Babyspullen Spelen

Dit zijn de leukste cadeautjes met naam voor kinderen

5 maart 2017
Cadeautjes-met-naam-gepersonaliseerde-cadeautjes-GoodGirlsCompany

Ken je dat? Je wilt niet aankomen met geld, maar je wilt ook wel een uniek cadeautje kopen. Dan kunnen cadeautjes met naam een uitkomst zijn. Door een gewoon product te laten personaliseren met naam en andere persoonlijke gegevens maak je het bijzonder.

10x leuke cadeautjes met naam

de leukste cadeautjes met naam voor kinderen

de leukste cadeautjes met naam voor kinderen

Geboorteposter

Een geboorteposter is een uniek cadeautje met naam. Bij Printcandy kan je zelf een baby geboorteposter maken. Superleuk als origineel kraamcadeautje voor de kersverse ouders. Vul ze gegevens van het geboortekaartje in. Kies je maat en achtergrond-stijl en de gezinssamenstelling voor je print.

Letterposters- printcandy-GoodGirlsCompany

Maar je kan ook kiezen voor een letterposter met de naam van de baby of het kind voor wie de poster is. Erg leuk als zij een unieke naam heeft waar je niet zo snel kant en klare producten voor vindt.

geboorteslingers-GoodGirlsCompany

Naamslinger

Deze naamslinger van KiddyColors is echt een koopje. Je kan hem samenstellen met hippe trendy kleuren zoals mint en grijs, maar ook met zwart, grijs en geel. KiddyColors maakt eerlijke, handgemaakte naamslingers om de geboorte van je kindje mee aan te kondigen. En met de verjaardagsslinger maak je de eerste verjaardag heel speciaal. Ieder product is met veel aandacht en liefde gemaakt in het.

persoonlijke poster-GoodGirlsCompany

Larollie

Kristin is een graphic designer en moeder van 2 kinderen; Lara en Ollie.  Ze heeft de leuke websop Larollie. Ze maakt ontwerpen die ze zelf met veel trots ook in haar eigen huis zou ophangen. Ben je dol op posters met quotes maak hem dan persoonlijk door de naam van je kind er aan toe te voegen.

Letterhanger-hout-mint-GoodGirlsCompany

Letterhanger

Okay, dit is geen cadeautje met een volledige naam. Maar ik kon hem niet achterwege laten. Deze leuke letterhanger is gewoon een musthave voor als je niet genoeg kan krijgen van spulletjes met de initialen van je kind. En ja zo’n moeder ben ik dus ook gewoon een dat is niks ergs om je voor te schamen. Hij is leuk om aan de wand te hangen, boven de box of aan de kast.

gepersonaliseerd-koffertje-GoodGirlsCompany

Naamlijk

Naamlijk is een winkel gespecialiseerd in cadeautjes met naam. Dus hier vind je echt een heleboel hippe lifestyle spulletjes die je kan laten personaliseren. Zo koop je de welbekende koffertjes met naam. Zowel geschikt voor jongens als voor meisjes.

geboortebord-whitewash-hartje-GoodGirsCompany

Maar ook naamslingers, naamblokken en geboortestickers met de naam van jouw kind.

Boekje van Karton-kortingscode voor Boekje van Karton-GoodGirlsCompany-winactie-giveaway

Kartonnen fotoboekje met naam

Mijn dochter heeft een kartonnen fotoboekje met naam. Het is een boekje over ons gezin en familieleden met foto’s. Ik heb hem gemaakt zodat ze een beetje weet wie wie is. Nu ze ouder wordt, vindt ze het steeds leuker om er in te kijken. Het is echt haar unieke persoonlijke boekje. Eentje die niemand anders heeft. ( lees hier onze review)

Petit-Puk-hobbelpaard-GoodGirlsCompany

Hobbelpaard met naam

Een houten hobbelpaard is gewoon pure nostalgie. Bovendien staat zo’n mooi houten stukje ambacht ook geweldig in je interieur. Deze handgemaakte vintage hobbelpaarden van Petit Puk zijn gewoon te leuk.

Petit-Puk-hobbelpaard_GoodGirlsCompany

Je kan ze personaliseren met een schapenvacht, maar ook met de naam van je kind. En je kan hem echt in elke kleur laten spuiten. Het enige wat jij hoeft te weten is het RAL-nummer.

Gepersonaliseerde-armband-GoodGirlsCompany

Naamsieraad

Voor de meeste mensen zijn sieraden heel persoonlijk. Ze worden gekoesterd en bewaard om eventueel door te geven. Een naamsieraad is dan ook vaak een mooie manier om je band te vereeuwigen. Deze prachtige zilveren armband kan je laten graveren met de naam van je kind.

Ervaringen-Wat een pech mijn naam is weg-Lost my name-persoonlijke prentenboek voor kinderen-GoodGirlsCompany

Boek met de naam van je kind

Bij cadeautjes met naam denken we meestal aan kleine kinderen. Maar ook Miss B heeft een boek waarin haar naam de hoofdrol speelt. Juist omdat zij een naam heeft die je niet zo snel hoort, lopen we er meestal tegenaan dat er geen standaard producten met haar naam zijn. Bij Lost my name kan een boek laten maken rondom de naam van je kind. Door de verschillende letters zijn er verschillende combinaties mogelijk en verloopt elk verhaal anders. (lees hier onze review)

 

naambordje_hout_GoodGirlsCompany

Naambordje

Dit custom made naambordje kan je speciaal naar je eigen wensen laten maken. Dus zowel de naam, het figuurtje als de kleur kan je aan laten passen. Leuk als persoonlijke kraamcadeautje of eye catcher.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!