Food

Winactie 3x Cool Bear limonadepakket

29 november 2016
cool-bear-limonadepakketen-goodgirlscompany

Nu het kouder wordt, is het best een uitdaging om mijn kinderen voldoende te laten drinken. Vandaag maak je kans een Cool Bear limonadepakket te winnen. Dus als jij limonade zonder suiker net zo belangrijk vind en graag eens kennis wil, maken moet je zeker mee doen!

Sinds mijn review over Cool Bear, zijn er al weer heel wat bekers limonade doorheen gegaan. Door dreumes, Miss B en ook door mij. Ik voeg vooral de Cool Bear shots toe aan mijn dopper. En ik ben nog steeds erg tevreden. Op de Margriet Winter Fair had ik de mogelijkheid om ook andere smaken te proberen. Lekker! Die gaan er binnenkort ook komen.

cool-bear-limonade-goodgirlscompany

Wat maakt Cool Bear anders?

Dat er onnodig veel toegevoegde suiker aan limonade en andere kinderdrankje wordt toegevoegd, zijn veel ouders zich wel bewust van. Maar wat kan je kind drinken als het geen water lust? Dat is vaak het beginpunt van veel ouders. In hun zoektocht komen ze bij verschillende suikervrije limonades. Maar het probleem is vaak dat daar aspartaam aan toegevoegd is als vervanger van suiker. Wanneer ze wel stevia bevatten is dat vaak een mengsel van stevia nog veel meer andere hulpstoffen.

De producten van Cool Bear zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Dus echt fruitsap zonder kunstmatige toevoegingen. Cool Bear siroop is geschikt om mee te bakken als koken. Gooi het door een deeg als vervanging van suiker. Maak er je eigen stroop van. Het kan allemaal. Daarnaast is de stevia voor 97% puur. Tot op heden is er geen enkel andere kinderdrankje dat zo’n zuivere vervanger van suiker bevat. En die vruchtensuikers? Nou laat stevia nu net hetgeen zijn dat die suikers neutraliseert. Bovendien werkt het antibacterieel. Over tandbederf door deze limonade hoef je je dus echt geen zorgen te maken.

review-cool-bear-limonade-goodgirlscompany-1

Win een Cool Bear limonadepakket

Nu kan ik mij voorstellen dat je ook heel nieuwsgierig bent naar de limonade van Cool Bear. Mijn review is leuk, maar mocht je serieus nadenken over een goed alternatief voor je vertrouwde kinderdrankje dan is het mooi als je het ook zelf ervaren kan. Bof jij even! Ik mag maar liefst 3 keer een Cool Bear limonadepakket weggeven. Dit pakket bevat onder andere:

 • 1 fles siroop
 • 1 fruit drops
 • drinkpakjes
 • kleurplaat en
 • tattoos

Voorwaarden

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook.
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres).
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.

Mag altijd, maar niet verplicht: volg mij op Instagram (Ik wil dit jaar 1000 volgers halen. Nog 75 te gaan. Wat heb jij daar aan? Nou, hoe meer volgers ik heb, hoe makkelijker het voor mij is om vaker dit soort leuke acties te organiseren. En dat vind je vast niet erg.

Extra kans maken?

 • Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #GoodGirlsCompany

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met dinsdag 6 december. De winnaar krijgt woensdag 8 december via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is een samenwerking.

 • Reply
  Albertine van Veldhuizen
  18 december 2016 at 09:22

  Bijna een nieuw jaar…..behalve goede voornemens voor mezelf, dit jaar ook maar wat goede voornemens doen voor de kinderen….minder suiker lijkt me een goed plan!

 • Reply
  Kristel Gubbels-Daemen
  6 december 2016 at 09:50

  Ik ben inderdaad geschrokken hoeveel suikers er in pakjes drinken zit voor kinderen. Wat fijn om te weten dat er een merk bestaat wat hier rekening mee houdt. Lijkt me erg fijn om uit te proberen bij mijn dochter Noor. Ik vind het belangrijk om hier als ouder rekening mee te houden.

 • Reply
  Jolein koolske
  2 december 2016 at 05:58

  Lijkt me een heerlijk pakket voor mijn knappe dochters ! Ik zou graag over willen stappen naar suikervrije limonade dus dit zou een mooie kans zijn om uit te proberen wat ze van deze vinden ?

 • Reply
  Stina
  2 december 2016 at 00:30

  Met 3 eigen kinderen en 6 gastkinderen (ben gastouder) en natuurlijk bergen vriendjes die mee komen zou dit coolbear prijzen pakket ideaal zijn

 • Reply
  Fam Andel
  1 december 2016 at 23:57

  Mmm lekker.. Wat een geweldige actie!! Ik doe heel graag mee voor mijn zoontjes en hun vriendjes. Die zo genieten van deze ranja!! 🙂

 • Reply
  Lieke van Veen
  1 december 2016 at 23:47

  Ik wil graag gezonder gaan leven en daar hoort minder suiker bij, dus deze suikervrije limonade zou ik graag eens proberen.

  Ik volg je ook op facebook (lieke van veen) en ik doe graag mee met deze winactie.
  Waar is deze limonade trouwens te koop?

  • Reply
   Josan
   7 december 2016 at 15:41

   Ze schijnen te koop te zijn bij de Albert Heijn. Afhankelijk van je vestiging. Deze week zijn ze bovendien in de bonusaanbieding… (tip)

 • Reply
  Manon
  1 december 2016 at 22:19

  Ja ik doe heel graag mee. Mijn dochter drinkt slecht en toch wil ik haar gezond drinken blijven aanbieden. Ik hoop dat ik deze prijs mag winnen.

 • Reply
  Roos W
  1 december 2016 at 17:45

  Ik doe mee! Lekker spul ook!

 • Reply
  Cool Bear
  1 december 2016 at 15:15

  Super leuk geschreven Josan, bedankt <3 Bere-knuffel CB

 • Reply
  engelina graepler
  30 november 2016 at 11:49

  Wat handig zeg ! Uiteraard wil ik dit graag proberen . Zelf eet en drink ik nagenoeg suikervrij maar wel allergisch voor zoetstoffen. Dit zou wel eens een uit komst kunnen zijn. Ik ga zeker op zoek in de winkels hier naar.

  • Reply
   Josan
   7 december 2016 at 15:40

   Ze schijnen te koop te zijn bij Albert Heijn en deze week in de bonus aanbieding…ik moet zelf ook weer op zoek 🙂

 • Reply
  Elle Iram
  29 november 2016 at 22:51

  Leuke blog. Vandaag met mijn dochter naar het consultatiebureau geweest en daar hing een poster hoeveel suiker er in pakjes drinken zit. Dus ik wilde al op zoek naar een betere oplossing.
  Ik waag dus graag een kans op dit leuke pakket.

 • Reply
  Agnes vd Geest
  29 november 2016 at 22:22

  Ik doe graag mee, wil graag bewuster bezig zijn met de gezondheid en kids hierin graag opvoeden met zo min mogelijk suikers.. reden genoeg om dit pakket graag tegemoet te zien!

 • Reply
  Trudy
  29 november 2016 at 22:15

  Met 4 kids thuis vliegt de limo er door heen. Deze ken ik nog niet maar dit klinkt wel goed, minder suikers zijn zo ie zo beter! Ik doe graag mee!

 • Reply
  Gerlinde
  29 november 2016 at 22:13

  Ik doe mee voor mijn gezin

 • Reply
  Jess
  29 november 2016 at 22:11

  Ik doe mee voor mezelf en heeeel misschien mag Ellie proeven , hihi, Super benieuwd naar de smaak!

 • Reply
  Marian
  29 november 2016 at 21:26

  Dit lijkt me wel wat! Ben er erg benieuwd naar en vooral wat de kinderen er van vinden. Ze drinken nu water, thee en diksap want ik wil niet dat ze teveel aan suikers binnen krijgen.

 • Reply
  marjo van leeuwen
  29 november 2016 at 20:09

  ben benieuwd wat mijn kinderen hiervan vinden, ben bewuster bezig met voeding en zeker ook suikers, du sdit is erg fijn!
  MISS G Happy B-day, hopelijk heb je een leuke 10de verjaardag gehad!

 • Reply
  Susanne
  29 november 2016 at 19:12

  Hi leuke en goede actie ik doe graag mee voor m’n dochter!

 • Reply
  Lieke Puts
  29 november 2016 at 19:10

  Graag voor mijn meisje met allergieën.
  Facebook Lieke Puts

 • Reply
  ilsiee prins
  29 november 2016 at 18:26

  Jammmmmie.. Al veel gehoord over de producten, heel erg maar zelf nog nooit gekocht maar we zijn zeker benieuwd!
  Leuk en lekker voor de kids,. En natuurlijk een like op facebook! (allang haha)
  Groetje Ilsiee

 • Reply
  Claudia Diependaal
  29 november 2016 at 17:18

  Ik heb het nog niet gekocht of geprobeerd. Ik die graag mee.

 • Reply
  Sharon de Ridder
  29 november 2016 at 17:17

  Wat een leuke actie, Josan! Mijn meisjes drinken liever sap dan water, dit zou een goed alternatief kunnen zijn 🙂

 • Reply
  Anna
  29 november 2016 at 17:03

  Ik doe graag mee
  Facebook: An Na

 • Reply
  MarianZ w
  29 november 2016 at 16:50

  Gedeeld op twitter, ik loot graag mee. Minder suiker! Yeeh ik hoop dat het ook nog een sheel lekker smaakt, dan zijn wij om

 • Reply
  Dynah
  29 november 2016 at 16:42

  Ik doe graag mee! Dochter van 2 drinkt hier af en toe nog diksap, zou het leuk vinden om weer een keer iets nieuws te proberen. Zeker als het geen suiker bevat!
  Ook wil ik je van harte feliciteren met Miss G!

 • Reply
  P. Bouthisma
  29 november 2016 at 16:40

  Gefeliciteerd Miss G. 🙂

  De limonade zouden we graag willen proberen, aangezien wij suikervrij belangrijk vinden.
  De kinderen (en wij zelf) krijgen op een dag al genoeg (= te veel) suiker/koolhydraten binnen.

 • Reply
  Swenne
  29 november 2016 at 16:34

  Mijn peuter drinkt nu naast water, thee en melk vooral diksap. Ik zou de Coolbear limonade graag eens proberen of dat een goede en lekkere vervanger is voor de diksap. En ik wil miss G ook van harte feliciteren! (of staat dit er nog van de winactie van gisteren?)

  • Reply
   Josan
   29 november 2016 at 16:40

   Hahaha ja dat stond er nog in van gisteren. Hahaha dank je wel! Mijn dreumes drinkt het nu ook naast thee.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]