Lifestyle

De eerste bezorgservice voor baby en peuter

16 maart 2017
Bezorgservice-voor-baby-en-peuter-GoodGirlsCompany

Yes, lieve moeders dit was wat we nodig hebben. Een bezorgservice voor baby en peuter. Kan jij gewoon zonder schuldgevoel je Chinees, pizzaatje of  Sushi weg happen, krijgt je kindje toch het beste van Moeder Natuur. Win win.

Meestal kook ik met veel plezier ons avondeten. Maar wanneer ik wordt overvallen door een algemeen ‘Blegh ik heb er vandaag echt geen zin in’ is dat meestal ’s avonds. Lang leve de bezorgservice waar je via website, telefoon of app bestellen kan. Beetje jammer dat het vaak niet zo gezond voor baby- of dreumes is. Gelukkig bestaat er SPRUIT. De eerste bezorgservice voor baby en peuter.

Voor je kindje is alleen het beste goed genoeg. Zeker wanneer het om eten gaat, is het een kwestie van jong geleerd is oud gedaan. Hoe eerder kinderen gezonde eetpatronen aanleren, hoe beter. Maar je hebt niet altijd even veel tijd om te kijken. Of misschien heb je wel gewoon geen zin. Omdat je kinderen bij al het gezonde voedsel klagen en het een ondankbare taak is om die kieskeurige monden te voeden. Geen nood, je hoeft echt niet direct naar potjes te grijpen. SPRUIT bezorgt door heel Nederland de allerlekkerste en de meest verse baby- en peutermaaltijden aan huis.

SPRUIT-Bezorgservice-voor-baby-peuter-GoodGirlsCompany

Eten voor baby’s en peuters

Ouders zijn zich steeds meer bewust van het belang van vers, gezond en gebalanceerd eten voor hun kinderen. Maar ze hebben niet altijd , voldoende tijd om een voedzame en gezonde maaltijd te bereiden. Ook het gebrek aan kennis en inspiratie over voeding van hun opgroeiende kind een belangrijke rol. Daardoor kiezen ouders kiezen regelmatig voor verkeerde voeding voor hun kinderen. Maar baby’s en peuters hebben behoefte aan specifieke voedingsstoffen. Bovendien worden hun smaak- en eetgewoonten ontwikkeld in de eerste 1000 dagen na de geboorte.

eet-SPRUIT-Bezorgservice-voor-baby-peuter-GoodGirlsCompany

SPRUIT maaltijden

De maaltijden van SPRUIT zijn vers en samengesteld uit, (voor zover mogelijk)biologische seizoensproducten. En ze bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Het maandelijks wisselende menu van 9, 14 of 18 maaltijden is gericht op smaakontwikkeling. Daardoor beschikt het over de juiste voedingsstoffen voor elk van de volgende leeftijdscategorieën: 4-8 maanden, 8-12 maanden en vanaf 12 maanden. Direct na de bereiding worden de maaltijden diepgevroren. Dit gebeurt uiteraard zonder dat er gebruik wordt gemaakt van conserveringsmiddelen. Zo is er maximaal vitaminebehoud en blijven smaken en voedingswaarden op het állerhoogste niveau. Letterlijk verser dan vers dus.

De-eerste-bezorgservice-voor-baby-en-peuter-GoodGirlsCompany

De eerste bezorgservice voor baby en peuter

Het klinkt natuurlijk heel decadent om gebruik te maken ven een bezorgservice voor baby en peuter. Maar het heeft ook voordelen. Je kindje krijgt niet alleen gegarandeerd de gezondste hapjes binnen; jij houdt ook nog eens volop tijd over. Deze kan je dan weer op een andere manier aan je gezin besteden. En op de lange termijn eet je kindje later moeiteloos mee met de rest van het gezin. Het concept is bedacht en ontwikkeld in Amsterdam door Douwe Tinga, Iris Meijlink en Thera van Heuveln en is het resultaat van ‘mommy’s desire’ voor het allerbeste voor jouw kind.

Het idee ontstond vanuit de gedachte dat er toch meer ouders moeten zijn die dagelijks vers willen koken voor hun kind, maar daar geen tijd en inspiratie voor hebben. Vanaf april 2017 levert SPRUIT maandelijks baby- en peutermaaltijden door heel Nederland. Een soort maaltijdbox voor de jongsten dus. Je kan ervoor kiezen om SPRUIT eenmalig te bestellen of je gaat voor maandelijks gemak. SPRUIT flexibel en je kunt je levering altijd pauzeren of stop zetten. En wil je nieuwbakken moeders alvast ontzorgen? Geef ze dan SPRUIT cadeau als een kraamcadeau.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

Baby via Shutterstock

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]