Feestdagen Kerst Lifestyle Nederland Utrecht

De IKEA cadeauwinkel in Utrecht

17 november 2017
IKEA cadeauwinkel-Utrecht-Vredenburg-GoodGirlsCompany

Als je denkt dat je niet meer van Ikea kan houden, opent het Zweedse woonwarenhuis ook nog een tijdelijke Ikea cadeauwinkel aan Vredenburgplein in Hoog Catharijne, Utrecht. De hotspot die je in de komende feesttijd even bezocht moet hebben.

We zijn een raar volkje. Het hele jaar door kopen we van alles online. Tot dat de feestdagen zich aandienen. Dan duiken we massaal de Nederlandse winkelstraten in. Die gezelligheid en fijne sfeer is thuis toch lastig na te maken.

IKEA cadeauwinkel-geven met aandacht-GoodGirlsCompany

IKEA Cadeauwinkel

IKEA is geen vanzelfsprekende bestemming voor cadeaus, maar met de speciale Gift Shop in de binnenstad en online zijn we makkelijker en 24/7 bereikbaar. Zo creëren we extra winkelmogelijkheden, naast onze woonwarenhuizen en IKEA.nl voor je cadeau inkopen voor de Feestdagen. Er zijn losse cadeaus verkrijgbaar, maar ook verschillende cadeausets voor in de keuken, woonkamer- en slaapkamer. Voor kinderen is er een bijzonder aanbod met onder andere knuffels, boeken, speelgoed en schrijfwaren.

IKEA cadeauwinkel-GoodGirlsCompany

Naast cadeaus biedt de gift shop ook een stukje beleving. Je kan er gepersonaliseerde rijmpjes op maat laten maken om toe te voegen aan je cadeau. Verstuur persoonlijke ansichtkaarten. Of ga helemaal los in de stand voor de jaarlijkse ‘foute’ kerstfoto. Je kan je cadeau extra persoonlijk maken aan de inpaktafel met verschillende soorten cadeaupapier en verpakkingen. In de ‘video booth’ kan je een boodschap opnemen waarna je een sticker ontvangt met een unieke QR code die op je cadeau kan worden geplakt. De ontvanger kan met zijn/haar smartphone via een speciale app** de code scannen dan en wordt de persoonlijke video zichtbaar.

IKEA cadeauwinkel-Utrecht-GoodGirlsCompany

Openingstijden IKEA Cadeauwinkel

De IKEA Cadeauwinkel is geopend tot en met 31 december. Dus laat je verrassen et een speciale selectie aan producten uit het IKEA assortiment. En is de winkel gesloten? Dan kan je op het Vredenburgplein 24/7 een interactief beeldscherm bedienen waarmee je een rondleiding krijgt door het cadeau-aanbod. Bovendien heb je via scherm ook toegang tot het volledige IKEA assortiment. Selecteer je product en deze wordt via een beveiligde verbinding per sms verzonden naar je smartphone. Vervolgens komt hij in een handig overzicht waar je hem kan bewaren of direct bestellen.

Voor meer informatie en openingstijden ga naar IKEA.nl.

*De speciale online Gift Shop is vanaf 18 november beschikbaar.
**IKEA Store app, verschillende QR scanner apps en de camera app op een iPhone met iOS 11.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]