Christendom Spelen

Faith Sunday | kleurboek speciaal voor jongens

11 december 2022
Cadeau-artikelen-christelijk-kleurboek-voor-jongens-Themillennialmom

Een kleurboek speciaal voor jongens is, een doe- en kleurboek voor jongetjes. Voorzien met Bijbelteksten en andere positieve boodschappen. Bedoeld om onze jongens geestelijke toe te rusten terwijl ze aan de andere kant gewoon lekker creatief bezig zijn.

Novan is onmiskenbaar een jongetje. Auto’s, snelheid, slopen en wild zijn zaten er vanaf het begin af aan in. Tegelijkertijd heeft hij ook een hele gevoelige kant. Vindt hij dingen snel spannend en merk ik dat hij regelmatig de wereld wil ontdekken vanaf aan mijn hand, vanuit mijn armen of vanaf schoot. Niet voor niets kan hij er nog enorm van genieten om in de kinderwagen te zitten of in de drager op mijn rug.

kleurboek speciaal voor jongens-themillennialmom

Ook leuk om te lezen: Faith Sunday | Christelijke TikTokkers om te volgen

Hij heeft die behoefte die basisveiligheid nodig en ik geef hem die graag. Ik merk dat hem opvoeden soms een andere aanpak vraagt dan met zijn zussen. Daarom ben ik ook zo blij met een kleurboek speciaal voor jongens. Er staan tekeningen in die hij ook interessant vindt. Zoals auto’s en dieren.

Kleurboek speciaal voor jongens

christelijk-vakantieboek-doeboek-kleurboek-voor-jongens

Het kleurboek speciaal voor jongens is ontstaan uit het creatieve brein van Naomi Rustenberg. Bedenker van de LUNA famieplanner. Noami woont en werkt in Spanje. Ze schrijft blogs over hoe je een goede werk-privé-balans behoudt, gezinsleven, vrouw zijn en planning. En maakt daar inspirerende producten voor.

Christelijk-doeboek-voor-kinderen-themillennialmom

Christelijk-tekenboek-voor-kinderen-themillennialmom

In het kleurboek speciaal jongens staan tekeningen. Deze kun je inkleuren met stiften, potloden of eventueel zelfs waterverf. Het papier is stevig genoeg om de creativiteit van je kinderen op hun beloop te laten gaan. Naast een mooie tekening, staan er tegelijkertijd ook mooie betekenisvolle teksten. Hierdoor leren je zoontje spelenderwijs meer over Gods liefde. Waardoor dit kleurboek naast dat het leuk is, ook extra power geeft. Omdat de teksten geschreven zijn in grote letters, is het voor basisschoolkinderen die hebben leren lezen, ook goed zelf te lezen.

Review Kleurboek speciaal voor jongens

Christelijk-kleurboek-kinderen-themillennialmom

Samen met Novan test ik het kleurboek speciaal jongens testen. Hij is twee jaar en mag van mij met wasco krijtjes, stiften en potloden kleuren. Stiften hebben zijn voorkeur omdat de kleuren lekker intens zijn en het makkelijk over het papier glijdt. Hij is meteen enthousiast over duidelijke tekeningen. Honden, auto’s vliegtuigen hij vindt het prachtig. Zoals verwacht kiest hij meteen een tekening met een auto.

Kinderen-tekenen-themillennialmom

Wat ik leuk vindt aan het kleurboek is dat er van sommige kinderen duidelijk is dat ze kroes- of krulhaar hebben. Iets wat ik in de meeste kleurboeken niet zo snel zie. Daarnaast geven de bemoedigende verzen een extra dimensie. Hoewel Novan ze nog niet kan lezen, kan Chloe dat wel. En die leest ze aan haar broertje voor. Zo leren beide kinderen iets over Gods liefde en versterkt dit de band met elkaar.

Bestel het kleurboek hier.

zondagsschool-geloofsleven-christelijk opvoeden-kleurboek-jongens-Bijbel_themillennialmom

Ook leuk om te lezen:

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]