Babyspullen

De Hangloose Baby

8 juli 2016
Hangloose Baby-hangmat-GoodGirlsCompany

Weer zo’n leuk product voor de allerkleinsten; de Hangloose Baby. Op Facebook zie ik regelmatig foto’s voorbij komen van creatieve moeders die een hangmat van hun draagdoek maken. Maar niet alle moeders zijn zo creatief. En ook niet alle moeders hebben een draagdoek. Ikzelf bijvoorbeeld had gewoon een mai tei. Maar door mijn Leander hangwieg ervaringen, weet ik wel dat het zwevend los hangen positieve effecten heeft op de baby. Daarom is de Hangloose Baby een leuk product

Hangloose Baby-GoodGirlsCompany

Je baarmoeder hangt aan 4 banden. Dat wist je waarschijnlijk niet, totdat je zwanger bent. Veel zwangere vrouwen ervaren bandenpijn. En naarmate je baby zwaarder wordt, kan deze pijn heftiger worden. Totdat je baby geboren wordt, zweeft ze eigenlijk los in de ruimte. Wordt ze door jouw bewegingen heen en weer geschommeld. Maar na de geboorte is dat allemaal over. Alles staat stevig op de grond.

De Hangloose Baby

De Hangloose Baby is een origami-hangmat voor baby’s. Het biedt veel steun optimaal ligcomfort. Dankzij de originele vormgeving geeft de Hangloose Baby je kindje veel comfort. De speciale stiklijnen zijn geïnspireerd op de Japanse papiervouwkunst origami. Hierdoor kan de bovenlaag op verschillende manieren worden omgevouwen voor extra steun. Hangloose Baby is als hangmat zwevend in de box te gebruiken. En geschikt voor baby’s van nul tot vier maanden. Eigenlijk totdat je kindje zelfstandig kan draaien en oprichten.

De Hangloose Baby is stoer, modern en stijlvol. En gemaakt van verschillende materialen. De bovenlaag is gemaakt van natuurlijk katoen met een zachte vulling. De onderlaag is van stevig canvas en kan in de hoeken van de babybox worden opgespannen. Zo ligt je baby op een zachte bovenlaag en zorgt de stevige onderlaag voor een veilige lighouding.

Hangloose Origami hangmat-GoodGirlsCompany

De Hangloose Baby kan jaren mee

De maat van het kleed is 80 bij 100 centimeter. De hangmatfunctie is al te gebruiken bij boxen met een binnenmaat vanaf 72 bij 86 centimeter. De bovenlaag van de hangmat heeft altijd een bijzondere unikleur, de onderzijde heeft altijd een frisse kleur met een illustratief patroon. Na de hangmatfase kan Hangloose als box- of speelkleed binnen of buiten nog jaren mee.

Je koopt hem hier

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat affiliate links

  • Reply
    Mijnkindkandewasdoen.nl
    8 juli 2016 at 07:17

    Wat liggen die baby’s er heerlijk bij zo! Geweldig

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]