Films & Series

De beste herfstfilms van 2023 voor een cozy movie night

25 oktober 2023
beste-herfstfilms-van-2023-themillennialmom

Buiten is het koud en donker. Dus pak een kopje thee en je favoriete, warme deken. Kruip op de bank en geniet van een cozy movie night met de beste herfstfilms van 2023.
Okay, ik zal er eerlijk over zijn: kerstfilms zijn natuurlijk de beste feel good maatregel tegen een winterdipje. Maar om nu al te beginnen met mierzoete, voorspelbare Halmark achtige kerstclichés is toch een beetje teveel van het goede. De herfst heeft namelijk ook zijn charme. En als het buiten nat en koud is, maak je het binnen gezellig met geurkaarzen, warme dekens en andere lekkere herfstsnacks. Tijd voor een feelgood movie night met de beste herfstfilms van 2023

De beste herfstfilms van 2023

The Fantastic Mr. Fox

Ja, ik ben een sucker voor animatiefilms. Vooral als ik ze gezelig samen met mijn kinderen kan kijken. De Fantastic Mr. Fox komt uit de creatieve koker van filmmaker Wes Anderson

The school of Good and Evil

Yep jullie kennen mij: als fantasyfan kan het niet anders dan dat ik ook een fantasiefilm op het lijstje zet. The school of Good and evil is niet alleen een oogstrelend meesterwerkje, het verhaal over moed en jezelf zijn zal menig lezer aanspreken. Zoals het hedendaagse films betreft, is er qua cast genoeg diversiteit. Met mooie rollen voor Kerry Washington, Laurence Fishburn en Charlize Theron.

Mona Lisa Smile

Als je dan toch deze herfst een film moet kijken, laat het dan Mona Lisa smile zijn. Deze film heeft sterrencast die bestaat uit Julia Stiles, Kirsten Dunst en Julia Roberts. Het verhaal vindt plaats op een college speciaal voor vrouwen waar de vrijgevochten tekenlerares haar studenten kunst bijbrengt.

Love at first sight

Stel dat je de liefde van je leven in het vliegtuig ontmoet en daarna kwijtraakt. Dan zou je dus toch ook alles uit de kast halen om hem weer terug te vinden? En dat is dan ook precies wat de hoofdrolspeelster in deze film doet. Heerlijk vind ik het om naar andere mensen te kijken die allerlei actie uithalen terwijl ik er niet aan moet denken en het veilig vanonder mijn dekentje gadesla.

The Age of Adaline

Een van mijn favoriete feelgood films. Sowieso hoef je je niet te vervelen met een sterrencast als Blake Lively en Michiel Huisman. Maar het verhaal is intrigerend, zet je een tot nadenken en voelt als een modern sprookje voor deze herfst.

Colors of love

In deze film verhuist een bibliothecaresse terug naar haar thuisstad. En zoals we weten uit kerstfilms is dat altijd het moment waarop ze tegen de liefde van hun leven aanlopen. In dit geval een projectontwikkelaar. Oh, en op de achtergrond alle voorspelbare feelgood drama vecht ze met haar broer voor het behoud van de boerderij.

Love is in the air

Dit is een lekker feel good verstand op nul film. De vrijgevochten Dana is gewend om alles zelf te doen en op haar manier. Ze vecht hard om het familiebedrijf te behouden. Maar als ze verliefd wordt op de man die erop is uitgestuurd om het familiebedrijf te sluiten, zal ze belangrijke keuzes moeten maken. Yep, voorspelbaar maar wel met een happy ending en dat is soms alles wat ik wil.

Falling inn Love

Voordat Adam Demos de hoofdrol stal in sex life leerden we hem kennen in deze cheesy rom com. Wat kan ik zeggen? Een leuke film voor de hopeloze romanticus onder ons die cuffing season uitziet met een dekentje en haar eigen fantasieën.

Sweet Magnolia’s

Ik weet het: officieel is Sweet Magnolia’s geen film. En toch weerhoudt me dat er niet van om hem aan dit rijtje toe te voegen en je aan te moedigen om deze serie deze herfst van onder je dekentje te bingewatchen.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

beste beauty Adventskalenders van 2019

Reviewer: Themillennialmom.nl
Review Date 2019-10-26
Reviewed Item mooiste beauty adventskalenders van 2019

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]