een handje helpen?In dit blog deel ik mijn mooiste kerstjurkjes van 2015. Verschillende pareltjes sloeg ik op in mijn Polyvore account. Deze moodboards deel ik dus ook in deze post. Zo kan ik overzichtelijk een stuk of 30 jurkjes met je delen zonder dat de post te lang wordt en je halverwege afhaakt.

Rosie

 

Je hebt verschillende feestelijke kerstjurkjes. Maar wat maakt een kerstjurkje voor mij nu een van de mooiste kerstjurkjes van 2015? Uiteindelijk is smaak of voorkeur natuurlijk ook maar heel selectief. Waar de ene moeder van monochrome en jurkjes zonder tierelantijntje houdt, houdt de ander van weelderige tule jurken. Erg moeilijk dus. Toch denk ik dat ik er na 3 jaar wel iets over mag roepen. Al was het alleen maar doordat ik er iets zinnigs over denk te kunnen zeggen naar aanleiding van de zoekresultaten van bezoekers.

Monsoon

 

De Mooiste kerstjurkjes van 2015

Op een blog voor moeders met dochters verwachten men jurken. Nu publiceer ik regelmatig een blogje over meisjeskleding. Maar zo eind oktober begint men interesse te tonen in specifieke onderwerpen. Kerstjurkjes. Ja dat is iets anders dan een gewoon jurkje. Een kerstjurkje is namelijk extra feestelijk. Dat feestelijke effect bereik ja vaak niet als je voor een een katoenen of jersey stof kiest. Daarom mag het wat luxe zijn.

Winter Floral

 

Meestal is hij gemaakt van  een luxe stof zoals kant, satijn, zijde of tule. Het mag bling bling, strass, Swarovski kristallen en andere versierselen hebben. De rok van de jurk moet weelderig zijn of in elk geval zwieren als je een rondje maakt. Een feestjurkje scoort punten als er een strik op de voorkant of achterkant zit. Wat budget betreft? De een kiest voor een exclusief jurkje dat gersut over de 100 euro mag kosten. De ander voor een feestjurkje dat je al kunt halen voor de helft van dit bedrag.

Dolly

 


Op mijn blog heb ik de afgelopen tijd verschillende lijstjes geplaatst. Jurken die geïnspireerd zijn op Frozen en niet onder doen voor Anna of Elsa. Maar ook jurkjes voor je baby’s eerste Kerst. Wat kijk ik er naar uit dat Miss C straks ook gezellig met ons rond de kerstboom zit te stralen in haar jurkje. Natuurlijk kon ik niet om de collectie van H&M heen. En ook Bonnie Jean doet het altijd goed rond de feestdagen, dus daar besteedde ik ook aandacht aan. Het enige wat mijn lijstje nog mist is denk ik een budget collectie met Feestjurkjes,maar ook daar ben ik druk mee bezig. dus dat volgt.

Soiree Dark

 

Klik de jurkjes aan op de verschillende moodboards en je komt bij de goede webwinkels er zitten jurken van Bonnie Jean, Kate Mack/Biscotti, Buffalo en Monsoon tussen.

Biscotti

 


Wat maakt een Kerstjurkje nu voor jou een typisch kerstjurkje?

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!