Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken Meisjeskleding

Damselfly feestkleding

11 december 2012

Nu het eind van het jaar weer nadert zijn veel moeders op zoek naar mooie feestjurken voor hun prinsesjes. De Feestdagen zijn een periode waarin we ons vaak van onze beste kant laten zien. Ben je op zoek naar een mooie feestjurk voor je dochter? Eentje die niet meteen al haar klasgenoten ok hebben? Maak dan kennis met Damselfly feestkleding. Damselfly is een prachtig Engels kinderkledingmerk dat jurken maakt voor meisjes in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Damselfly onderscheidt zich van andere kledingmerken door uitsluitend te werken met luxe stoffen en in kleine oplages.

Feestjurken voor speciale gelegenheden

Damselfly maakt prachtige jurken voor meisjes die een groot avontuur gaan beleven.Of dit nu een verjaardag, kerstfeest of familiereünie is met een jurk van Damselfly is je dochter altijd op haar best gekleed voor de situatie.

Inspiratie haalt Damselfly uit kledingontwerpen van de negentiende eeuw. Ook de stoffen die het gebruikt zijn niet alledaags. Zijde is bij Damselfly echt zijde. Net zoals tule en chiffon. Geen nylon of andere goedkopere materialen om dat luxe gevoel te vervangen. Daarnaast ziet Damselfly erop toe dat bij de productie van hun kinderkleding de natuur gerespecteerd wordt en er geen mensen uitgebuit worden.
Kortom: Damselfly  is een merk waar je dochter met een gerust hart in rondloopt.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!