Mama video en vlogs

10 datingtips voor alleenstaande moeders

26 mei 2022

Daten als alleenstaande moeder kan een uitdaging zijn. In deze video geef ik je 10 datingtips voor als je als single mommy op zoek bent naar de liefde. Omdat ik zelf een alleenstaande moeder ben, vertel ik je ook over mijn eigen ervaringen.

Video 10 datingtips voor alleenstaande moeders

In deze video vertel ik je over do’s en don’ts bij het vinden van een nieuwe vriend. Over wat ik rode vlaggen vind in een beginnende relatie. En geef ik je ook dating advies om je kansen op de dating markt te verhogen. Maar bovenal wil ik je meegeven dat daten leuk is. Dat het einde van een relatie een nieuw begin is. Een goed moment om jezelf te leren kennen. Zelf ben ik ook een alleenstaande moeder, dus ik weet precies wat je meemaakt. Hoe het is om datings apps als Tinder, Happn en Bumble te gebruiken. Vandaag ga ik je helpen met mijn datingtips voor alleenstaande moeders.

Tip 1: ben je er klaar voor?

Mijn eerste tip is: Kijk eens kritisch of je er klaar voor bent om weer aan het daten te slaan. Date je omdat je er klaar voor bent, of date je omdat je eenzaam bent en een opvulling zoekt voor de eenzaamheid?

Tip 2: Je bent meer dan een alleenstaande moeder

Daarnaast is het belangrijk om als alleenstaande moeder niet al teveel te focussen op dat je een moeder bent. Alleenstaande vaders doen dat ook niet. Je bent vrouw of je bent single. Natuurlijk, als je kinderen hebt, werkt daten net even anders dan voor vrouwen die nog geen kind hebben. Maar ontleen je identiteit en alles wat je nog meer bent niet alleen aan het moederschap.

Tip 3: Gebruik een notitieboekje

En als laatste tip wil ik je meegeven om in een notitieboekje aantekeningen te maken van je dates. Liefde maakt blind. Door dingen zoals wat je in je date aantrekt, groene vlaggen en rode vlaggen op te schrijven voordat je verblind wordt door gevoelens, vergeet je ze niet.

In mijn video bespreek ik nog 7 andere handige tips die je helpen bij het vinden van een nieuwe liefde. En geniet van deze zoektocht in de liefde. Ook als het even duurt voordat je je soulmate gevonden hebt. Leer mannen kennen, wordt vrienden, vergroot je wereld en geniet van de spanning, vlinders en om even niet ‘de moeder van’ te zijn.

Liefs Josan Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]