Interieur Lifestyle

10 x gouden Ikea hacks

11 maart 2017
Gouden-Ikea-hacks-Malm-hacks-GoodGirlsCompany

Als je goud met de juiste kleuren combineert, ontstaat er een heel stijlvol interieur. Ik verzamelde 10 gouden Ikea hacks voor je om verliefd op te worden en mee aan de slag te gaan.

 Vroeger was goud een kleur van overdaad. Het was, schreeuwerig, protserig en deed je denken aan de overdadige rococo en renaissance paleizen die je her en der in het buitenland aantreft. Maar goud kan ook heel stijlvol zijn. Ik vind het mooi dat naast Scandinavische minimalisme ook de warme kleuren van metalen omarmt worden. Rose, goud en brons zijn prachtige kleuren die met de juiste accessoire een interieur net dat beetje extra geven. En waar kun je dan beter beginnen dan bij de welbekende Ikea meubels. Iedereen heeft ze. En dat is wat ook een beetje saai begint te worden. Maar met wat verfspray, verf en folie geef je er je eigen draai aan.

10 x gouden Ikea hacks

Ikea-Kallax-goud-GoodGirlsCompany

bron

De Ikea Kallax. Wat kan ik daar over zeggen? Dit multifunctionele meubelstuk bouw je gemakkelijk om tot poppenhuis. Maar hij is ook heel geschikt om van wat goud te voorzien. De basis is heel eenvoudig. Wit zonder al te veel poespas. Maar door de tussenschotten goud te spuiten en dit ook terug te laten komen op de buitenkant is het een prachtig pronkstukje geworden.

Gouden-Ikea-kastje-GoodGirlsCompany

bron

Onze lijst met gouden Ikea hacks bevat heel wet kastjes. Maar het ene kastje is de andere niet. Officieel is dit de Ikea Rast. Een goedkoop grenenhouten kastje van nog geen € 24,95.  Maar met wat witte verf, nieuwe handgrepen en spray paint ziet heeft dit kastje echt een upgrade ondergaan.

lamp goud

bron

Op het kastje moet natuurlijk ook een mooie bijpassende lamp komen te staan. Met wat tape en spray paint maak je zelf deze mooie gouden lamp.

Een paar simpele planken worden met een beetje spray paint geweldig. Heel verfijnd en leuk om je servies op te zetten.

gouden-ikea-hacks-GoodGirlsCompany

bron

Goud kan natuurlijk ook gewoon heel subtiel zijn. De poten en de rest van het frame van dit witte bureau zijn bewerkt met wat goud spray verf. Deze Ikea hack is perfect voor iemand die goud op een subtiele manier in haar interieur wil verwerken. Het resultaat past in elke kamer.

Nog meer Gouden Ikea hacks

gouden-kas-GoodGirlsCompany

bron

Ik. Heb. Deze. Kas. Nodig. Ook al weet ik 100% zeker dat dreumes hem van de tafel trekt en het binnen de kortste keren in duizend scherven op de grond licht. Kijk dan! Hij is gewoon te schattig.

Opnieuw een make over van het welbekende Ikea Malm kastje. De met goud bespoten O’verlays geven dit kastje een Griekse touch. Eigenlijk ben ik nooit zo’n fan van zoveel overdaad, maar door de rest van het interieur subtiel te houden, zou deze gouden Ikea hack ook voor jou kunnen werken.

Mooi goud is niet lelijk. Dat bewijst deze stijlvolle lamp. Houd de rest rustig en de lamp is een echte eye-catchter.

Ik blijf bij de Ikea Malm. Is het niet prachtig wat je met een beetje goudfolie doen kan? De tussenschotjes zijn beplakt. Heel subtiel, maar kijk een snaar het effect. Dat is wat telt. Het geeft een instant vintage touch aan dit meubelstuk van Ikea en maakt het meteen heel erg eigen.

gouden-Ikea-kast-GoodGirlsCompany

bron

Pastelkleuren gecombineerd met goud zijn de ideale combinatie. Het geeft dit interieur een zachte vrouwelijke touch. Ik houd er wel van.

Liefs Josan

En waar pak jij binnenkort de gouden spray paint voor?

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger
 • ✨Jongensmama✨Voordat Novan er was zag ik dat dus echt niet gebeuren. Had ik er geen gevoel bij en om eerlijk te zijn was het gewoon niet mijn ding. Maar nu hij er is ben ik alleen maar verliefd 😍 Vind ik die stoere kleertjes te schattig en is het een sport om de luier te verwisselen zonder nat geplast te worden 😂😅. .
.
.
#geboortenieuws #baby #babyboy💙 #babyboy #nofilterneeded #blessed #newborn #mamablogger #mommylife #momblogger

Dit zijn wij!