Fashion

Casual kleding van Sans Online

28 februari 2018
Casual kleding-Sans Online -GoodGirlsCompany

Mijn kledingkast is een mengeling van zakelijke en casual kleding. Dus mooie blazers en blouses voor het werk en sweatshirt en tops voor in mijn vrije tijd.

Tot voor kort hield ik die twee kledingstijlen ook strikt gescheiden. Dus toen ik een keer in een sweater op het werk verscheen was de shock groot. Wat. Is. Er. Met. Je. Kleding. Gebeurt? Het antwoord was simpel: het zat in de was. Vandaar dat ze zonder waarschuwing vooraf kennis maakten met mijn normale garderobe die er heel alledaags uit ziet.Casual kleding Sans Online -GoodGirlsCompany

Alledaags casual

Op de een of andere manier heeft Casual kleding de naam gemakkelijk te zijn. Onterecht! Althans dat vind ik. Bij mijn werkkleding weet ik waar ik aan toe ben. Ik trek het haast aan zonder na te denken. Maar als ik door de voorraad nette bloesjes en jasjes heen ben en ik moet terugvallen op de casual kost me dat veel meer tijd om aan te kleden. Het begint al met het eeuwige getwijfel voor de kast. Vervolgens haal ik wel 3 verschillende stukken bovenkleding eruit voordat ik tevreden ben. En dan moet ik ook nog hopen dat ik onderkleding heb dat er bij past of mij in elk geval kan bekoren. Vandaar dat ik uit gemakzucht meestal in jurkjes loop. Echt ik vind dat kledingstuk ideaal. Dan hoef ik maar te twijfelen over 1 ding. Ik heb lange en korte jurken. Wijd uitlopend of strak- maar net niet te strak- vallende jurken. Ik en mijn jurken horen zo erg bij elkaar dat zelfs de leidsters op heet kinderdagverblijf het opmerken als ik een broek aan heb wanneer ik Miss C ophaal.

Casual kleding van Sans Online -GoodGirlsCompany

Blouses en tops

Nu het al weer maart is, kijk ik uit naar de lente. Heerlijk luchtige blouses en tops aan trekken. En rokjes. Met blote benen of gewoon voorzien van panty. Ik bepaal namelijk zelf wel wanneer het Rokjesdag 2018 is. Via Sans-online mocht ik alvast mijn eerste setjes kleding van de lentecollectie bij elkaar zoeken. Ik kocht een aantal faux leather items. Iets wat ik zelf niet zo snel zou kiezen, maar door het te combineren met de juiste items (zie collages) ontstaat de perfecte look.

Uitgelichte foto

Word jij ook zo blij van nieuwe kleding in de lente?
Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’TwitterInstagram, Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]