Spelen

De leukste Frozen cadeaus voor Sinterklaas

3 november 2014
Disney Frozen-verjaardagscadesu-Frozen poppen-Frozen verkleedkleding- Anna en Elsa- Anna and Elsa dolls

Frozen was dé Disney film die je het afgelopen jaar niet mocht missen. Het verhaal over de zusjes Anna en Elsa, stal in het afgelopen jaar heel wat meisjesharten. Maar ook die van hun moeders. Als meisjesmoeder mag je je er stiekem aan bezondigen om net zo hard met je dochters de liedjes mee te zingen. En ook ik heb al heel wat memorabele moeder-dochtermomenten beleefd terwijl we samen de DVD keken. De animaties zijn prachtig. Bovendien is het de eerste Disneyfilm waarin een meisje geen prins nodig heeft om haar te redden. En die boodschap is ook wel eens verfrissend. Speciaal voor alle meisjes die er van dromen, heb ik een aantal Disney Frozen cadeaus geselecteerd.

Frozen Anna pop- Frozen prinsessenjurk-sprookjesprinsessen-Disney Frozen

Frozen poppen

Heeft je dochter nog geen Anna of Elsa pop? Dan is het nu de tijd om er een te kopen. Je bent dan nog ruimschoots op tijd voor Pakjesavond of Kerstavond. Frozen poppen heb je in verschillende soorten en maten. Zoals deze mooie poppen van Mattel die je bij Pink or Bleu koopt. Maar ook Bart Smit en de grotespeelgoedwinkel hebben een mooie Anna pop te koop waarmee je dochter in de wereld van Arendelle kan stappen.  Ze is gekleed in de jurk die ze in de Disney film draagt, compleet met laarzen en cape. Je meisje kan eindeloos spelen met dit prachtige speelgoed. Ook met de schaatsende Anna en Elsa poppen.

Cadeausuggesties:

Heeft je kleine meid liever een pop die geluid maakt? Dan ben je bij bol.com aan het juiste adres. Hier koop je een prachtig zingende en sprekende Elsa pop. Wanneer je haar magische sneeuwvlokketting aanraakt, hoor je Elsa praten met haar Frozen vrienden! Elsa spreekt zelfs 15 verschillende zinnen! Zie hoe magisch haar jurk oplicht terwijl ze spreekt. Wanneer je dochter haar arm optilt, beleef je Disney’s Frozen opnieuw wanneer ze 16 seconden zingt van het “Let it go!”
En als laatste mag Olaf natuurlijk niet ontbreken. In de Disney-film Frozen brengt Elsa de lieve sneeuwpop Olaf tot leven met haar magische krachten. Bij V&D koop je een Olaf sneeuwpop. Vanaf nu kan je dochter haar magische charmes ook inzetten om deze leuke sneeuwpop tot leven wekken.

Disney Frozen prinsessenjurk-Frozen verkleedkleding-Anna en Elsa-Frozen-Disney-GoodGirlsCompany

Frozen verkleedkleding

Wat is er leuker dan eruit zien als je favoriete Frozen personages Anna en Elsa? Ook dat kan. In de verschillende webwinkels kan je naar hartenlust verschillende verkleedjurken vinden. De website van Prinsessenjurk is zeker een bezoekje waard. Hier vind je verschillende Anna en Elsa jurken. Kan je niet kiezen? Dat hoeft ook niet! Prinsessenjurk.nl heeft een speciale aanbieding van wel 3 Frozen jurken. Dat staat gegarandeerd voor uren verkleedplezier!
Ook webwinkel Sprookjesjurken.nl heeft een uitgebreid assortiment prinsessenjurken voor je meisje. Ze verkopen zelfs een Elsa pruik met blonde vlecht!

Je koopt hier Frozen verkleedkleding:


Als laatste is de webwinkel van speelgoedpostorder ook een bezoekje waard. Ook hier vind je 2 verschillende blauwe lange prinsessenjurken. De eerste blauwe sprookjesprinsessenjurk heeft zilveren details. Deze kost nog geen 17 euro. De ander is wat duurder. Deze lange luxe blauwe prinsessenjurk heeft pofmouwtjes.

♥ Dit blog bevat affiliate links.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!