Baby's en kinderen Lifestyle Spelen

De Club van Sinterklaas

27 oktober 2014

Zingt jouw kind ook al vol enthousiasme “Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan?” Kan je dochter haast niet meer wachten totdat ze voor de eerste keer haar schoen mag zetten? Nog even en dan is de Goedheiligman weer in het land. De dikke speelgoedgidsen zijn al op de deurmat gevallen en ook mijn dochters hebben al weer vol enthousiasme aangekruist wat ze dit jaar moeten hebben. Wie dit jaar op zoek is naar een persoonlijke cadeau, moet even op de website Sint.tv van de Club van Sinterklaas kijken.


Telekids en de Club van Sinterklaas lanceerden een speciale website: Sint.tv. Op Sint.tv kunnen ouders een persoonlijke boodschap van de Club van Sinterklaas voor hun kind(eren) maken. Door de informatie die informatie die je als ouders opgeeft, lijkt het net of Sinterklaas en de Pieten alles van je kind weten. Kun je de verbazing op hun gezichten voorstellen wanneer Sint het heeft over hun huisdier of broertjes en zusjes?

“Stel je dochters verbaasde gezicht eens voor als Sint het heeft over haar bobby of huisdier?”

Hoe werkt sint.tv?
Het maken van een persoonlijke videoboodschap op Sint.tv is makkelijker dan je in eerste instantie denkt. Hieronder lees je hoe het werkt.
Op de website kan je kiezen tussen een mini of premium video. De minivideo kost nog geen 4 euro en is geschikt voor 1 kind. Voor de Premium video betaal je 13,95 euro en  Vervolgens geef je wat informatie over je kind(eren). Denk daarbij aan hun naam, leeftijd, hobby’s, wat je kind wel of niet lekker vindt en de aanwezigheid van eventuele huisdieren. Als laatste kan je kiezen tussen twee verschillende eindes. Of de Sint verklapt waar hij het cadeau verstopt heeft of de Goedheiligman groet je kind.

Is je video van Sint.tv helemaal klaar? Dan download je hem via de app of je bestelt de DVD. Betalen doe je via Ideal, PayPal of Mastercard.Sinterklaas_cadeau_persoonlijke kadootjes voor Sinterklaas_origineel Sinterklaascadeau_ De Club van Sinterklaas_Telekids

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!