Kinderkamer

Colorique Chokhi Stamps

3 oktober 2015
Colorique Chokhi Stamps-GoodGirlsCompany-kinderkamer

Weet je nog hoe ik deze zomer berichtte over de collectie into the Woods? Dit najaar komt het fair trade lifestylemerk met een nieuwe lijn.  Colorique Chokhi Stamps, is een lijn die bestaat uit verschillende kinderaccessoires. Denk aan gekleurde prints, fijne stoffen en zoals de naam als zegt: postzegels. Deze briefzegels lopen als een rode draad door de collectie heen.

Colorique Chokhi stamps-kinderkamer-lifestyle

Colorique Chokhi Stamps biedt verschillende functionele kinderspullen.  Zoals dekbedovertrekken die je aan twee verschillende kanten kan gebruiken of een hand gebreid sprei. Mooi als accesoire voor over je bed en heerlijk warm als dekentje op de bank. Ook bevat de collectie handige wandhaakjes  en een kleedje van een uil. Zo houd je lekker warme voetjes en heb je een zacht vloerkleedje om op te spelen. Met de verschillende vrolijke lifestyle spulletjes tover je  elke kinderkamer om in een vrolijke plek. Bovendien is het een leuke aanvulling op de andere collecties van Colorique.

Colorique Chokhi Stamps
Colorique heeft in deze collectie gekozen voor twee aparte lijnen: stoer en zoet. Zo kunnen kinderen rekenen op veel groen- en grijstinten, in stoere dessins als camouflage en sterren. Sterren sieren ook de producten uit de andere lijn, samen met zoete hartjes in de kleur fuchsia zal deze lijn vooral meisjes enorm aanspreken.

Grijze uil-GoodGirlsCompany-Colorique

Dat is nog niet alles: op elk product prijkt een postzegel. Met een vogel, ster of bloem, bijvoorbeeld. Soms heel duidelijk, als print op een kussenhoes, maar er zijn ook badges van postzegels die de producten sieren. Een bijzonder detail dat kinderen overal kunnen ontdekken.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]