Baby's en kinderen

De knappe kikker

22 april 2014
De Knappe Kikker-GoodGirlsCompany-natuurlijke babyverzorging- Earth-friendly-baby-eco-baby products

KnappeKikker.nl is een webwinkel die allerlei zachte verzorgingsproducten voor baby’s én kinderen biedt. In Nederland had je maar een beperkt en duur aanbod  van natuurlijke huidproducten voor kinderen vanaf 4 jaar. Gelukkig brengt De Knappe Kikker hier nu verandering in. Maike van den Brand ontdekte tijdens dat er in New York veel meer van dit soort merken zijn dan in Nederland. Terug in ons kikkerland besloot ze op zoek te gaan naar de beste producten en deze voor Nederlandse baby’s en kinderen binnen handbereik te maken. 

Organic Babies voor de kleintjes
Voor de allerkleinsten heeft De Knappe Kikker de verzorgingslijnen van Organic Babies. Dit merk is marktleider in gecertificeerde biologische verzorgingsproducten en verwerkt enkel de meest neutrale en zachte ingrediënten in haar producten. Zij bevatten 100% natuurlijke en meer dan 90% actieve biologische ingrediënten en zijn uitermate geschikt voor de extreem kwetsbare babyhuid, ideaal bij eczeem bijvoorbeeld. De Babyzalf Lavendel is een echte eerste hulp zalf bij een jeukende, pijnlijke huid. Geschikt voor handen, gezicht, lichaam en billetjes. Met biologische hennep, calendula en lavendel.

De Knappe kikker-natuurlijke verzorgingsproducten voor kinderen-GoodGirlsCompany-AlphaNova Princesse

Superkids en Prinsessenlijn voor kinderen vanaf 4 jaar.
Met merken zoals TruKid, Earth Friendly Kids en Sparkle hearts, Weleda en Princesse in het assortiment biedt De Knappe Kikker nu ook biologische verzorgingsproducten voor grotere Nederlandse kinderen vanaf 4 jaar.

TruKid bewijst maar weer eens dat ‘natuurlijk’ niet saai hoeft te zijn met haar kleurrijke, recyclebare verpakkingen. De handige BPA-vrije flesjes met doseerpompjes zijn makkelijk en zuinig in gebruik voor kinderen van alle leeftijden. De naar citrus geurende zachte formule is volledig biologisch afbreekbaar en dus veilig voor de planeet. En bovendien: het merk is volledig Nieuw in Nederland!

Organic Babies-baby-wash-lavender_De knappe Kikker-natuurlijke verzorgingsproducten voor kinderen

Ook al zo aansprekend zijn de producten van Earth Friendly Kids. Op iedere verpakking staan namelijk verschillende ‘earth friendly super kids’ afgebeeld. Bovendien bevat elke fles een eco-tip. Het spreekt voor zich dat ook de inhoud vriendelijk voor kind en aarde is, zoals de milde shampoo & bodywash, met een fris citrus-aroma.

De Knappe Kikker-GoodGirlsCompany-natuurlijke verzorgingproducten- Tru Kids
Alphanova Princesse BIO is een verzorgingslijn speciaal voor meisjes die enkel natuurlijke en gecertificeerde biologische ingredienten bevat. Dankzij de extracten van biologische aardbeien, biologisch katoen en sap van biologische Aloë Vera ontstaat een zeer milde formule die zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huid. De Princesse badschuim bijvoorbeeld is een heerlijk geurende, milde schuim waar meisjes urenlang badderplezier aan zullen beleven.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!