Bloggen

De hoogtepunten van 2016

30 december 2016
hoogtepunten-2016-GoodGirlsCompany

Nog 1 dag en dan is het jaar ten einde. Tijd om even sentimenteel terug te kijken op de hoogtepunten van 2016. Ook krijg je een kijkje in wat mijn favoriete blogs van het afgelopen jaar waren.

Voor mij persoonlijk was 2016 een prima jaar. We leven allemaal nog. Zijn niet ernstig ziek geworden. Niemand die we liefhebben is ons ontvallen. We hadden alle dagen te eten, een dak boven ons hoofd en leefden in vrede. Dus dan is het bij mij al snel goed.

Mijn privé hoogtepunten van 2016

Een van mijn eerste geluksmomentjes van dit jaar beleefde ik in de eerste week van januari. We begonnen het jaar natuurlijk in het ziekenhuis vanwege het RS virus van Miss C. Na 5 dagen mochten we eindelijk naar huis. Wat een opluchting en wat was ik moe. De volgende dag moest ik meteen aan het werk. Dit was het laatste zetje in mijn rug dat ik nodig had om in te zien dat ik mijn baan echt verschrikkelijk vond. In april stopte ik er mee en werd weer fulltime huisvrouw. Met als bedoeling een baan te vinden die ik leuk vond en waarbij ik voldoende tijd over hield voor het bloggen. Die vond ik enkele weken geleden. Over anderhalf week ga ik hier aan de slag.

Met kinderen cultuur spotten in Efeze

Verder genoot ik van onze vakantie in Turkije. Na jaren niet op vakantie te zijn geweest, was het heerlijk om te zwemmen, zonnen en lekker niks te doen. Samen met mijn gezin. Wat was het mooi om samen met mijn meiden door Efeze te lopen. Ook al was het snik heet. En ondanks alle negatieve berichtgeving in Nederland was er daar geen vuiltje aan de lucht. Het was juist heerlijk rustig zonder alle toeristen.

De 10 best gelezen blogs

Ook voor mij als blogger waren er dit jaar veel hoogtepunten. Bezoekers weten mijn plekje op het web steeds beter te vinden. Ik werd brand rep voor Zeeman test een waterontharder van Aquacombi. Mocht op bezoek komen bij Joolz en ontdekte mijn eigen provincie tijdens een blogweekend. Ik werkte met verschillende andere bloggers samen zoals Tamara en Cassandra voor ons Bad Moms winweekend en 12 days of Christmas. Met Karen richtte ik mij op een actie om adoptie positiever te belichten.

Het afgelopen jaar heb ik over verschillende dingen geschreven. Als mamablogger is het logisch dat ik over opvoeding, zwangerschap, babyspullen en andere kindgerelateerde zaken schrijf. Mijn kinderen worden groter, maar trends, nieuwe inzichten en allerlei ontwikkelingen komen en gaan. Ook vind ik het leuk om over maatschappelijke aangelegenheden te schrijven en beauty als het mij uitkomt. Deze brede afspiegeling zie je ook terug in de 10 blogs die dit haar het best gelezen zijn

Welke blogs uit 2016 vond ik zelf het leukst om te schrijven?

Bovenstaande blogs werden graag en veel door jullie gelezen. Maar de blogs die ik zelf graag schreef, zijn ook meteen de blogs die je een beetje een inkijkje geeft in mijn karakter. Verknipt, aldus sommigen. Weer een ander voelt zich op zijn teentjes getrapt. Maar gelukkig zijn er ook genoeg die er de spottende ondertoon in ontdekken. Want als ik iets geleerd heb is het dat je bloggen niet zo serieus moet nemen: Dus hierbij de pareltjes die – als je mijn gevoel voor humor deelt- een glimlach op je gezicht toveren.

Wat was jouw favoriete blog van het afgelopen jaar? En wat waren jouw hoogtepunten van 2016 ?

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram, Facebook of YouTube?

foto via Shutterstock

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Volg mij op Instagram!