Baby's en kinderen Persoonlijk

Dank je wel Pluto Tees!

29 september 2010
 Afgelopen juni schreef ik deze blogpost over Pluto Tees. Eigenaresse Ellen vond dit zo leuk dat ze mij 2 geweldige T-shirts op stuurde.
GoodGirlsCompany_Pluto Tees_ I love pink_Tee

De I love pink T-shirt voor Miss G. (hoe kan het ook anders) en het Goo Goo T-shirt voor Miss B. (daar krijg ik zulke leuke reacties op!). Ik beloofde Ellen dat ik haar een leuke foto zou opsturen. Een probleempje: sinds augustus is het hier dus herfstweer in Nederland. Toen vorige week dan eindelijk de zon zich liet zien, nam ik de benen naar Park Sonsbeek en Kasteel Zijpendaal. Daar schoot ik deze fantastische foto’s van mijn  dochters Miss G. en Miss B.

GoodGirlsCompany_Goo Goo Tee_Pluto Tees_Arnhem_GoodGirlsCompany

Pluto Tees_gave T-shirts voor meiden_GoodGirlsCompany_Goo Goo Tee_Pluto Tees_Ga Ga_cute

Heb jij nu ook zoiets van “Hebbe, hebbe, hebbe?” Kijk dan even op
PlutoKids (de Etsy shop van Pluto Tees)

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!