Beautiful mama Lifestyle

Catrice Doll’s collection

9 maart 2015
Catrice-Dolls-Collection-available-May-2015-limited-edition-Catrice-collection

Deze lente lanceren veel cosmetica merken nieuwe make-up lijnen. Vorige week besprak ik de MAC en Essence Cinderella collectie. Ook  stonden we even stil bij de prachtige MAC Bao Bao Wan collectie. Een make-up lijn die ideaal is voor mama’s met een donker tintje. In dit blog is het de beurt aan cosmetica merk Catrice. Vanaf eind maart t/m half mei 2015 viert Catrice de revival van de sixties met Limited Edition “Doll’s Collection” by Catrice. De collectie overtuigt met een must-have producten voor een expressieve oogmake-up zoals de Matt Dip Eyeliner, Glamour Doll Mascara en Doll Lashes. Matte texturen en zachte pastels, waaronder lavendel, lichtgroen en abrikoos geven een pop-arty look met een frisse touch.

Jetset glamour, zwart-wit contrasten en invloeden van op-art. De Catrice Doll’s collectie neemt je mee naar de jaren 60. Je weet wel de periode waarin vrouwen tenger waren en grote onschuldige poppenogen hadden aangezet met veel mascara. De jaren waarin fashion icoon Twiggy populair was. Met haar grote ogen, eyeliner en lange wimpers met veel mascara was ze hét idool van een hele generatie.

Niet alleen in de jaren ’60 beïnvloedde Twiggy het modebeeld. Ook nu nog inspireert haar onderscheidende uitstraling ontwerpers. In de lente/zomer collecties van 2015 zie je weer A-lijnen mini-jurkjes en grafische patronen. De jaren zestig zijn weer even terug – met Catrice. De verpakking van de Dolls Collection is lekker strak zwart wit. Een tikkeltje retro en tegelijkertijd heel modern.

Catrice Dolls Collection Matt Dipp Eyeliner-make iup-GoodGirlsCompany

Catrice Doll’s Collection Matt Dipp Eyeliner

Accent op de ogen

Bij de perfecte sixties look ligt het accent natuurlijk op de grote poppenogen. Deze collectie bevat een aantal items waarmee je deze iconische look in een handomdraai creëert. Zo is er de lang houdende Matt Dipp Eyeliner. Een extra brede eyeliner waarmee je gemakkelijk en snel een grote zwaluwstaart langs de bovenrand van je wimpers tekent. Creëer een nauwkeurig resultaat en een diep donkere, matte finish.

Prijs: ca. € 2,99

Catrice-Dolls-Collection-available-May-2015-limited-edition-Catrice-collection-Glamour Doll Mascara

Catrice Dolls Collection- Glamour Doll Mascara

Ook de geweldig populaire Glamour Doll Mascara is er nu in een limited edition. Het speciale borsteltje dekt elke individuele wimper met een diepzwarte textuur. Zonder dat het je wimpers verzwaart. Een ideale mascara voor extra volume en om fascinerend lange en volle wimpers te creëren. En zoals Twiggy deed, breng je hem aan op de boven-en onderwimpers.

Prijs: ca. € 3,99

Catrice-Dolls-Collection-available-May-2015-limited-edition-Catrice-collection-Doll lashes

Catrice Dolls Collection-Doll lashes

Denk je nu: “The bigger the better?” Dan heeft Catrice ook nog een paar nepwimpers om je look complete te maken. De Doll Lashes van Catrice zijn voor boven- én onderwimpers.

Prijs: ca. € 4,59

Catrice-Dolls-Collection-available-May-2015-limited-edition-Catrice-collection-Satin Matt Eyeshadow

Catrice Dolls Collection eye shadow- C01 Playing in Lavender Heaven, C02 Hide & Green, C03 Be My Porcelain Doll

Satin Matt eyeshadow
De zachte poeder-oogschaduw met satijnglans biedt maximale dekking in lavendel, roomwit en pastelgroen. De aangenaam textuur voelt fluweelzacht aan op de huid en de unieke op-art verpakking is een echte eye-catcher.

 • C01 Playing in Lavender Heaven
 • C02 Hide & Green
 • C03 Be My Porcelain Doll!

Prijs: ca. € 3,89

Catrice-Dolls-Collection-available-May-2015-limited-edition-Catrice-collection-Nail polish

Catrice Dolls Collection Nail polish- C01 Droll like a Doll, C02 Playing in Lavender Heaven, C03 Hide & Green, C04 Be My Porcelain Doll!

Swinging Sixties nails

Net zoals veel fashion items heeft ook de nagellak pasteltinten met effecten, variërend van naturel tot glinsterend.  Lavendel, abrikoos, pastelgroen en wit met abrikoosglitters – geven de retro look een subtiel accent. Mooie kleuren, ultieme dekking en ultieme glans maken deze lakjes tot een echte must-have. Verkrijgbaar in de kleuren:

 • C01 Droll like a Doll
 • C02 Playing in Lavender Heaven
 • C03 Hide & Green
 • C04 Be My Porcelain Doll!

Prijs: ca. € 2,99

Catrice-Dolls-Collection-available-May-2015-limited-edition-Catrice-collection-cutticle tatoo

Superschattig zijn de Cuticle Tattoos.
Deze kleine en grote strikjes- breng je direct op je nagelriem aan om de nagels stijlvol te accentueren. Binnen 5 seconden je super stylish nagels. Je verwijdert ze makkelijk met een beetje babyolie

Catrice-Dolls-Collection_Bubble Ball Blush

Blozende wangen

Als laatste is er nog de Bubble Ball Blush. Dep deze romige koepelvormige blush rechtstreeks op je wangen en er ontstaat een poederachtige, matte finish bij contact met de huid. De lichte textuur voelt heerlijk zacht en de frisse abrikooskleur geeft een stralend effect.

C01 Droll like a Doll

Prijs ca. € 3,99

 • Reply
  Catrice It Pieces - GoodGirlsCompany
  17 juni 2015 at 19:01

  […] Daarom komt Catrice dit najaar met een nieuwe limited edition lijn; it pieces. Na het succes van de Dolls Collection, Kaviar Gauche en Nomadic Traces werd Catrice nu geïnspireerd door de creaties van de catwalk. […]

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!