Uitstapjes met kinderen video en vlogs

Familievoorstelling; De Kleine Zeemeermin De Musical

28 september 2018
De kleine zeemeermin De musical

Met De Kleine Zeemeermin De Musical brengt Van Hoorne Entertainment weer een familievoorstelling uit waar jong en oud van genieten. Zondag 23 september ging hij in première in theater De Stoep in Spijkenisse. En tot aan de zomer van 2019 zal hij op verschillende plekken door het heel Nederland draaien.

Na het succes van Hans & Grietje, Roodkapje, Rapunzel en Doornroosje heeft Van Hoorne Entertainment weer een sprookje onder handen genomen. In De Kleine Zeemeermin de Musical zien we het wereldberoemde sprookje van Hans Christian Andersen in een modern jasje. De bijpassende liedjes geven de familiemusical het welbekende Van Hoorne –gevoel.

Video De Kleine Zeemeermin De Musical

Klik hier als de video niet goed wordt weergegeven.

De Kleine Zeemeermin de Musical Van Hoorne Entertainment

Het verhaal van De Kleine Zeemeermin

Diep in de Zee woont kleine Zeemeermin Elise. Als dochter van Koning Triton is het ondenkbaar dat haar interesse zo erg uitgaat na de mens. Volgens haar vader maken die namelijk alles kapot. Maar dat kan Elise niets schelen. De mensenwereld blijft fascinerend en aan haar trekken. Als ze op een dag prins Christian redt, raakt hij in vervoering van haar ‘stem zo zuiver als de zee’. Is dit wat ze met vlinders in je buik bedoelen? Dat je verliefd kan worden op een stem die je van nu af aan altijd horen wilt?

De Kleine Zeemeermin Van Hoorne Entertainment

De Kleine Zeemeermin Van Hoorne Entertainment GoodGirlsCompany

Vastbesloten het meisje te vinden, organiseert Prinses Christian een bal. Hier MOET Elise bij zijn. Alleen 1 klein probleempje: ze heeft geen benen. Gelukkig stuit ze op Fien de zeeheks die Elise wel helpen wil. Ze hoeft er maar 1 ding voor terug: haar stem. Deze houdt ze gevangen in haar magische schelp (of mossel zo je wilt). Als het Elise lukt dat de prins haar voordat de zon ondergaat kust, zal ze voor altijd bij hem kunnen zijn. Zo niet dan raakt ze haar benen weer kwijt en is ze haar stem kwijt. Voor eeuwig.

Sita Vermeulen Kleine Zeemeermin

Natuurlijk moet je zeeheksen niet vertrouwen. Fien gooit al haar charmes in de strijd om de prins te verleiden met haar magische schelp. Hoe het afloopt en of ze nog lang en gelukkig leefden zie je in De Kleine Zeemeermin de Musical.

recensie musical De Kleine Zeemeermin Van Hoorne Entertainment GoodGirlsCompany

Wat wij er van vonden

De musical is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Ik ging samen met mijn peuterdochter die 3 is. Ook voor haar is het verhaal goed te volgen. Te spannend wordt het nooit. Zonder al meteen een spoiler-alert te geven voor het einde: het heeft een happy ending.

Natuurlijk gaan bepaalde dingen haar boven de pet. Maar datzelfde geldt voor de humor die echt op volwassenen gericht is en de kinderen niet snappen. De onderwaterwereld heeft allerlei kleurrijke bewoners. En door de licht- en de geluidseffecten ziet het er uit alsof je ook echt onder water bent. Natuurlijk zijn Titus & Fien favoriet. Hun doldwaze scènes zorgen voor veel grappige momenten. Bij mij en mijn peuter.

Benieuwd naar wanneer de Kleine Zeemeermin de musical bij jou in de buurt speel? Kijk dan hier voor meer informatie en tickets.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]