Lifestyle

Mommy Monday Caseapp gepersonaliseerd iPhone hoesje

31 oktober 2016
persoonlijk-iphone-hoesje_goodgirlscompany

Er komen steeds meer leuke sites bij waaronder Caseapp. Hier maak je in een handomdraai eigen iPhone hoesje of skin voor je Macbook. Zo geef je jouw gadgets net dat beetje extra’s mee. Deze Mommy Monday maak je kans op een code van Caseapp om je eigen iPhone hoesje te maken. 

Ik houd er van wanneer mijn spullen hun eigen persoonlijke touch hebben. Aan de buitenkant mag mijn mobiel haast onherkenbaar zijn naast een zelfde soort type. Maar door mijn eigen gepersonaliseerde screen weet ik dat die van mij is. Datzelfde geldt voor mijn Macbook. Wellicht zijn er snellere versies en mooiere. Maar ik zit er dagelijks achter en voor mij, bevat hij mijn wereld. 

rose_iphone-hoesje_goodgirlscompany

Caseapp

Om die reden ben ik er dan ook heel zuinig op. Dat zelfde geldt voor mijn kinderen. Ze weten hoe belangrijk hij voor mij is en wat ik er allemaal mee doe. En een product dat je dagelijks met zoveel plezier en liefde gebruikt, verdient natuurlijk iets extra’s. Zoals ene eigen skin. Op de website Caseapp maak je in een handomdraai je custom made skin. Niet alleen voor je Macbook maar ook voor iPhone en iPad. En welk huishouden heeft deze devices tegenwoordig niet? Zelfs als je een Android toestel van Samsung, Nokia of HTC hebt kan je je eigen hoesje ontwerpen.

mommy-monday-caseapp_-gepersonaliseerde-iphone-hoesje_goodgirlscompany

Zo ontwerp je je persoonlijke hoesje of skin

Op de website van Caseapp kan je meteen snel ene keuze maken voor het product dat je ontwerpt. Ga je voor een leuk hip telefoonhoesje of kies je voor een skin voor je laptop? Het kan allebei. Maar het principe is vrijwel identiek.  Je mag aan de slag als ontwerper. Natuurlijk word je niet zomaar met een kluitje het riet in gestuurd. Er zijn al een aantal erg mooie voorbeelden. Zoals de hippe marble skins. Effen of aangevuld met kleur. Maar je kan ook een collage opvullen met allerlei leuke foto’s of je eigen logo. Wanneer je op afbeelding klikt, kun je daar je eigen afbeelding uploaden.

Heb je bijvoorbeeld een gouden iPhone en moet je nog even wachten totdat je je abonnement kan verlengen een rose roze aan kan schaffen? Niet getreurd! Uploaden een afbeelding van een metalic rose gouden achtergrond en tadaa… . Goed genoeg om de maanden mee te overbruggen.

Voordelen Caseapp

 • ontwerpprogramma werkt makkelijk en is erg intuitief
 • skins en hoesjes laten geen lijmresten achter
 • prints zijn van hoge kwaliteit
 • producten beschermen tegen krassen

Maak kans op je eigen iPhone hoesje van Caseapp

 In samenwerking met Caseapp mag ik een code weggeven waarmee je je eigen persoonlijke hoesje kan ontwerpen. Dus ga los, maak een mooie marble of neem die fantastische foto van je man, kroost hond of kat.  Wat moet je daar voor doen?

Voorwaarden

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook.
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres) .
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.

Volg mij op Instagram (Ik wil dit jaar 1000 volgers halen. Nog 120 te gaan. Wat heb jij daar aan? Nou, hoe meer volgers ik heb, hoe makkelijker het voor mij is om vaker dit soort leuke acties te organiseren. En dat vind je vast niet erg. 

Extra kans maken?

Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #MommyMonday

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met maandag 7november 2016. Dat is korter dan je van ons gewend bent, maar dat heeft te maken met de actievoorwaarden. De winnaar krijgt dinsdag 8 november 2016 via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is een samenwerking.

 • Reply
  Fleur
  4 november 2016 at 11:57

  Ik heb net een nieuwe telefoon en nog hard op zoek naar een nieuw hoesje! Doe dus graag mee

 • Reply
  nancy van der kamp
  1 november 2016 at 15:55

  mijn nieuwe iphone 7 ziet zo’n leuk hoesje wel zitten! 🙂

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  1 november 2016 at 14:54

  Altijd handig een nieuw hoesje.
  Ik loot graag mee en volg je via Facebook en nu ook op Instagram

 • Reply
  Réwana
  31 oktober 2016 at 08:53

  Yes, leuk, een nieuw modelletje erop…maar dat gaat nog lastig sorden met al dat leuks;)
  We wagen een gokje🍀

 • Reply
  Dynah
  31 oktober 2016 at 08:28

  Super leuk! Ik doe mee

 • Reply
  Andrea de Ruiter
  31 oktober 2016 at 07:36

  Superleuk!! Ik had altijd een hoesje met foto van mn zoontje, maar doordat ik ni een andere iphone heb, past het hoesje niet meer, en zou het onwijs leuk vinden Als ik er weer een mooie foto van mn boefje om mn telefoon kan doen!!

 • Reply
  Joyce
  31 oktober 2016 at 06:19

  Ik doe mee!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!