Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken

Communie 2018 | 6 shops voor mooie communiekleding

15 januari 2018
Mooiste communiekleding-meisjes-GoodGirlsCompany

De Eerste communie van je kind is een bijzonder moment. Ik verzamelde 5 adresjes voor mooie communiekleding zodat je kind communie 2018 kan stralen.

Als kind was ik jaloers wanneer mijn buurmeisjes en -jongens hun eerste communie deden. Allereerst op de prachtigste communiejurkjes die mijn buurmeisjes droegen. Beeldschoon! Maar ook op de grote cadeaus die ze kregen. Daar kon Sinterklaas niet tegenop.

De eerste Communie

Toen ik jong was, zag ik natuurlijk vooral wat ik wilde zien; mooie kleding en veel speelgoed. Maar ik miste de diepe boodschap. Dat veel kinderen nadat ze de jaren van verstand bereikt hadden, via catechese een gedegen voorbereiding kregen. Ook nu nog is het doen van de Eerste Heilige Communie een bijzonder moment. Voor ouders is het ook bijzonder als jouw kind voor het eerst mee mag doen aan de eucharistie en de Heilige mis. De eerste communie maakt onderdeel uit van initiatiesacramenten (doopsel, eucharistie en vormsel)

Communiekleedjes-Communie 2018-GoodGirlsCompany

Dollcake

Toen ik voor de tweede keer in het huwelijksbootje stapte, moesten mijn oudste dochters er natuurlijk ook prachtig uitzin. Ik had ze op voorhand als een jurk van Dollcake beloofd. Hun prinsessenjurken zijn geschikt voor communie, doop of bruiloft. En ik hield mijn woord. Helaas werd het niet meer in Nederland verkocht dus liet ik uit Australië twee jurken komen. Binnen 14 dagen had ik ze thuis en mijn dochters zagen er adembenemend mooi uit op mijn bruiloft.

communiekleding-JBC-GoodGirlsCompany

JBC Communiekleding

Als je dochter in 2018 haar eerste communie, plechtige communie, vormsel of lentefeest doet, moet je even bij JBC kijken. Deze winkel van onze zuiderburen biedt een ruim assortiment met communiejurken, rokjes, T-shirts, topjes, vesten, cardigans en broeken. Groot voordeel: de communiekleding kan zeker nog na deze belangrijke dag gedragen worden. Dit jaar hebben ze een collectie met verschillende gouden accenten. Maar ook als je een bijpassend tasje, haarband of een juweeltje zoekt, kan je hier terecht.

Communie 2018 10 shops voor de mooiste communiekleding

Suits you well

Suits you well verkoopt communiekleding en jurkjes voor bruidsmeisjes voor een leuke prijs. Dat wil zeggen dat de feestkleding voor kinderen zelden boven de 50,- uit komt. Prettig want sommige aangelegenheden zijn duur zat. Vooral wanneer je meerdere kinderen moet kleden. Toen Miss G en B een aantal jaren geleden bruidsmeisje mochten zijn, kocht ik hier de jurken. Destijds hadden ze een snelle levering en goede service. De jurkjes hebben ze nu nog steeds.

Meisjesfeest

Ook met Meisjesfeest heb ik positieve ervaringen. Ik heb er a regelmatig voor Miss C een jurkje besteld. Voor de Communie hebben ze een speciale selectie met kleding van Happy Girls, Creamie, Bonnie Jean, Kate Mac/ Biscotti en Derhy Kids.

Communie 2018 -mooiste communiekleding

Kingdom boutique

Okay je houdt van groots, dramatisch en opvallend? Dan moet je voor een jurk van Kingdom Boutique kiezen. Deze webshop maakt handgemaakte jurken voor meisjes in de leeftijd van

Communiejurken 2018 -mooiste communiekleding

So Cute Fashion

So Cute Fashion is ook al weer jaren een begrip als het om handgemaakte feestjurkjes van eigen bodem gaat. Hun klassieke modellen met een tikje glamour en bling maken de jurken een musthave voor de it girl van morgen.
Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]