Persoonlijk Tags

De Merk Fan Tag

17 januari 2016
Merk Fan Tag-GoodGirlsCompany-Zwitsal

Digi Dinnetje Cassandra vertelde van de week dat zij op zaterdag de Merk Fan Tag zou plaatsen. Hoewel het mij interessant leek, kende ik het hele fenomeen niet. Maar nadat ik gisteravond haar antwoorden had gelezen dacht ik: hey wat een leuke tag, die wil ik ook plaatsen. En zoals jullie weten, is zondag tag dag. Vandaar weer een leuke tag om iet te leren over mijn favoriete merken voor mama’s.

Zwital of Dermocare

Hoewel ik Zwitsal heerlijk vind ruiken, gebruik ik het niet vanwege de ingrediënten die er in zitten. Ze vinden zichzelf vernieuwend omdat ze een vader in hun reclamespotjes hebben. Maar als het merk echt vernieuwend bezig zou zijn, dan zou het mooi zijn wanneer ze het aandurven om onnodige ingrediënten zoals bijvoorbeeld sls en parabenen uit hun producten te laten. Dermocare ken ik van naam, maar nog nooit de behoefte gevoeld om die te kopen.. Ik ben erg fan van Kisses Overseas en Madara.

Pampers of Kruidvat

Pampers! Zonder twijfel. Ik heb inmiddels als heel wat luiers geprobeerd en keer altijd weer terug naar Pamper. Als je een beetje slim inkoopt ( lees 3 voor de prijs van 2) dan valt het echt wel mee. Kruidvat draagt Miss C op kinderdagverblijf en het is mij al een paar keer overkomen dat de plakstrip aan de zijkant loslaat. Niet leuk als dat hele ding vol zit met een mengeling van…ach je begrijpt mijn punt denk ik wel.

Chinees wokrestaurant of MacDonalds

Doe maar wokrestaurant. Daar kom ik echt zelden dus is het speciaal. De oudste dochters hebben het er wel over dat we er nog steeds een keer moeten eten.  Dus wie weet zwicht ik binnenkort wel een keer.

Studio 100 of Disney Junior

Voor zover ik er grip op heb, doe maar Disney Junior. Dat trek ik zelf gewoon net iets beter dan de blije bende van Studio 100. Ik ben al heel wat jaren uit de K3 fase en heb geen interesse om naar deze donkere periode uit mijn leven terug te keren.

Lego of Playmobil

Als ze klein zijn, spelen ze met Duplo maar daarna wordt het ingeruild voor Playmobil. Elke najaar rijd in naar Oberhausen. Daar laad ik de achterbak en bank vol met mega asociaal grote verpakking ( is in Duitsland goedkoper) en deze worden dan tijdens verjaardag, Kerst of weet ik veel vrijgegeven.

Favoriete mama merken

Albert Heijn of Lidl

Albert Heijn heeft een groter assortiment, maar ik beleef er gewoon veel plezier aan wanneer ik bij de Lidl met 4 tassen weg kan komen terwijl ik hetzelfde voor 1 tas bij de Albert Heijn betaal.

Zara of Primark

Zara! Zonder twijfel. Ik kom eigenlijk nooit bij de Primark. Dat heeft met de drukte te maken. Ik word daar altijd gillend gek. Als het kan mijd ik het.

Centerparcs of Club Med

Centerparcs. Een aantal jaren terug zijn we in een midweek in zo’n extra luxe huisje geweest. Wat hebben we het leuk gehad.

Haba of V-tech

Haba is mooi, maar duur dus het zal waarschijnlijk wel V-tech worden.

Action of Pippoos

Lastig dilemma. Tot op heden heb ik denk ik vaker knutselspullen bij Pipoos gekocht dan bij de Action. Maar we zitten op een omslagpunt. Sinds ik ontdekte hoe goedkoop het bij laatste winkelketen is, ben ik ook voor de bijl gegaan. Kleurboeken voor volwassen, cadeaulabels voor swaps. Ik keer met tassen vol terug.

Stokke of Koelstra  

Stokke natuurlijk! Ik heb een Stokke Tripp Trapp met new born seat. Echt een geweldige aankoop. Sowieso houd ik van dat functionele Scandinavische design.

Nijntje of Woezel en Pip  

Eigenlijk houd ik niet van dat soort overbekende figuren. Maar eerlijk is eerlijk Miss C heeft 3 Nijntjes. En geen een daar van heb ik zelf gekocht. Allemaal gekregen. Dus ik denk dat Nijntje wint.

Z8 of Tjilmad

Z8! Oh wat houd ik van hun new born one pieces. Zo vervelend dat Miss Ci nu dus in hun laatste new  born maatje zit. Telkens als ik dat zie denk ik: ik wil NOG een kindje om deze lieve kleertjes aan te trekken.

HEMA of Zeeman

Echt Hema. Ik word altijd zo blij van deze winkel. Ze hebben echt van alles waardoor mijn creativiteit weer gevoed wordt. Tot mijn bevalling kwam ik nooit bij Zeeman, maar dit jaar ben ik er toch al weer een aantal keren geweest en heb er kleertjes voor baby gekocht. Best schattig.

Lief! of Koeka

Koeka. Lief! Is best aardig maar ik word een beetje simpel van dat overal lief op moet staan. Ik houd van iets minder opvallend design.

Dus tot zover mijn antwoorden op de Merk Fan Tag. Mijn merkvoorkeur word niet echt gedreven door een naam meer door hoe het product presteert en of ik het in de dagelijkse praktijk ook echt goed vind. En ben jij echt een Merk Fan Addict of maakt het jou niet uit?

Liefs Josan

 

 

 

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

    Praat mee!

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Een kijkje in ons leven