Mama Positiekleding

Carriwell Padded Gelwire Support Voedingsbh

10 juli 2017
Review_Carriwell_ Padded_Gelwire Support_bra_review_GoodGirlsCompany

Ik mocht de Carriwell Padded Gelwire Support Voedingsbh testen. Een gelbeugelbh die zorgt voor voldoende ondersteuning. Maar doordat hij geen metalen beugels heeft,  prikt hij niet in je huid. Oh, en waarvan de stof dik genoeg is zodat je geen tepels onder een shirtje ziet.

“Waarom zou ik een goede voedingsbh kopen? Is zonde van mijn geld, ik ga toch maar zes maanden voeden. Dat geld besteed ik liever aan mooie lingerie. Want laten we kunnen er kort over zijn; voedingsbh’s staan nu niet bekend omdat ze zo sexy zijn. Dat was wat ik riep toen ik zwanger was. Toen ik nog niet wist dat ik het kind dat geboren ging worden bijna 26 maand later nog steeds borstvoeding zou geven.

Carriwell_ Padded_Gelwire Support_Voedingsbh_GoodGirlsCompany

Zwangerschap en borsten

Zoals ik wel vaker liet doorschemeren is het toevallig zo verlopen. Achteraf vind ik het best hilarisch dat ik als niet uitgesproken fan nu al weer 2 jaar met enige regelmaat mijn borst ontbloot. Er zijn al heel wat bh’s door heen gegaan. Eerst die vormloze meegroei dingen zonder naden. Want naden en gevoelige borsten is gewoon geen ideale combinatie. Deze zijn inmiddels vervangen door anderen. Wel het liefst zonder beugels want ik trek het bijzonder slecht als ik weer eens een beugel in de zijkant van mijn borst heb prikken.

Ik maakte een periode door waarin ik dacht dat een normale push up of padded bh ook wel zijn werk deed. En inderdaad het decolleté wordt er een stuk mooier van. Ook De borstpartij zit weer een beetje op normale werkhoogte. Maar praktisch vond ik ze niet. Zat ik toch weer te klooien als ik de cup naar beneden probeerde te trekken. Met als gevolg dat mijn mooie bh ook weer naar de knoppen ging. Vandaar dat ik momenteel weer terug ben bij echte voedingbh’s. Niet omdat ik het mooi vind, maar wel omdat ik ze het meest praktisch vind. Ik word er namelijk ook niet blij van wanneer ik mij in allerlei bochten moet wringen om Miss C te kunnen voeden.

Review_Carriwell_ Padded_Gelwire Support_Voedingsbh_GoodGirlsCompany

Carriwell Padded Gelwire Support Voedingsbh

Tijdens de zwangerschap en ook in de fase van borstvoeding veranderen je borsten continue van vorm en grootte. Ik kan me de vreugde nog herinneren toen ik tijdens de zwangerschap op natuurlijke wijze wel een hele cupmaat erop vooruitging. Inmiddels ben ik weer terug bij af. Maar wist je dat je borsten vlak voor of vlak na de borstvoeding, soms wel twee cupmaten kunnen schelen? De Carriwell Padded Gelwire Support Voedingsbh lost dit probleem op. Dankzij de unieke vulling die tussen twee speciale lagen rekbaar materiaal ligt, sluit de beha altijd naadloos aan op je lichaam. Deze stevige bh biedt veel meer ondersteuning dan andere bh’s en is ook leverbaar in grote maten t/m XXL.

De zachte siliconen en flexibele beugels passen zich steeds weer aan aan de borsten. Een innovatieve techniek die al met meerdere prijzen is beloond. Door deze hoge mate van ondersteuning, is de Carriwell Padded Gelwire Support Voedingsbh uitermate geschikt voor moeders met vollere borsten. Nog een pluspunt is dat deze uitneembare ‘pads’ zorgen voor een glad oppervlakte onder strakke kleding. Dit vind ik zelf erg ideaal. Van een T-shirt bh met pads is het namelijk best wel even wennen aan een voedingsbh van een dun stofje waardoor je tepels zichtbaar zijn. In de winter los ik het op met een voedingshemdje maar in de zomer vind ik dat extra laagje te warm. Dan is het ideaal als je bh comfort geeft, luchtig is en onder verschillende t-shirts past.

Review_Carriwell_ Padded_Gelwire Support_bra_GoodGirlsCompany

Mijn ervaringen met de Carriwell Padded Gelwire Support Voedingsbh

Ik kreeg de Carriwell Padded Gelwire Support Voedingsbh in maat M opgestuurd. De bh komt in een mooi tasje waarin een handleiding zit. Zo op het eerste gezicht vond ik hem best vrij groot. Natuurlijk is het ideaal dat hij ook perfect past voor vrouwen met een maatje meer. Maar na 26 maanden is mijn kolossale voorgevel toch wat kleiner geworden. Voor zover hij ooit kolossaal geweest is.

Maar nadat ik de bandjes en de sluiting op de rug goed heb ingesteld, moet ik toch erkennen dat hij ook wel erg prettig zit. Voor een bh zonder metalen beugels geeft hij voldoende ondersteuning. En de rekbare stof maakt dat hij prettig draagt. Het open gespen van de cups gaat makkelijk. Ook met een hand. Doordat je de hele cup los kan maken, heeft je kind voldoende ruimte om te drinken. Iets wat ik wel handig vind. Miss C heeft de neiging om erg slordig te drinken als ik de cup alleen maar een klein beetje naar beneden duw.

De Carriwell Padded Gelwire Support Voedingsbh heeft voor mij wat weg tussen een sport bh en een voedingsbh. Hij kleedt goed af onder shirts. En met het warme weer vind ik dat erg prettig.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]